Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Asztro Fitnesz- hogyan lehet karcsú a SZŰZ

Asztro Fitnesz- hogyan lehet karcsú a SZŰZ?

Dátum: 10.05.2016

A Szűz csillagjegy szülötte folyamatosan azzal szembesül, hogy hiába mutat a mérleg keveset, a tükörből mégsem az a test köszön vissza, amiről álmodott. Ha Szűz a csillagjegyed vagy az aszcendensed és ismerős a probléma, akkor a cikkünk neked íródott. A baj elsődleges oka az, hogy hajlamos vagy a puffadásra, és bármit eszel, ahelyett, hogy arányosan eloszlana a tested különböző pontjain, kizárólag a hasadra rakódik le.

 

Az életmód váltás nem csak a tested, hanem a lelked is megváltoztatja. Egy teljesen új fejezet kezdődhet az életedben, egy új élet, amelyben csak a félelmeid szabnak korlátokat.

Tudd meg, mikor kezdőik el az új időszámítás a te életedben! Számold ki a sorsfordító dátumodat a cikkünk alapján, ide kattintva.

szűz csillagjegy

Néhány tipp az örök karcsúsághoz

 

A Szűz csillagjegy ne kínozza magát mindenféle diétával és szénhidrát megvonással, mert teljesen fölösleges. Az a kevés, amit megeszel, úgyis a pocakodon köt ki és úszógumiként terjeszkedik tovább. A megoldás kulcsa: lúgosítás, sok (napi 3 liter) víz fogyasztás és a rendszeres mozgás.

A rendszeres mozgás lehet séta, futás, ugrókötelezés, bármi, amit szívesen végzel, de napi 1 órát kell erre szánnod a mozgás intenzitásától függetlenül.

Ha mozgás gyanánt az úszást választod, akkor számítsd le a medencében lubickolással töltött időt. Az egy óra mozgásba csak az számít bele, amit folyamatos úszással töltesz.

Lúgosíts citrommal, citromos vízzel. Ha a napi 3 liter vízből 1 liter vízbe belecsavarsz egy nagyobb citromot, az elegendő ahhoz, hogy helyreállítsd a szervezeted sav-bázis egyensúlyát.

A napi 3 liter víz (nem bármilyen folyadék, hanem kizárólag víz) fogyasztása elengedhetetlen, nem csak a Szűz csillagjegynek, mindenkinek.

 

Érdekel, hogy csillagjegyed szerint milyen méregtelenítő kúra segíti a fogyást és az egészséged megőrzését? Akkor kattints IDE!

 

 

Mit egyél, hogy fitt maradj?

 

A piros gyümölcsök és zöldségek kevésbé puffasztanak és gyorsítják az anyagcserédet. Ne aggódj a cukortartalmuk miatt, fogyassz minél több epret, málnát, ribizlit, paradicsomot és retket. Indítsd a napod egy piros gyümölcsökből készített smoothie-val, és a közérzeted is sokkal jobb lesz, mint máskor.

szűz csillagjegy

Mi ne egyél, hogy fitt maradj?

 

Ha Szűz csillagjegyben születtél, ne egyél hüvelyes zöldségeket, mint például babot és borsót. Kerüld a cukros üdítőket, a gombát, gesztenyét és a mogyorót. Ha személyre szabottan szeretnéd tudni, hogy mit ne egyél ahhoz, hogy fitt és karcsú maradj, add meg a pontos születési dátumod és szakembereink elmondják neked!

 

Érdekel, mi minden másra figyelmeztet még a csillagjegyed? Akkor olvasd el EZT a cikket!

 

Ha nem tudsz lefogyni, pedig már mindent próbáltál, akkor itt az ideje, hogy másfelől közelítsd meg a dolgokat! Kérd ki Imola vagy Eta segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik csillagjegyed szerint megnézik, hogyan tudsz megszabadulni a plusz kilóktól!

Tárcsázz bátran külföldről is, hívd: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

Hagyj hozzászólást

*