Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Asztro Fitnesz- hogyan lehet karcsú a Bika

Asztro Fitnesz- hogyan lehet karcsú a Bika

Dátum: 22.01.2016

A horoszkóp segít Önmagad megismerésében, ha karcsú szeretnél lenni, ebben is segítséget kaphatsz. Cikksorozatunk segít a fogyásban, és fogyókúra tippeket is adunk, személyre szabottan Neked.

Lássuk, hogyan fogyhatsz, ha Bika a csillagjegyed!

A csillagjegyek között a Bika az egyik legnagyobb ínyenc. Élvez minden egyes falatot, imádja a jó ételeket, az ízeket, a főzést. Fontos számára az asztal is, a dekoráció, egyszerűen mindennek tökéletesnek kell lennie. Sajnos emiatt számukra nem elsődleges szempont az, hogy egészségesen táplálkozzanak, és az ételek imádata miatt hajlamosak a hízásra.

A szénhidrátokkal teli ételeket is kedvelik általában, nem tudják megállni, hogy ne fogyasszanak fehér kenyeret, különböző tésztákat, sütiket.

Ágnes elmondja Neked, mely kristályt kell beszerezned, hogy a fogyásod eredményesebb legyen. Hívd most!

 

A Bika nőre jellemző, hogy a láb részre hízik, általában a combokra, a Bika férfi pedig a fej körüli részre, általában a tokájára.

Sajnos, pont az ízek imádata miatt, a Bikának nem való a zöldség, vagy joghurt diéta, egyszerűen nehéz azt kibírnia, hogy ne egyen finomat. A kitartásával nincs gond, mert ha valamit elhatároz, az biztosan úgy is lesz, csak szüksége van arra, hogy élvezze az ételeket.

A legjobb megoldás számára az étrenden való változtatás, ha fogyni akar. A szétválasztó diéta való neki, mert attól még élvezni tud különböző ízeket.

Ha pedig csak egy keveset szeretne fogyni, akkor a szénhidrátok elhagyása számára nem nagy feladat, illetve kitartása elegendő ahhoz, hogy bármilyen edzéstervet végig tudjon csinálni.

Virág elérhetősége, virág jósnő elérhetősége, virág jósnő telefonszáma, virág telefoszáma

Virág életvezetési tanácsadó, a születési dátumod alapján kérheted, hogy készítsen Neked fogyókúra programot! Ne habozz, hívd, és változtass MOST!

 

A Bika nagyon szeret tudatosan hibázni, általában olyankor, ha valaki felhergeli, és ezekbe a hibákba tartozik a táplálkozás és mozgás is. Erre nagyon kell figyelned, hogy ha elhatározod, hogy végig csinálod, zárd ki azt, hogy dacból elengeded magad. Ne másokkal törődj, hanem Önmagaddal!

ITT  segítünk, hogyan pihenheted ki magad, hogy több erőd legyen a fogyókúrához. Ismerd meg jobban Önmagad cikkünk segítségével, IDE kattintva, ezzel is segíted a fogyás folyamatát.

 

Nagyon fontos dolog még, hogy a csoki iránti vágyad le kell győznöd, ha eredményt akarsz. A zöld alma illata segít eltompítani a csoki iránti vágyad. Sportok közül a küzdősportot és a futást javasoljuk, ha Bika vagy és fogyni szeretnél. Ha Bika csillagjegyű vagy, és szeretnél picit mosolyogni is ma, akkor kattints IDE!

 

Ha még mindig nem tudod, hogyan tehetsz a legjobb alakra szert, akkor hívd Virágot vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segítenek a csillagjegyed alapján! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*