Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Asztro Fitnesz- hogyan lehet karcsú a RÁK

Asztro Fitnesz- hogyan lehet karcsú a RÁK?

Dátum: 10.03.2016

A Rák csillagjegy általában 25 éves koráig azt ehet, amit csak megkíván, a kilók pedig leolvadnak róla. Irigykedve nézik őket mások, amint betömnek egy hatalmas szelet tortát, mégsem kell attól tartaniuk, hogy másnap nem tudják összegombolni a nadrágot.

Ez a tendencia sajnos 25 és 30 éves koruk között drasztikusan megfordul, és a Rák csillagjegy diétába kell, hogy kezdjen jó eséllyel, mert ettől kezdve a levegő is hizlalhatja őket.

Egyébként sem kellemes, ha meg kell vonnunk magunktól egy-egy kedvenc csemegénket, de ha megszoktuk, hogy bármit ehetünk bármikor, úgy még sokkal nehezebb feladat a lemondás és az étrend átalakítása.

Néhány tipp az örök karcsúsághoz

 

Ha még 25 éves korod előtt olvasod ezt a cikket, akkor könnyű dolgod van, mert csak arra kell figyelned, hogy csökkentsd az elfogyasztott cukor mennyiségét, például mellőzd a cukrozott üdítőket és plusz kilókkal soha nem lesz gondod.

Ha már elmúltál 25 éves, akkor viszont sokkal szigorúbbnak kell lenned magadhoz. A Rák csillagjegy első dolga ilyenkor, hogy csökkentened kell a szénhidrát bevitelt. Egyél kevesebb kenyeret, tésztát és rizst, de ne száműzd a szénhidrátot teljesen az étrendedből. Arra figyelj, hogy a fehérje és a rostbevitel sokkal jelentősebb legyen, mint a szénhidrát.

Szeretnéd tudni, milyen kikapcsolódás ajánlanak Neked a csillagok jegyed szerint? ITT megtudhatod!

rák csillagjegy

Mit egyél, hogy fitt maradj?

 

A Rák csillagjegynél a zöld színű gyümölcsök és zöldségek segítenek helyreállítani a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Ha sok zöld színű zöldséget és gyümölcsöt fogyasztasz (pl. kiwi, uborka, szőlő), akkor könnyebbnek érzed magad és megnő a sportolási vágyad is.

A Rák nem szívesen mozog, könnyen ellustul és nehéz rávenni bármilyen testmozgásra. Ha megfelelően táplálkozik, akkor szervezte igényli a mozgást és ezért a Rák is mozogni fog.

Igyál sok vizet, akkor is igyál, ha nem vagy szomjas. Legyen nálad mindig egy fél literes üveg, amiből bármikor ihatsz. Igyál 15 percenként egy keveset. Minél gyakrabban iszol, annál könnyebben alakul szokássá és szükségletté a víz ivás. A Rák diétáját ez sokban segíti.

 

Mi ne egyél, hogy fitt maradj?

 

Ne egyél sok banánt, ne egyél sok piros színű gyümölcsöt, mert ezek a gyümölcsök nem tesznek jót és a bennük található cukrokat nehezebben bontja le a szervezeted.

Ne egyél sok paradicsomot, és a répa, bár valóban egészséges, a Rák csillagjegynek hasfájást, emésztési zavarokat okozhat, ha sok répát fogyasztanak. Kerüld a cukrozott üdítőket és a nem 100%-os gyümölcsleveket. Azt idd, aminek a dobozán az áll, hogy hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Szívesen elolvasnál egy bolondos horoszkópot a Rák jegyről? Kattints IDE!

rák csillagjegy

Rák jegyre szabott teljes diéta tervet, étrendet szeretnél? Vagy személyre szabott tanácsot kérnél? Akkor keresd a kollégáinkat, akik a nap 24 órájában állnak a rendelkezésedre és egy személyre szabott diéta tervet adnak neked. Segítenek abban, hogy egészségesen étkezz és olyan ételeket fogyassz, amelyet a szervezeted fel tud dolgozni és nem rakódik le plusz kilók formájában, nem kívánt testrészeiden.

 

Xalen vagy Tündér Lili segíthetnek kidolgozni egy személyes edzéstervet is, amitől igazán fitt leszel, és ami a legjobb, hogy ehhez meg sem kell erőltetned magad! A csillagjegyedhez passzoló testmozgást szívesen végzed majd. Eléred őket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*