Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az asztrológia tükrében - Angelina Jolie és Brad Pitt

Az asztrológia tükrében – Angelina Jolie és Brad Pitt

Dátum: 07.12.2011

Az asztrológia az emberi kapcsolatok elemzésére a szinasztriát alkalmazza. Ennek a módszernek a segítségével most egy kicsit bekukkanthatunk Angelina Jolie és Brad Pitt házasságába.

 

Ha szeretnéd megtudni, csillagjegyek alapján milyen növény hozhat Neked szerencsét, kattints IDE!

 

Összeillésük az asztrológia tükrében

A szerelmi horoszkóp szerint mindketten nagyon energikusak. Bár kívülrő nézve egy ideális, tökéletesen működő házasság képét mutatják, egy olyan feszültségekkel teli párkapcsolatról van szó, ahol a partnerek sokat csatáznak egymással. Mindketten erős akaratúak, s ezt nehéz összehangolniuk.

Míg Angelina vérmérséklete hevesebb, Bradé makacsabb. Angelina asztrológia képletére pillantva szakértői szemmel, egyből felkiáltunk, már mindent értek, egy harcos nő, aki biztonságos otthonra és szeretere vágyik! Kifejezett küzdő szellem, aki nem ismer akadályt. Főként az álmaiért képes harcba szállni. Ha kívülről támadás éri, kőkemény ellenfélnek bizonyul, aki még a nyílt agressziótól sem riad vissza, bár nőiességében inkább az érzelmi zsarolást választja. Brad sokkalta türelmesebb, az asztrológia szerint, ami Angelinára kifejezetten csökönyösségként hathat.

 

Szeretnél bőséget szerelemben, anyagiakban? ITT megtudod, milyen tárgyakat szerezz be!

következő élet

Arról nem is szólva, hogy merevsége Bradet sokszor hajthatatlanná teszi. Ráadásul egy-egy vita után, amit Angelina már el is felejtene, Brad hosszas szótlansággal büntet. Ez feleségét boldogtalanná és szorongóvá teszi. Viszont tiszteli férje igazságosságát, bátorságát és becsvágyát. Úgy érzi Brad mellett, ha nem is boldog tökéletesen, ki tud teljesedni, meg tudja tartani belső szabadságát.

Összegezve a kettőjük kapcsolatát az asztrológia tükrében, Brad boldogabb, és jobban érzi magát ebben a kapcsolatban. Angelina viszont függetlenebbnek, mint a párja. Bradet zavarja ez a nagy kötöttség – akár bevallja magának, akár nem. Ráadásul a csillagok szerint a külső tényezők is többnyire negatív irányba befolyásolják kettőjük kapcsolatát.

 

Biztos válaszokat szeretnél a jövőddel kapcsolatos kérdéseidre? Kíváncsi vagy, mikor lesz kapcsolatod, több pénzed, hogyan alakul a távolabbi jövőd? Keresd a legjobb asztrológusokat, Etát vagty Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Erika,Mária a 24.11.2013

nagyon tetszik !

    Asztro Show a 11.09.2014

    Kedves Erika, Mária! Örülünk, hogy elolvasta a cikket. Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Lunczer Judit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 935. Hívja most! 0690 633 991 (485Ft/perc).