Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Angyalterápia a stressz ellen

Angyalterápia a stressz ellen

Dátum: 08.07.2013

Az angyalok hada készen áll arra, hogy segítsen a negatív energiák, a félelmek és a stressz eltávolításában. Az angyalok mindig a segítségünkre lesznek, hiszen az emberek megsegítése a feladatuk. Használja ki a az angyalterápia segítségét a felgyülemlett stressz eltávolításában.

ITT megtudhatja, mik a jelei annak, ha angyalok vigyáznak Önre!

 

Az angyalok mindig körülöttünk vannak, így könnyen kihasználhatja a negatívumok eltörlésére a segítségüket. Íme néhány hatásos módszer.

rtl_angyal

Meditáció – az angyali vödör

Az angyalterápia segítségét használó meditáció módszere az ún. angyali vödör által történik. Ez a módszer segít az aggodalmak eltávolításában. A használatával könnyedén megváltoztathatja az életét. Először vegyen mély lélegzetet. Hunyja be a szemét és képzelje el, hogy az Ön körül lebegő angyalok egy vödröt helyeznek Ön elé és megkérik, hogy tegyen a vödörbe bele mindent, ami az életében zavarja. Képzelje el az összes problémáját, legyen az kicsi vagy nagy, a mindennapi bosszúságokat, amelyek negatív érzésekkel töltik el. Kategorizálja a gondjait, külön-külön rakja bele az otthoni problémáit és külön a munkahelyi gondokat, majd az egészségével kapcsolatosakat. Minden összetűzést, félelmet, bűntudatot és önsajnálatot tegyen be a vödörbe.

Amikor Ön úgy gondolja, hogy már minden benne van, érezze át a megkönnyebbülést és képzelje el az angyalok mosolygó arcát, mely bölcsességgel sugárzik. Ezután köszönje meg az angyalok segítségét.

Nem mindegy, hogyan kérjük az angyalok segítségét. Kattintson IDE és tudja meg, hogyan kell!

 

Az éteri kötelékek

Az éteri kötelékek a csakrákból nyúlnak ki, csövekként vezetnek a környezetünkben élő emberek csakráihoz. Leggyakrabban a családunkhoz kötnek ezek a kötelékek, majd a párunkhoz, a házunkhoz, a közeli ismerőseinkhez. Ebből a kapcsolódásból kiinduló félelem az anyaga ennek a kötésnek, úgy működik, hogy az energiák kölcsönösen vándorolnak a két ember között és ebből adódhatnak problémák. Hiszen ezeken a kötelékeken keresztül a másik személy képes elvonni az energiánkat. Akikkel szexuális kapcsolatban él, azokkal a szakrális csakrán keresztül van összekötve. Akikkel konfliktusa volt, azokkal általában a napfonatnál van kötődése. Akik után pedig vágyakozunk, azokkal a szívcsakrán keresztül.

A kötelékek elvágása nem jelent testi elszakadást és nem jelenti azt, hogy az illetőt már nem szereti, csupán megszabadítja a kapcsolat rosszul működő részeit, valamint megszabadítja a kapcsolatból származó stressztől. Ehhez nem kell mást tennie, mint hívni Mihály arkangyalt. Kérje a pártfogását. Kérjük meg, hogy szabadítson meg azoktól a kötelékektől, amelyek elszívják az energiáinkat.

Tündér Lili

A stressz nagyon komolyan kihat az életminőségünkre, és az egészségi állapotunkra is. Ha tartósan fennáll, sürgősen tennünk kell valamit az elkerülése érdekében! Ha másképp nem megy, keressen fel szakembert, aki nem csak elhoz Önnek egy stressz-mentes életet, de megtanítja, hogyan és miben, melyik angyal segítségét kérheti! Keresse Fortunát vagy Csillagot a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereinket eléri külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

ilonka a 14.02.2014

szeretem azta embert de,nem tudom hogy akare meg valamitt tolem ,vagy erdemesemeg ra varnom koszonom

    Asztro Show a 23.09.2014

    Kedves Ilonka!
    Norbert kártyajóst és mágust ajánljuk Önnek, melléke: 525. Segíthet Önnek hasznos tanácsokkal és személyreszabott mágiával is.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*