Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Áprilisban születtél? Olvasd el szülinapi ingyen jóslatunkat!

Dátum: 28.03.2018

Az áprilisi ingyen jóslás neked is jár, ha ebben a hónapban születtél és készen állsz a sok jó hír befogadására!

 

Olvasd el az éves horoszkópodat is ITT, hogy tudd, mit tartogat 2018!

 

Az ingyen jóslás szerint nagyon sok jó dolog történik veled ebben a  hónapban és az elkövetkező időszakban is, ha jól sáfárkodsz az időddel, a képességeiddel és a megérzéseidre hallgatsz.

Például, ha már megfordult a fejedben, hogy el vagy átkozva, mert bár te mindent megteszel, mégsem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd, akkor hallgass a megérzésedre és járj utána. Nézesd meg minél előbb, hogy van-e rajtad vagy a családodon átok, rontás vagy szerelmi kötés, mert ezek, az alapból szerencsés áprilisodat inkább tönkretehetik!

Hívd még ma Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), nehogy már holnap probléma jöjjön az életedbe! Ő segít neked a legerősebb tisztító és védelmi szertartással!

védelmi mágia

Ha Kos, Ikrek, Rák vagy Bika a csillagjegyed, esetleg párodé, olvasd el ITT, mit üzennek a csillagok 2018-ra!

 

Sajnos olyan negatív energiák keringenek a levegőben ebben a hónapban, amelyek kapcsolatokat, életeket is tönkretehetnek. De szerencsére ez az ingyen jóslás neked szól, és te most tehetsz azért, hogy a lapok által neked jövendölt nagy szerencsét megragadhasd áprilisban, ha hívod Xalent, és bebiztosítod magad azáltal, hogy megszabadulsz minden téged blokkoló negatív erőtől, ami csak a problémákat vonzza!

 

Olvasd el a havi horoszkópod ITT, hogy megtudd, elviheted-e a főnyereményt áprilisban, vagy másé lesz!

 

Az ingyen jóslás szerint váratlan nagy összeg ütheti a markodat negatív erők nélkül, főleg a hónap második felében. Ha áprilisban születtél, az önmagában nagy szerencse, de annál esélyesebb vagy a nagy nyeremény lehetőségére, minél több 7-es szám van az életedben. Pl. az életkorodban, születési dátumodban, házszámod, telefonszámod, személyi számod. Nézd végig, hogy hány hetesed van, és ha kettőnél több, mindenképpen kérd a tisztítást a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) már most!

 

Találkozhatsz  a duálpároddal is ebben a hónapban, az ingyen jóslás szerint. Figyelj, nehogy elmenj mellette, mert egészen biztosan keresztezitek egymás útját. A jóslat szerint valamilyen közlekedési eszközön vagy vízpart közelében. Járj nyitott szemmel és lélekkel!

 

Az egészségügyi állapotod stagnál, de ha sokszor tapasztalsz erős fejfájást, vizsgáltasd ki magad, ebben a hónapban kiderülhet, ha valamilyen rejtett betegséged van!

Most azoknak kedveskedtünk egy ingyenes jóslattal, akik áprilisban születtek! Részletesebb személyre szabott horoszkópért hívd Edit jósnőt vagy Aurethielt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), vagy pedig, ha valóban a NAGY SZERENCSE ÉS NYEREMÉNY MEGRAGADÁSA a célod, akkor Xalen vár szeretettel, hogy megtisztítsa nálad a pénz útját!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*