Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Asztro Fitnesz- hogyan lehet karcsú a IKREK

Asztro Fitnesz- hogyan lehet karcsú az IKREK

Dátum: 18.02.2016

Ha régóta súlyfelesleggel küszködsz, vagy csak egy pár kilót szeretnél leadni, akkor érdemes csillagjegyed szerint fontolóra venned, milyen diétába kezdesz, hogy minél sikeresebb légy benne, és minél több kilót le tudj adni.

Most az Ikrek jegynek adunk pár jó tippet, de a többi csillagjegyhez is találsz itt tippeket, ha megosztanád valamelyik ismerősöddel.

Az Ikrekre jellemző, hogy spontánok, és ez az étkezéssel is így van. Pont ezért általában valami gyors kaját esznek, olyat, ami útba esik. Az utcai gyors kajáldákat nekik találták ki.

Szerencsére az Ikrekre nem jellemző a teltebb testalkat, és kalandvágyó énjük folyton hajtja őket a mozgásra, úgyhogy elég csak a belső hangot hallgatniuk, és időt szakítaniuk a kirándulásokra, mozgásra. A diétázás az Ikreknek túl unalmas, nem szeretik a szabályokat, ezért ezt semmiképp nem javasoljuk, kár is volna elkezdeni.

Sokkal érdekesebb és érdemesebb, ha az ételek megválogatását választja. Érdemes sok tejterméket és kevés tésztafélét fogyasztania. Javasolt még a sok folyadék bevitele, az átlagosnál is több, minimum napi 3 liter, illetve gyümölcslevek és ásványvizek fogyasztása.

Fontos: Mindig figyelj arra, hogy sokkal lassabban egyél, az Ikrek hajlamos a kapkodásra, és mindig szánj elég időt az étkezésre, soha ne egyél túl sokat, túl gyorsan egyszerre! Amikor csak teheted, mondj le a gyors kajáról.

Ha érdekel a horoszkópod egy kicsit viccesebben, és nevetnél egy picit, kattints IDE! Ha kimerültél az év eleji hajtásban, tudd meg, milyen pihenés való Neked, IDE kattintva. Ha kicsit jobban megismernéd önmagad, ITT érdekes olvasnivalót találsz.

Ha még nem tudod, hogy milyen diétába fogj, hogy sikeresen leadd a plusz kilókat, akkor kérj segítséget jósainktól. Gabó vagy Sádé segítenek elérned a célodat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Személyre szabott tippeket kaphatsz tőlük, hogyan érheted el az ideális alakot a leghatékonyabb és legtartósabb módon! Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*