Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Asztrológia és a számmisztika összefüggései

Asztrológia és a számmisztika összefüggései

Dátum: 28.02.2013

Két teljesen különálló tudomány az asztrológia és a számmisztika. Mégis találunk közös pontot és kapcsolódást egymással.

Az asztrológia a bolygók mozgását és életünkre gyakorolt hatását mutatja, a számmisztika pedig  a számokkal dolgozik és azok hatására a sorsunkban. Ami közös a két rendszerben,az pedig az, hogy mindkettő kiindulási pontja a szülött születési dátuma.

Nézzük a közös pontokat:

A bolygók számai a következők:

Nap: 1

Hold: 2

Merkúr: 3

Uránusz:  4

Jupiter: 5

Vénusz:  6

Neptunusz: 7

Szaturnusz: 8

Mars:  9

 

A hét napjaihoz rendelt számok:

Vasárnap: 1, 4 – Nap, Uránusz (Föld)

Hétfő: 2,7 – Hold, Neptunusz

Szerda: 3 – Merkúr

Csütörtök: 5 – Jupiter

Péntek: 6 – Vénusz

Szombat: 8 – Szaturnusz

Kedd: 9 – Mars

 

A számokhoz betűket is rendeltek, így a nevünk is ad információt a számok világával. Püthagorasz illetve Cheiro voltak akik megalkották azt a rendszert, így aki pontosan tudni szeretné az életfeladatát,  a sorsát, tanulandó feladatait, nem csupán a horoszkópját készítteti el,hanem a név és sorselemzést is a numerológussal. Mivel a születési dátum a kiinduló pont, nagy eltéréseket nem fog tapasztalni, sőt általános tapasztalat, hogy bár a módszer más, mégis gyakran ugyanazt mondja mindkét szakember: mi a feladata, merre menjen, mire ügyeljen, mikor tegyen  meg egy lépést vagy éppen mikor nem tanácsos tennie semmit.

Akármelyik módszert is választjuk, ne féljünk attól,hogy szembesít magunkkal, hiszen a fejlődésünket szolgálja, még akkor is ha néha rögösnek érezzük a saját utunkat.

 

Utoljára módosítva: 2013.12.10.

Hagyj hozzászólást

*