Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Inga tanfolyam

Inga tanfolyam

Dátum: 18.06.2013

Az ingatanfolyamunk legérdekesebb részéhez érkeztünk, el kezdhetünk gyakorolni az ingánkkal.

Kérjük meg az egyik ismerősünket, hogy tegyen fel kérdéseket, aminek ő tudja a válaszát.

A filmben ismertetett módszert is próbálja ki, tegyen ki az asztalra 3 bögrét, és kérje meg az egyik ismerősét, hogy az egyik alá tegyen valamit. Kérdezze meg minden bögre felett, hogy az alatt van-e a tárgy. Tapasztalni fogja, hogy minél összébb szokik az ingájával, minél sikeresebben rá tud lelkileg hangolódni erre a technikára, annál hatékonyabban tudja majd használni az ingáját.

Csodálatos úton indult el, merje használni bátran az ingáját, egyre jobban fog válaszolni a kérdéseire az inga.

Készítsen táblázatokat, és különböző segédtáblákat a kirakásokat az inga használatához, mert ezzel még jobban el tud mélyedni az inga használatában. Olvasson bátran utána a mélyebb ingahasználat elsajátításához. Fedezze fel, milyen lehetőségeket rejt az inga, merjen vele bátran kísérletezni!

A videó alatt megtalálja a szakértőnk magyarázatát, így minden pillanatban könnyedén visszatérhet az értelmezésekhez.

 

Szeretné pontosan elsajátítani az inga használatát? Vagy szakemberre bízná a kérdései megválaszolását, mert szeretne biztosra menni? Akkor hívja Zoltánt, olyan napokon, amikor adásban van – adás után 100 percig!

Ha esetleg ő éppen nem elérhető, de mielőbb szeretne válaszokat, az Asztro Centerben segítségért fordulhat és hívhatja még: Matild Jósnőt vagy Bettinát, és még sok remek tanácsadót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), de külföldről is eléri őket: Romániából a 0903760666 (1,56 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Üdvözlöm itt az Asztro iskolában, Zagiba Zoltán vagyok!

Az előző részekben elmondtam Önnek, hogy hogyan működik az inga, hogy hogyan vásároljunk ingát, hogy hogyan tisztítsuk meg az ingát és hogyan válaszol az inga a kérdéseinkre.

Ebben a mai részben egy nagyon-nagyon érdekes kísérletet szeretnék Önöknek bemutatni. Látható itt előttem három bögre mielőtt beültem ide a stúdióba, a kolléganőm, az egyik bögre alatt elrejtett egy százforintos érmét.

Az ingám segítségével meg fogom találni, hogy melyik bögre alatt is van ez az érme. Nagyon egyszerűen fogom ezt kivitelezni, megkérdezem az ingámat minden egyes bögrénél , hogy a bögre alatt található-e az elrejtett érme és az inga választ fog nekem adni.

Kezdjük is el ezt a különleges kísérletet.

Kezdjük ezzel a bögrével. Megkérdezem az ingát, hogy itt van-e az érme.  Az inga határozott nemmel válaszol, tehát nagy valószínűséggel nincs ezalatt a bögre alatt az érme. Megkérdezem a középső bögrét, hogy a középső bögre alatt található-e az érme. Az inga nem válasszal felelt, tehát ezalatt a bögre alatt sem található az érme. Megkérdezem az ingát a harmadik bögrénél, hogy ezalatt található-e az érme. Az ingám határozott igennel válaszolt, tehát az inga szerint e bögre alatt található az érme én most a bögrét leveszem és kíváncsian várom, hogy jól felelt-e az inga. És itt az érme, tehát abszolút jól felelt.

Megmutatom a másik két bögrét is, hogy nincs alattuk természetesen semmi, tehát üres és a másik bögre alatti rész is természetesen üres.

Az ingával, nagyon-nagyon sokféle dolgot meg tudunk kérdezni, tehát ha Önnek van egy eldöntendő kérdése, bátran tegye fel az ingájának és az inga az „igen” vagy a „nem” válasz segítségével megfogja  válaszolni az Ön kérdését.

Ezt a kísérletet, Ön otthon is elvégezheti és látja, hogy nagyon egyszerű kellékek szükségesek hozzá, szükséges hozzá három bögre és megkéri valamelyik családtagját, ismerősét, barátját, hogy valamelyik bögre alatt rejtse el az érmét vagy bármilyen tetszőleges tárgyat és Ön minden bögre fölött kérdezze meg az ingától, hogy ott van-e az elrejtett tárgy és az inga meg fogja adni Önnek ezt a választ. Ez egy érdekes kísérlet és akár így hogy ha elvesz egy tárgyat az inga segítségével tárgyakat is megtud találni a lakásban.

Minden helységben megkérdezi az ingától, hogy ebben a helységben van-e az elveszett tárgy és akkor az inga meg fogja válaszolni, hogy ebben a helységben vagy esetleg egy másik helységben található.

Legközelebbi részünkben a rontásról fogok beszélni és köszönöm megtisztelő figyelmüket, a viszont látásra!

Hagyj hozzászólást

*