Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Cigánykártya iskola - Házasság, párkapcsolat

Cigánykártya iskola – Házasság, párkapcsolat

Dátum: 18.06.2013

cigánykártya rejtelmeibe vezet be bennünket Angéla a Házasság lap ismertetésével.

A Házasság lap előkerülése sokszor mosolyt csal az ügyfeleink arcára, pedig a kirakásnál fontos a környező lapok jelentése is. Erős érzelmi kapcsolatot jelez. Nem csak szerelmi kapcsolataink lelki hátterét fedi fel, hanem a karmikus kapcsolataink további alakulását is megmutatja.

Az általunk alapított családot szimbolizálja. Házasságot, tartós együttélést és az általunk alapított családot jelenti. Bizonyos kérdésekben jelenthet  összetartozást, egyesülést, társaságot, mai értelemben Kft., Bt. is lehet. Jelenthet áldást is, azaz már csak az igent kell kimondani, jelezheti egy szervezet, egy cég, vagy valamilyen más emberek alkotta csoport létrejöttét. Szimbolizálja az alkímiai mennyegzőt, amelynek során létrejön az Opus Magnum, a Nagy Mű, mely az embert felemeli.

Ennél a kártyánál megszűnnek a polaritások, férfi és női energiák kiegyenlítődnek az életünkben. Az androgén állapot létrejön, mely hasonlatos Istenhez.

A szellemi sík (fehér ruha) találkozik a fizikai síkkal (fekete ruha) és integrálódnak egymásba. Lehetőség nyílik, az eddig csupán gondolatban létezett terveket, valóra váltani. Figyelmeztet, merjük felvállalni kapcsolatainkat a külvilág felé. Kedvező helyzetben a kártya egy áldott kapcsolatot mutat meg nekünk, melyben képesek vagyunk kiteljesedni. Kedvezőtlen helyzetben olyan hívja fel a figyelmet, melyekkel a közeljövőben gondjaink adódhatnak.

Más lapokkal összeolvasva akkor, ha az Ellenség, Féltékenység, Hamisság, Tolvaj mellé kerülnek, akkor itt óvatosságra intenek a lapok. Mindegyik videó alatt megtalálja a tanfolyam részletes leírását, amely segítségével mindig visszatérhet a rövid tanácsokhoz.

Mindegyik videó alatt megtalálja a tanfolyam részletes leírását, amely segítségével mindig visszatérhet a rövid tanácsokhoz.

 

Tudjon meg minél többet a házasságáról, párkapcsolatáról! Bizonyosodjon meg arról, hogy jól választott-e! Hívja Angélát, olyan napokon, amikor adásban van – adás után 100 percig!

Ha esetleg ő éppen nem elérhető, de gyors és pontos választ szeretne kérdéseire, az Asztro Centerben segítségért fordulhat és hívhatja még: Matild Jósnőt vagy Fortunát, és még sok remek tanácsadót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), de külföldről is eléri őket: Romániából a 0903760666 (1,56 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

A cigánykártya oktatásunk leírása

Nagyon sok szeretettel köszöntöm a kedves nézőket!

Ma ahogy megígértem, a házasság kártyáról fogok Önöknek beszélni.

Ez ismét egy nagyon fontos kérdés, sokunkat foglalkoztat és amikor erről szeretnénk pontos információt megtudni, a Házasság lap nem csak a házasságot jelentheti, hanem jelenthet párkapcsolatot is vagy csapatot. Ez munkahelyi társaságot, vagy baráti társaságot is jelent.

Egy lap jelentését mindig befolyásolja a mellette lévő lap is. Például, ha a Lelkész lap van mellette, ez azt jelenti, hogy ez egy lelki kapcsolaton alapuló házasság.

Az, hogy egy kapcsolat pozitív vagy negatív, azt mindig a lapok befolyásolják. Kirakási módoktól függően, ha előtte szerepel a kártya, akkor az a múltra vonatkozik, ha a jobb oldalon, azaz utána akkor a jövőre. Ebben az esetben, a Házasság kártya mellett egy személyiség jelölő lap található, ami tehát azt jelenti, hogy egy hölgy közel áll ehhez a házassághoz, vagy jelentős szerepe van a házasságban.

Ahhoz, hogy kiderítsük, hogy ebben a házasságban vagy kapcsolatban, van-e harmadik személy, a következő alkalommal fogom Önöknek elmagyarázni.

Maradjon velünk. A következő alkalommal beszélünk majd, a harmadik személyről a párkapcsolatban.

 

Ha szeretne regisztrálni egy ingyenes tarot kártya pakli elnyerésére, iratkozzon fel a hírlevelünkre és várja a további útmutatásokat. Az Ön Asztro Centere!

Hagyj hozzászólást

*