Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Asztro Fitnesz- hogyan lehet karcsú a OROSZLÁN

Asztro Fitnesz- hogyan lehet karcsú az OROSZLÁN?

Dátum: 08.04.2016

Az Oroszlán csillagjegy tud a legkitartóbban küzdeni azért, hogy karcsú és fitt legyen. A rendszeres mozgás nem esik nehezére, hanem az ételekről való lemondás az, ami szinte lelki beteggé teheti az Oroszlán csillagjegyet.

Gyakran előfordul, hogy egy diéta mély depresszióval társul, amiből aztán sok finomsággal, süteményekkel és csokikkal gyógyítja magát az Oroszlán, ezzel persze visszakerül oda, ahonnan elindult és kezdheti elölről a fogyókúrát.

Ha Oroszlán a csillagjegyed és könnyedén szeretnél megszabadulni a kilóktól, akkor olvasd el és tartsd be az alábbi útmutatót. Ha így teszel, mire eljön a strand idő, büszkén mutatkozhatsz fürdőruhában és jól érzed majd magad a bőrödben.

 

A három hetes programot azzal kell kezdened, hogy mindent eszel, amit megkívánsz és szeretnél, de mindenből kevesebbet és gyakrabban fogyasztasz, mint eddig. Például, ha csokit kívánsz, egyél egy kocka csokit, szopogasd sokáig, így az íze hosszú ideig a szádban marad és nem kell megenned egy egész tábla csokit ahhoz, hogy jól érezd magad.

oroszlán csillagjegy

Minden étkezés előtt igyál egy nagy pohár szénsavmentes vizet, akkor is, ha nem vagy szomjas. Étkezés után is egy ugyanakkora pohár vizet kell meginnod. Hatásosabb, ha a vizet egy órával előtte kiöntöd, és ha a kollégáink beprogramozzák, hogy fogyasztó, méregtelenítő hatása legyen!

A gyakori étkezés mellé be kell iktatnod a gyakori mozgást is. Ha Oroszlán csillagjegyben születtél, akkor a fogyás csak úgy indul be nálad, ha gyakran mozogsz és keveset. Naponta legalább ötször 15 percet kell mozognod, lehet ez ugrókötelezés, focizás, bármi, amit szívesen csinálsz. Ne menj edzőterembe, mert az első hét a bemelegítésről szól. Hozzászoktatod a szervezeted a gyakori étkezéshez és a gyakori mozgáshoz.

 

A második héten már oda kell figyelned, hogy szénhidrátot csak a délelőtt folyamán fogyassz. Délután ehetsz bármit, de mellőzd a kenyeret, tésztaféléket, a rizst és mindent, amiben szénhidrát van. Egyél minél több húst és tojást.

A napi ötszöri mozgást csökkentsd háromszor 20 percre, de ez a mozgás legyen aktív. Lehet ez futás, ugrálás a trambulinon, bármi, amit szívesen csinálsz. Kérdezd kollégáinkat, hogy számodra melyik a leghatékonyabb mozgásforma!

 

A harmadik és egyben utolsó héten reggel 10-ig ehetsz szénhidrátot, utána csak fehérjét fogyassz. Minden nap legalább egy órát mozogj, de ezt most egyszerre tedd. Ennek a mozgásnak nem kell aktívnak lennie, lehet ez ütemes, tempós séta, de a lényeg, hogy a tested mozgásban legyen és ne erőltesd meg magad.

Egyél sok zöld színű zöldséget és gyümölcsöt. Kerüld a piros gyümölcsöket és zöldségeket.

Ha a leírtak alapján alakítod a következő három heted, akkor legalább 5 kilótól szabadulhatsz meg a harmadik hét végére, és sokkal jobb lesz a közérzeted.

Ha valami miatt nehéznek érzed betartani a fent leírtakat, annak ellenére, hogy Oroszlán a csillagjegyed, akkor lehet, hogy az aszcendensed – amiről ITT olvashatsz -, nem kompatibilis a fent leírtakkal. Tudd meg szakembereinktől, mi az aszcendensed, és hogy ez miben segít, illetve miben akadályoz téged! Az aszcendensek jellemzőiről IDE kattintva olvashatsz.

Kérj kollégáinktól személyre szabott fitnesz programot! Elmondják, mit kell tenned, hogy három hét alatt fitt és egészséges lehess.

 

Az Oroszlán a legbüszkébb csillagjegyek egyike! Ha szeretnél néhány plusz tippet kapni, hogyan pörgetheted fel az anyagcserédet a csillagjegyed szerint, akkor Ágnes vagy Megmondó jósnők tudnak neked a leginkább segíteni, hívd őket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Telefonálhatsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*