Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Inga tanfolyam

Inga tanfolyam

Dátum: 18.06.2013

Az inga oktatás mai részében azt mutatja be Zoltán, inga szakértő, hogy hogyan mutatkozik az inga által az „IGEN” válasz, a feltett kérdésre.

Ahhoz, hogy használni tudjuk használni az ingánkat, össze kell vele barátkoznunk, meg kell ismernünk, hogy hogyan mutatja nekünk az igent.

Fogjuk a zsinór végét a hüvelyk-, a mutató- és a középső ujja közé, a könyököt támasszuk meg, hogy a kar ne mozdulhasson el. A csukló legyen a könyökénél kicsit lejjebb. Az izmokat ne feszítsük meg, és tudatosan ne mozgassuk az ingát. A jobbkezesek a jobbal, a balkezesek a bal kézzel dolgozzanak! Mindkét talp legyen a padlón, soha ne tegyük a lábakat keresztbe ingázás közben. Lélegezzünk nyugodtan, mélyen, közben lógassuk az ingát a levegőben, esetleg egy mágikus négyzet vagy kérdésekkel teleírt orákulum közepe fölé. Várjunk, amíg az inga teljesen mozdulatlanul lóg, ekkor koncentráljunk a kérdésre, s közben figyeljük meg, merre mozdul a súly.

Fontos, hogy az inga magától mozduljon el, a belső rezgésünk hatására, ne erőltessük, ne befolyásoljuk. Ha nem értelmezhető a válasz, nagy valószínűséggel nem az ingával van baj, talán nem is a kérdéssel, hanem a tudatalattinkkal.

Kérjük meg az ingát, hogy mutassa meg nekünk, hogy hogyan fogja nekünk az igent jelezni. Ezt többször ismételjük meg.

Hogy biztosak legyünk a dolgunkban, kérdezzünk az ingától olyan kérdéseket, amire tudjuk, hogy igen a válasz. Utána bátran kérdezzünk olyanokat, aminek a válaszát nem tudjuk. Gyakoroljunk vele bátran.

A videó alatt megtalálja a szakértőnk magyarázatát, így minden pillanatban könnyedén visszatérhet az értelmezésekhez.

 

Részletes magyarázatot szeretne az inga tanfolyam kapcsán vagy szeretne inga jóslást kérni az ország legjobb szakembereinek egyikétől? Akkor hívja Zoltánt, olyan napokon, amikor adásban van – adás után 100 percig!

Ha esetleg ő éppen nem elérhető, de mielőbb szeretné elsajátítani az inga helyes használatát, vagy csak válaszokat szeretne kérdéseire, az Asztro Centerben segítségért fordulhat és hívhatja még: Etát vagy Bettinát, és még sok remek tanácsadót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), de külföldről is eléri őket: Romániából a 0903760666 (1,56 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Jó napot, nagyon sok szeretettel köszöntöm itt az Asztro iskolában, Zagiba Zoltán vagyok!

Az előző részben elmondtam Önnek, hogy hogyan vásároljunk, hogyan válasszunk ingát és hogyan tisztítsuk meg.

Ebben a mai részben elmondom Önnek, hogy hogyan bírjuk válaszadásra az ingánkat, illetve megmutatom, hogy hogyan válaszol igennel az inga. Miután az ingát beszereztük, és megtisztítottuk, fogjuk kezünkbe az ingát és kérjük meg arra az ingát, hogy mutassa meg nekünk, hogy hogyan fogja jelezni az „Igen” választ.

Nagyon egyszerűen tesszük ezt, megmondjuk az ingának, hogy „Inga, kérem mutasd meg nekem, hogy hogyan fogod mutatni az „igen” választ”. Az inga valamelyik irányba elkezd kilengeni, a kérdést tegyük fel neki legalább háromszor és ha mindháromszor ugyanabba az irányba mozog, akkor biztosak lehetünk abban, hogy így fogja a későbbiekben az „Igen” választ jelezni.  Amikor ez megtörtént, rögtön utána kérdezzük meg az ingánkat, illetve kérjük meg arra, hogy mutassa meg nekünk, hogy hogyan fogja a nem választ jelezni. Az inga valamelyik irányba ki fog lengeni, és ismételjük meg háromszor a kérdést, ugyanúgy mint az „igen” válasznál.

Miután ezt is megtettük, kérdezzük meg az ingától, hogy hogyan fogja a „nem tudom” választ mutatni és ki fog lengeni egy harmadik irányba, ezt is kérdezzük meg tőle háromszor és ha mindháromszor ugyanabba az irányba tér ki, akkor biztosak lehetünk abban, hogy ez lesz, ez a kilengés, ez a mozgás lesz a „nem tudom” válasz. Nos, mint említettem bemutatom azt, hogy nekem hogyan mutatja az ingám az „igen” választ.

Nagyon egyszerűen, amikor kezembe fogom az ingát és felteszem neki a kérdést, a kérdést kimondhatom hangosan, vagy akár egy papírra írva az inga alá tehetem, az inga valamelyik irányba elkezd kilengeni. Nálam az „igen” választ az inga kör-körös mozgással jelzi, kör-körösen mutatja azt, hogy ha valamire az adandó válasz „igen”.

Nem húzhatunk az inga mozgására egy sémát, mindenkinél máshogy működik az inga, mindenkinek máshogy működik a saját ingája és mindenkinél másként mutatja az „igen” választ.

Én köszönöm szépen mai megtisztelő figyelmüket, a következő részben meg fogom Önnek mutatni, hogy hogyan mutatja az inga a „nem „ választ!

Hagyj hozzászólást

*