Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Inga tanfolyam

Inga tanfolyam

Dátum: 18.06.2013

Az inga tanfolyam mai részében Zagiba Zoltán, inga szakemberünk, bemutatja Önöknek, hogy hogyan tudja az inga segítségével megnézni, akár magának, akár ismerőseinek, hogy van-e rontás rajtuk. Próbálja ki Ön is ingája segítségével a rontásvizsgálatot és győződjön meg arról, ha rontás van Önön.

A videó alatt megtalálja a szakértőnk magyarázatát, így minden pillanatban könnyedén visszatérhet az értelmezésekhez.

 

Részletes magyarázatot  szeretne az inga tanfolyam kapcsán? Vagy szeretne inga jóslást kérni szakembertől, hogy biztosan a helyes választ tudja meg? Akkor hívja Zoltánt, olyan napokon, amikor adásban van – adás után 100 percig!

Ha esetleg ő éppen nem elérhető, de mielőbb szeretne kérdéseire pontos választ, az Asztro Centerben segítségért fordulhat és hívhatja még: Megmondót vagy Etát, és még sok remek inga jóst a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), de külföldről is eléri őket: Romániából a 0903760666 (1,56 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Üdvözlöm Önt az Asztro iskolában, Zagiba Zoltán vagyok!

Az előző részben megígértem Önöknek , hogy ebben a mai részben be fogom azt mutatni, hogy hogyan állapíthatjuk meg valakiről, hogy van-e rajta rontás, illetve hogy én ezt hogyan szoktam elvégezni.

Példaként két létező személyt fogok alkalmazni, az ismerőseim köréből. Itt van velem egy papír, illetve itt van velem az ingám.

Hogyan is végzem a rontásvizsgálatot? Akik néznek adásban, ugye azok számára már egyértelmű, hogy hogyan történik a rontásvizsgálat. Egy keresztnévre és egy születési dátumra van hozzá szükség.

Most egy konkrét ismerősömre gondolok, akinek a keresztnevét és születési dátumát felírom erre a papírra, ahogyan ezt adásban is teszem. Erre azért van szükség, hogy az ismerősöm rezgéseit át tudja venni az inga és meg tudja válaszolni azt, hogy valóban van-e rontás az illetőn. Megkérem az ingámat arra, hogy állapítsa meg, van-e rontás Marikán. Láthatjuk, hogy az inga, határozott nem választ ad, tehát Marikával kapcsolatban, minden a legnagyobb rendben van, Marikán nincs rontás.

Most egy másik ismerősömet fogom megnézni, egy konkrét ismerősömet, hogy ő rajta van-e. Felírom ugyanúgy a keresztnevét, felírom a születési dátumát és megkérdezem az ingámtól, hogy Józsefen van-e rontás és máris ki fog derülni. Határozott igen válasszal felelt az ingám, Józsefen van rontás.

Na most otthon, Ön is kipróbálhatja, Ön is megtudja nézni, akár saját magának akár családtagjainak, ismerőseinek az előbb említett módon, hogy van-e rajtuk rontás. Nagyon-nagyon fontos, hogy ha valamelyik családtagján rontást talál, akkor ne kísérletezzen, a rontás levételével, hanem ezt mindenképpen bízza szakemberre. Nagyon sok házi praktika létezik a rontás eltávolítására, de én azt javasolnám Önnek, hogy mindenképp szakemberre bízza a rontás levételét.

A következő részben, azt fogom Önnek elmondani, illetve megmutatni, hogy hogyan tudom azt megállapítani, hogy van-e valakin szellem.

Köszönöm mai megtisztelő figyelmét, a viszontlátásra!

 

Hagyj hozzászólást

*