Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

eating healthy food

Asztro-fitness, hogyan lehet könnyedén karcsú és fitt a HALAK

Dátum: 19.08.2015

A Halaknak fel kell hagyni a szigorú diétával és a rapid fogyást kínáló praktikákkal. Most következő cikkünkből megtudhatod, hogyan fogyj le, és hogyan maradj örökké karcsú!

A Halak csillagjegy szülöttei kijelentik, hogy fogyókúrázni fognak, és ezután azonnal megesznek egy kalóriadús süteményt. Elhatároznak valamit az egyik pillanatban, a következőben pedig annak éppen az ellenkezőjét cselekszik. A Halak vonzódnak a sztárdiétákhoz és bíznak azoknak a reklámoknak a hitelességében, amelyek gyors fogyást ígérnek az étrend radikális megváltoztatása nélkül. Érzékeny szervezettel rendelkeznek, ezért egészséges étrendet kell kialakítaniuk, és rendszeresen kell sportolniuk.

ezo, jós, jóslás, fogyokúra tippek csillagjegyed szerint, diéta csillagjegyed szerint, fitness csillagjegyed szerint, fogyokúrás tippek halaknaknek, csillagjegy, aszcendens, fitness

A felesleges kilóktól megszabadulni akaró Halak jó szervezők, ezért nagyon jól megtervezik a diétás programjukat. Előnyben részesítik a jó ételeket, ezért fontos, hogy változatos étrendet alakítsanak ki, amelyben főleg fogyókúrás ételek szerepelnek. Ha a Halak szeretné betartani a diétás étrendjét, akkor kellő motivációban kell részesülnie, és vizionálnia kell, hogyan fog kinézni, miután lefogyott.

 

Mozgási tippek csillagjegyed szerint:

Sokat állj és keveset ülj. Mozogj legalább napi 1 órát: biciklizz és ússz!

 

Fogyókúrás tippek Halaknak:

Szükséged van kéthavonta kálcium- és magnézium-kúrára. Reggelire kalóriadús ételeket fogyassz, egyél több zöldséget, gyümölcsöt. Kerüld az édességeket és a cukros üdítőitalokat. Esténként igyál zöld teát, amely tisztító hatású. Ebédre salátát fogyassz, a szénhidrátot pedig burgonyával vagy répával pótold. Minimálisra kell csökkentened a húsfogyasztást! Ehelyett egyél hüvelyeseket (bab, borsó, lencse).

Vacsorára csak levest egyél, de ezt is 6, legkésőbb 7 óra előtt! Hetente kétszer erősen ajánlott fehér húsú halat fogyasztani! Ezt tudod pótolni halolaj kapszulával is. Rengeteg omega-3 telítetlen zsírsavat tartalmaz!

jós, jóslás, jósnő, ezo, rontás, rontás levétel, telefonos jóslás, ingyen jóslás, átok, átok levétel,  átok levétele, rontás jelei, rontás vizsgálat, átok vizsgálat, szerelmi rontás,

Néhány Halakra jellemző gyengeség:

A Halak csillagjegyben született sokszor döntésképtelen, emiatt nagyon nehéz meghozni a döntést, hogy fogyókúrába kezdjen. Számtalan esetben valaki más tanácsára kezdenek új étrendet kialakítani. Számukra nagyon fontos, hogy legyen mellettük valaki, aki biztatja őket a fogyókúrázásban, mivel nagyon érzelmesek, és könnyű őket befolyásolni. Egy bántó megjegyzés vagy kritika eltérítheti őket a fogyókúrás tervüktől, ha pedig valami miatt szomorkodnak vagy idegeskedni kezdenek, akkor nagy valószínűséggel teleeszik magukat. A fiatal Halak számára azonban nem jelent problémát a diétázás és a fogyás. Az idősebbek viszont hajlamosak könnyen felszedni pár kilót. A Halak gyorsan fogynak, ha nem kételkednek önmagukban, és cselekednek ahelyett, hogy csak a csodára várnának!

Még nem tudod, hogyan tehetsz a legjobb alakra szert vagy, hogy mi a legideálisabb diéta számodra csillagjegyed szerint? Asztro Centerünkben sok kiváló jós dolgozik, akik segítenek álmaid alakjának elérésében! Keresd fel Xalen vagy Ágnes jósnőt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) és a leghatékonyabb fogyókúra tippeket kapod meg csillagjegyed szerint! Külföldről is eléred szakembereinket, telefonálj Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

Hagyj hozzászólást

*