Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Számmisztikai Sorselemzés

Számmisztikai Sorselemzés

Dátum: 17.06.2013

A számmisztikában fontos információkat tudunk meg a születési dátumunkból, ehhez  a tudományhoz több ezer éve visszanyúlik több kultúra is.

Sok ember szeretné, ha a tudná, hogyan élhetné boldogabban az életét.  Az adásban ismertetett módszer nagy segítséget ad, mert ha Ön kiszámolja azt, a négyzet segítségével, hogy Önnek mik az erősségei, akkor azok a területek is megmutatják magukat, ahol a hiányosságai találhatóak.

Ezt a módszert előszeretettel használjuk már a kapcsolataink kialakítása során is, hiszen, ha egy pár egyik tagja hiányosságait a másik tag pótolja, akkor a pár életében ez az energia ugyanúgy jelen van, teljes a harmónia, a két ember nagyszerűen ki tudja egészíteni egymást.

Sok vállalkozó kéri a segítségünket egy új közösség kialakításakor, hogy azok közül az emberek közül, akiket szeretnének felvenni, kik azok, akik az adott feladatot jól el tudják látni, és kik azok, akik egymással együtt dolgozva hatékonyan tudnak részt venni a cég tevékenységében. Ez a módszer ilyenkor is nagy segítséget nyújt, mert ezek a számok sok mindenre rámutatnak, előre jelezve az adott közösségen belül az egyén szerepét a csoportban, és annak lehetőségeit.

Különböző társulásoknál, akár üzleti, akár más jellegű a társulás, előszeretettel elemezzük ki a leendő tagok helyét a csoporton belül, ez a modell a családokon belül is működik. Számolja ki azon családtagjai erősségeit, és gyengeségeit, akikkel kiemelkedően jó a kapcsolata, és azokét is, akikkel sajnálatos módon nagyon feszült a viszonya. Meg fog lepődni, mennyi mindenre rá fog jönni, ez segíteni fogja Önt abban, hogy javítson a kapcsolatain, és átlássa a javulás felé vezető tennivalókat.

Számolja ki Ön is, hogy Önnek mik az erősségei, és kérje ki a szakembereink véleményét, hogy az Önnek hiányzó számokból, hogyan tudna előnyöket kovácsolni. Mert ez lehetséges, a nem leszületett képességeket lehet pótolni, helyettesíteni, ez feladatunk is, sokszor ebben a tekintetben akár egy talizmán is jelentős segítséget tud Önnek nyújtani, de van, amikor ezért sokkal többet kell tennünk.

Nézze tovább a számmisztikai tanfolyamunkat, és Alexander mágus sok olyan titkot fog Önnel megosztani, ami segíteni fogja Önt abban, hogy boldog, tartalmas életet élhessen.

A videó alatt megtalálja a szakértőnk magyarázatát, így minden pillanatban könnyedén visszatérhet az értelmezésekhez.

 

 

Részletes számmisztikai elemzést szeretne a születési dátuma alapján? Szeretné tudni, mi az életfeladata, miket kell megtennie azért, hogy elérje a békét, a harmóniát, az anyagi biztonságot? Akkor hívja Alexandert, olyan napokon, amikor adásban van – adás után 100 percig!

Ha esetleg ő éppen nem elérhető, de mielőbb szeretne teljes sorselemzést kérni, az Asztro Centerben segítségért fordulhat és hívhatja még: Ágnest vagy Glóriát, és még sok remek tanácsadót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), de külföldről is eléri őket: Romániából a 0903760666 (1,56 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Szeretettel köszöntöm Önöket az Asztro Suliban, én Alexander Mágus vagyok!

A mai nap folyamán én a számmisztikai sorselemzés tudományával fogok foglalkozni és be fogom Önöket vezetni azokba a számmisztikai elméletekbe, amely az Önök életét fogja megkönnyíteni.

Amiről mi fogunk beszélni itt: karmikus életfeladatokról, küldetésekről, elrendeltetésekről, kinek mi a karmája ebben az életben, kinek mi a személyes éve, kinek mi a karmaszáma, szerencsés napokról, szerencsés hónapokról. Továbbiakban fogunk arról beszélgetni, hogy a számaink által hogyan lehet meggazdagodni, hogyan lehet a lottót vagy bármilyen szerencsejátékot manipulálni a számaink által és fogunk természetesen arról beszélni, hogy erre az életre mi nekünk a küldetésünk, életfeladatunk és elrendeltetésünk.

A mai nap folyamán nagyon kevés időnk van arra, hogy bevezessem konkrétan a témát, ezért részekre fogjuk bontani.

A mai részben tehát karmikus sorselemzés, számmisztikai sorselemzés, ma az első részben a lehetőség amivel fogunk foglalkozni és amiről máris szeretnék egy pár szót beszélni, ami pedig nem más mint a születési dátumaink, milyen főbb feladatokat határoznak meg ebben az életben.

A számmisztikai sorselemzés példája

Vegyünk máris egy születési, év, hónap, napot. Tetszőlegesen, bárkié lehet ez, tetszésre kitalálunk valamit. Veszünk például egy olyat, hogy 1984. 7. hó 11. Tehát ez a kedves személy, ezen a dátumon született. Mit lehet például erről a számról megtudni, bárki aki rápillant erre a számra, mi az amit elmondanak ezek a számok. Az 1-es és 9-es számot, az év elején soha nem nézzük, csak mindig a meglévő számokkal foglalkozunk (8,4,7,11).

Tehát ennek a személynek, ha veszünk egy képletet ahol kilenc számot lehet elhelyezni, látszik hogy van két darab 1-esem, van egy 8-asa, van egy 7-es száma és van egy négyese. Ez azt jelenti, hogy a felső képletben, ha így nézünk egy embert, akkor máris lehet látni, hogy a fej részénél ez a személy egy intelligens személy, hiszen az összes száma ami benne van az életében, az intelligenciára, okosságra ad okot. Mivel hogy két darab egyese van, az 1-es szám határozott jellemre utal, a 8-as szám azt jelenti, hogy ennek a személynek az élete, karmikus leszületése van erre az életre, tehát küldetése. És sajnos számai ennek a személynek az alsó szinten üresek, az alsó szint pedig a családról szól. Tehát neki egy olyan társkapcsolatot kell találnia az életben akinek az alsó száma viszont több van mint ennek a személynek és így be tudja teljesíteni.

Megköszönöm a figyelmüket a következő részben a szerencsés napokról és szerencsés hónapokról fogunk beszélni, hogyan lehet kiszámolni, melyik napokon érdemes lottószámokat kitölteni, vagy feladni, vagy pedig bármilyen olyat intézni, csinálni, szervezni, hogy jól jöjjünk ki belőle!

 

Hagyj hozzászólást

*