Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Cigánykártya iskola - 1

Cigánykártya iskola – Ön és a partnere

Dátum: 18.06.2013

Az Asztro Centerenter megnyitja ingyenes cigánykártya iskoláját, amely egy sorozatos videó oktatásból áll, ahol kiderítheti, mit üzennek Önnek a cigánykártya  lapjai. Tanuljon és használja ki , hogy a lehető legtöbbet tudjon meg a kártyajósától.

A cigánykártya rejtelmeibe vezet be bennünket Angéla, a Szívkirálynő és a Szívkirály ismertetésével. A kapcsolataink, és ezen belül is a párkapcsolat az egyik leginkább közkedvelt témakör a jósoknál.

A cigánykártya erre a területre való használata sok meglepetést ígér a kérdező száméra, sok apró titkot fed fel. A szerelmi történetek két főszereplőjéről, a Szívkirálynőről és a Szívkirályról szól a mai lecke.

Már ennek a két lapnak a lerakásánál is egyértelműen kiderül, hogy a a kérdező, és a szívének kedves partner milyen szerepet töltenek be egymás életében. E két lap esetén magát a kérdezőt is jelölik a lapok, ha a nő a kérdező, akkor a Szívkirálynő jelöli a kérdezőt, ha férfi a kérdező, akkor annak szíve hölgyét jelöli e lap.

Amennyiben férfi a kérdező, akkor a Szívkirály jelzi a kérdezőt magát, ha a nő a kérdező, akkor ez a lap a nagy Őt jelenti. Fontos információ, hogy ha a partner jelölésére nem ez a lap jön ki, akkor azt a kirakás többi lapjából ki tudjuk olvasni, hogy miért nem a Szívkirály, vagy a Szívkirálynő jött ki, mint a kérdező szerelme. Ebben az esetben megmutatják a lapok a kapcsolat minőségére, milyenségére utalva, mert ennek bizony fontos jelentősége van.

Ha Ön most sajátítja el a cigánykártya vetés alapjait, akkor erre különösen figyeljen oda, mert ezek fontos jelzések, könnyen előfordulhat, hogy a kérdező másnak adja ki magát, ez is gyakran előfordul. Sokszor előkerül e két lap mellett a Szerelem lapja is, ez sokszor nagy megkönnyebbülést vált ki a kérdezőkből, mert a saját szemükkel is visszaigazolni látják a partnerük érzelmeit.

Sajnos a lap hiánya is többször csalt már könnyeket az ügyfelek szemébe, mert a cigánykártya őszintén megmutatja, ha nem őszinték valakinek az érzései, vagy más szándékai vannak a kérdezővel, érdekből, vagy más szempontból keresi a barátságát a kérdezőnek.

Mindegyik videó alatt megtalálja a tanfolyam részletes leírását, amely segítségével mindig visszatérhet a rövid tanácsokhoz.

 

Derítsen ki mindent a szerelméről és a kapcsolatuk jövőjéről! Biztos válaszokért hívja Angélát, olyan napokon, amikor adásban van – adás után 100 percig!

Ha esetleg ő éppen nem elérhető, de mielőbb szeretne válaszokat kapni kiváló kollégáitól, az Asztro Centerben segítségért fordulhat és hívhatja még: Etát vagy Glóriát, és még sok remek tanácsadót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), de külföldről is eléri őket: Romániából a 0903760666 (1,56 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

A cigánykártya tanfolyam részletes leírása

 

Üdvözlöm Önöket, ma elhoztam magammal a kedvenc kártyámat – a cigánykártyát!

Erről szeretnék pár szót mondani, elsősorban a Szívkirályról és a Szívkirálynőről, mert ezek a legfontosabb kártyalapok. A király mindig férfi kérdezőt jelent, a királynő pedig női kérdezőt.

Ha nőnek jósolunk, akkor a Szívkirály azt a férfit fogja jelenteni, aki a számára a legfontosabb, és ugyanígy fordítva. Ez a két kártyalap, a cigánykártya legszebb lapjai, szimbolizálják azt, akinek jósolunk. Ha ez a két kártya egymás mellé kerül, az azt jelenti, hogy e között a két ember között rendkívül szoros kapcsolat van.

A másik kártya, ami erősíti ezt a kapcsolatot a „Szerelem kártyalap”, ha a közelükbe kerül, akkor szerelmi kapcsolatról van szó e két személy között. Ha valami mással kapcsolatosan van kérdésünk  és megjelenik a szerelem kártyalap, az mindig valamilyen pozitív dologra mutat, vagy egy májusban történő eseményre.

Nagyon fontos, hogy mit érez a partnerünk irántunk. Ebben az esetben a királynak erős érzelmei vannak – ezt abból látjuk, hogy a Szívkirály mellet ez a Szerelem kártya található.

Megmutatom még egyszer – a Király Szívnek erős érzelmei vannak, erre mutatnak a kártyák.

A kártyák jelentései lehetnek különbözőek, nagyon fontos az értelmezéshez az a kártya is az adott kártya mellett van.

Következő alkalommal a házasságról és a szerelmi kapcsolatokról fogok beszélni.

Köszönöm szépen és viszontlátásra!

 

Maradjon velünk. A következő alkalommal a házasságról és a szerelmi kapcsolatokról beszélünk. Ha szeretne regisztrálni egy ingyenes tarot kártya pakli elnyerésére, iratkozzon fel a hírlevelünkre és várja a további útmutatásokat. Az Ön Asztro Centere!

 

Utoljára módosítva: 2013.11.29.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Kati a 26.12.2015

Szeretném kérdezni az igyenes cigánykártya jóslás további részeit hol találni, mert itt 2013. év a módositás. Esetleg ez az egy van? -és nem készült több. Köszönöm előre is a választ.
Szeretetel Kati

    Asztro Show a 26.12.2015

    Kedves Kati! Írja be böngészője keresőjébe, hogy “cigánykártya iskola asztro show”. Így megtalálhatja a többi részt is! Köszönjük bizalmát!

Hagyj hozzászólást

*