Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Angyalok mentették meg a biztos haláltól

Angyalok mentették meg a biztos haláltól

Dátum: 19.12.2015

Sokan mesélnek csodás gyógyulásról, arról, ahogy az angyalok felkarolták és segítették egy nehéz helyzetben, de James van Natta története talán a legkülönlegesebb mind közül.

James gyerekkori álma volt, hogy autószerelő lehessen és különösen a több tonnás teherautók vonzották, ezért ezt a szakmát tanulta ki és örömmel, szenvedéllyel végezte a munkáját.

Soha nem gondolt az ezzel a munkával járó esetleges veszélyekre és nem mérte fel, mekkora kockázatot vállal, ha befekszik egy 20 tonna kapacitású teherautó alá.

Tudd meg IDE kattintva, melyik arkangyal vigyáz Rád, és tudd meg ITT, hogy ki a Te segítő angyalod !

Egy másodperc töredéke alatt James van Natta élete örökre megváltozott. A teherautót támasztó emelő kicsúszott a több tonnás autó alól és az első króm lökhárító kb. 5 tonna súllyal nehezedett a férfi testére, teljesen ketté vágva azt. A lökhárító és a föld között kb. 2 cm távolság maradt. Ez a 2 cm kötötte össze a férfi felső és alsó testét.

James van Natta egy hihetetlenül éles és erős fájdalomról beszélt, majd arról, hogy Isten segítségét kérte. Abban a pillanatban fájdalma elmúlt és ő fentről szemlélte a további eseményeket.

Az angyalok értek a leghamarabb a helyszínre

Látta, amint a teherautó sofőrje segítséget hív, próbálja őt megnyugtatni és azt is, hogy a mentőket jócskán megelőzve két angyal érkezett a helyszínre. Felülnézetből úgy tűnt, tartják az autót és fogják a testét. Ezek az angyalok egyáltalán nem úgy néztek ki, mint ahogyan a képeken ábrázolják őket. Sem testük, sem szárnyuk nem volt. Nagyon magasak voltak, hatamlas fényesség volt körülöttük, és ebből a fényből állt a testük.

 

Menni vagy maradni?

James két hangot hallott. Az egyik azt súgta, adja fel, ez lett volna a könnyebb megoldás, hiszen kimondhatatlan békét, nyugalmat érzett, a másik hang pedig azt súgta, hogy folytassa és harcoljon.

Tudta, ha úgy dönt, marad, akkor visszatér a fájdalom és újra érzékelni fogja testét. Nehéz döntés volt, és csak 1 másodperc állt a rendelkezésére.

James döntött, visszaszállt a testébe. Végig az eszméleténél volt, amíg a kórházba szállították. Senki nem gondolta, hogy néhány óránál hosszabb ideig életben marad, hiszen 5 fő artériája is sérült, ami korábbi kutatások alapján 100%-osan halált jelent.

 

Eddig még senki nem élt túl hasonló sérülést.

James von Natta hónapkon keresztül gyógyult, belső szervei regenerálódtak. Voltak olyan pillanatok, amikor már az orvosok is feladták, hiszen a vékonybél hossza a baleset során a normális méretének a felére csökkent, ezért nem volt képes önállóan táplálkozni sem.

 

Egy éjszaka újabb csoda történt

Két pap látogatta meg a kórházi ágyán, és az angyalok segítségét kérték egy erős meditáció keretén belül.

Az angyalok segítettek.

James von Natta ma teljes életet él. Könyvet írt a tapasztalatairól és járja a világot, hogy mindenkinek elmesélje a történetét, mert úgy érzi, azért maradt életben, hogy elmondhassa, hogy világgá kürtölje, hogy mindenki megtudja: IGEN, ANGYALOK LÉTEZNEK. És mi nem emberek vagyunk, akik spirituális tapasztalatszerzés céljából jöttünk a Földre, hanem spirituális lények vagyunk, akik éppen az emberi tapasztalatok megszerzése miatt jöttünk a Földre. Mivel sprituális lények vagyunk, semmi mást nem kell tennünk, mint csendben maradni és figyelni a bensőnk jelzéseit és követni a  megérzéseinket.

 

Te is tapasztaltál már hasonlót? Érezted, hogy az angyalok jelen voltak az életedben? Akkor oszd meg velünk a történeted. Ha még nem találkoztál angyalokkal és bizonyítékot szeretnél a létezésükről, akkor kérdezd jósainkat arról, hogy mit kell tenned, hogy halld az őrangyalod üzenetét vagy lásd az angyalokat! Az angyalok és angyali energiák erőteljesen érzékelhetőek sok esetben.

 

Mindenkinek van őrangyala és minden őrangyal üzenni szeretne. Hallgasd meg az üzenetét Eugénia tolmácsolásában, az angyalkommunikáció a szakterülete!

Eugénia a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) felveszi a kapcsolatot az őrangyaloddal, és átadja a személyre szabott karácsonyi üzenetedet, vagy akár figyelmeztető jeledet! Kívánságod teljesülésében is segíthet az angyalokkal! Keresd bizalommal külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*