Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ariel védőangyal segítsége

Ariel védőangyal segítsége

Dátum: 09.05.2013

Ariel – arkangyal – védőangyal három témakörben hívatott segíteni – van, akinek veleszületett őrangyalként, másnak kérésre segít. Az első a bátorság, a második a jómód, a harmadik pedig a Föld gyógyítása, vagyis a környezetvédelem.

A vallások, vagyis a Biblia szerint mindenkinek van egy védőangyala, vagyis ismertebb nevén őrangyala. Az Írás szerint az angyalok tulajdonképpen az emberek isteni kiléte, akik nem különálló szellemi személyiségek, de ez az isteni kilétünk valóban gondot visel rólunk, miközben tökéletesen tiszteletben tartja a szabad akaratunkat. Ez nem csak hívőknél van így elrendelve, hanem minden földi ember veleszületett kiváltsága.

 

Tudd meg ITT, mit üzennek neked az angyalok 2017-re!

 

A mai felfogás szerint fénylényeknek, önálló személyiséggel ellátott isteni teremtményeknek tartjuk a védangyalokat, akiknek feladatai közé tartozik, hogy kérésünkre segítsenek bennünket embereket itt a földi világban, vagyis terelgessenek minket, hogy beteljesíthessük sorsunkat.

Az elsőnél, a bátorságnál Ariel védőangyal nem a harcot szimbolizálja – mint Michaelnél -, hanem arra ösztökél bennünket, hogy vállaljuk fel önmagunkat és céljainkat még abban az esetben is, ha a közvetlen környezetünk ellenállásába ütközünk. Üzenete: „Legyél bátor és állj ki az elveid mellett!”. Vagyis figyeljünk belülre és cselekedjünk a belső megérzéseink szerint, mert az az Isteni útmutatás. Ha ezen az úton haladunk, ő ígéri, hogy megvéd bennünket a fájdalomtól, és mutatja a helyes utat, sőt felkínálja a lehetőségét annak, hogy követőkre találjunk, vagyis vezetővé léphessünk elő. Nevének jelentése is ezt szimbolizálja – Isten oroszlánja -, bátor, merész, a vadon királya, vagyis vezető. Ha az önbizalmunkat és a bátorságunkat szeretnénk erősíteni, feltétlenül hozzá forduljunk.

Végezz angyalmágiát annak érdekében, hogy megelőzd a betegségeket, vagy, hogy a gyógyulás útjára léphess! Kattints IDE!

 

A második témakörénél, a jómódnál abban segít, hogy az Isten által kijelölt úthoz minden anyagi feltételt is biztosítva legyen. „Amikor hallgatsz a megérzéseidre és megvalósítod az álmaidat, akkor anyagi gondjaid elillannak”- szól az üzenete. Ezt akár úgy is értelmezhetnénk, ha anyagi gondjaink vannak, az azt jelezheti, nem jó úton haladunk. Persze ez nem minden esetben igaz, ez csak egy leegyszerűsített gondolatmenet. Viszont Ariel védőangyal – mivel szoros kapcsolatban áll a legfelsőbb akarattal -, abban képes segíteni, hogy bevonzzuk az életünkbe a küldetésünkhöz szükséges anyagi támogatást, sőt megvédi anyagi javainkat, amíg erről az útról le nem térünk.

Harmadjára – a Föld védelmére az utókornak – az állandóság és a változások harmonizációjára hívja fel a figyelmet. Bátran álljunk a változások elé, de mindig legyünk figyelemmel a földi egyensúly megtartására. Szeressük és becsüljük a természetet, a növényeket és állatokat egyaránt, sőt óvjuk őket környezettudatos viselkedésünkkel. Ebben a témakörben azt mondja: „Ne tétovázz! Itt az idő, készen állsz a magasba emelkedni!” – akár a madár, de eközben védelmében azok részesülhetnek, akik együttműködnek a természet angyalaival, mivel Ariel védőangyal nagyon szereti és tiszteli a természetet. Ezért főleg azokat védi és segíti, akik tanítók, gyógyítók vagy másképpen szolgálják a környezetet.

A védőangyalok rendkívüli spirituális hatalommal rendelkező formái az energiáknak. Ők mellettünk állnak a mindennapokban, ha problémánk van, azonnal kérhetjük a segítségüket. Ariel védőangyal feladata a pozitív megnyilvánulás, a könyörületesség tanítása.

 

Szeretnéd magad mellé hívni a személyes védőangyalodat, aki bármelyik életterületen segítségedre lehet, ha elakadsz? Akkor tudd meg, hogy ki Ő, és hogyan hívhatod, ha bármilyen probléma megjelenik az életedben! Hívd Tündér Lilit vagy Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik a legjobb angyalkommunikátorok, és elmondják neked!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*