Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

fitness1

Asztro-fitness, hogyan lehet könnyedén karcsú és fitt a VÍZÖNTŐ

Dátum: 18.03.2015

Mindenki szeretne jól kinézni, s bár azt gondolhatnánk, hogy ez a Vízöntő szülötteinek ösztönösen megy, bizony gyakran ők is megdolgoznak a légies és tündöklő kisugárzásukért, ami az asztrológia szerint jellemző rájuk. Nézzük meg, mit is érdemes tennie egy Vízöntőnek, ha egészségesebb és fittebb akar lenni!

 

Fogyókúra tippek csillagjegyed szerint:

 

Egyél sok zöldséget! Tudom, ez mindenkinek alapkövetelmény, de neked különösen jót tesz minden olyan élelmiszer, ami zöld. Az asztro-fittness szerint a magvak és gabonák állnak még a legközelebb hozzád, persze érdemes köztük minél szélesebb palettát tartani. Egyél kölest, hajdinát és persze olajos magvakat, mértékkel. Kerülnöd kell mindent ami mű és cukrozott, de ezt biztosan Te magad is tudod.

Igen felvilágosult vagy az étkezés terén, ezért nem valószínű, hogy valaha is nagyon elhíznál, inkább csak időszakosan lehet szükséged súly koordinálásra. Ilyenkor tavasszal minden jót tesz neked, ami megterem, és érdemes lecsökkentened a tejtermékeket, persze úgy, hogy a kalcium forrást máshonnan pótolod. A sztár Vízöntők is használják ezt a módszert, nem csak fogyásra, de egészségmegőrzésre is.

Ami fontos még, hogy egyél rendszeresen, naponta legalább négyszer. Tudom, ez nem könnyű, hiszen csillagjegyed szerint nem igazán foglalkozol az evéssel, hajlamos vagy néhány étkezést elfelejteni. Ezzel csak az a gond, hogy ha így teszel felborul az anyagcseréd és nem működik a fogyókúra, úgyhogy próbálj meg figyelni rá.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

 

Mozgás és sport tippek csillagjegyed szerint:

 

A legjobb sport minden Vízöntő számára a természetben végezhető mozgás formák. A gyaloglás, futás, de még a labdajátékok is, ha szereted a csapatjátékokat. Ha anyagi helyzeted lehetővé teszi a téli sportok sok örömet okozhatnak, mint például a síelés, vagy a hegymászás, persze ehhez elsődleges, hogy ne legyen tériszonyod. A túrázás nem csak a keringésednek és az ízületeidnek, de a lelkednek is jót tesz. Az asztro-fittness szerint naponta legalább fél órát kellene friss levegőn mozognod, például kerékpároznod vagy gyalogolnod. A kemény, izmokat terhelő sportok nem javasoltak annyira a Vízöntő szülötteinek, igaz néhányan a küzdősportok felé is orientálódhatnak. Az állóképességed nagyon jó, de gyakran nincs meg benned a kellő elhatározás, ezért minden fitnesz edzés előtt ezt kell erősítened magadban.

Tamara, 513 kód, diplomás asztrológus, kártyajós, mágiák

 

Egészségmegőrzés csillagjegyed szerint:

 

Már lényegében az elegendő a Vízöntő szülötteinek, hogy egészséges ételeket esznek és hetente három-négy alkalommal sportolnak. Ezen kívül nagyon fontos a fittséghez, hogy időben lefeküdjenek, mert hajlamosak nem kialudni magukat. Az alváson kívül érdemes meditálni is megtanulnod, mert sokszor ez segít abban, hogy lelki egyensúlyod megtaláld, amennyiben Te is Vízöntő jegyben születtél. Időnként pont a benned lévő, felhasználatlan energiák miatt nem vagy képes fitt és egészséges maradni, és ebben segít az, ha pozitívan tudod levezetni őket.

Este 17 és 19 óra között mozogj, menj el gyakran a természetbe, keresd a határaidat, például szaunában, és mindig olvasd a horoszkópodat, vagy kérd ki a szakember véleményét terveiddel kapcsolatban, mert az egész Zodiákusban rád hatnak legerősebben és leggyorsabban a bolygók.

Hagyj hozzászólást

*