Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ariel arkangyal és a védőangyalok

Ariel arkangyal és a védőangyalok

Dátum: 28.01.2013

Az összes spirituális mester állítja, hogy érdemes az angyalokhoz fordulni segítségért. De tudnunk kell, hogy ezek a teremtmények nem mindig úgy segítenek rajtunk, ahogyan azt mi szeretnénk, de mindig úgy alakítják az eseményeket, hogy a végén ez számunkra a lehető legjobb legyen.

A tanítások szerint ez a védőangyal véd meg minket az életünk folyamán, hogy biztonságban éljünk, valamint ő küldi el nekünk az égiek üzeneteit is, ő figyelmeztet a veszélyekre. Az angyalok  a fény teremtményei, akik hívásunkra megjelennek, ha segítségre, védelemre van szükségünk.  A tisztánlátók úgy tartják hogy mindenkinek megvan saját védőangyala, aki mindig mellettünk áll, egészen a születésünktől fogva. Az arkangyalok  felügyelik az őrangyalokat és a védő angyalokat itt a földön. Az arkangyalokat akkor kell hívnunk, ha erős és azonnali segítségre van szükség.

Általában  a védőangyalunk egy elhunyt rokonunk, ismerősünk szelleme, állítják a spirituális mesterek és az angyalkommunikátorok.

Ismernünk kell, a különbséget a védőangyalok és az őrangyalok között.  A védőangyalok elláthatják az őrangyal feladatát is, legalábbis abban, hogy ők hozhatnak ajándékokat az életünkbe.

A legfőbb különbség, hogy az igazi őrangyalok, akik sosem voltak élő emberek ezen a földön, magasabb és vibrálóbb energiával rendelkeznek mint a védőangyalok.  A védőangyalunkat lehet, hogy nem is ismertük az életünkben, meghalt, mielőtt megszületünk volna.

Ariel arkangyal

Ariel a föld uralkodó angyala, ő segít bevonzani a föld erejét ami a felelősségvállaláshoz szükséges az életünkben.  Ariel angyalának a jellemzői a bátorság és a merészség. Ő a tanítók, írok védelmezője, valamint az olyan embereké akik arra törekednek, hogy megjósolják a jövőt. Ariel arkangyal ismert még, a látomások, az álmok és a jövendölések őreként is, valamint ő a rejtélyek angyala.

Ariel arkangyalhoz a környezet és annak védelme is különösen közel áll és szorosan együttműködik a természet angyalaival.

Ha szeretne tudni hogy ki a védőangyala és Ön is kapcsolatba lépni a személyes őrangyalával vagy védőangyalával, akkor ne habozzon és keresse fel az Asztro Center angyalkommunikátorait, kérje a segítségüket.

 

Utoljára módosítva: 2013.11.29.

Hagyj hozzászólást

*