Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Átkok, rontás és irigység?

Átkok, rontás és irigység? Hogyan tovább?

Dátum: 16.07.2012

Az átkok jelenlétére akkor van okunk gyanakodni, ha egyszer csak azt vesszük észre, hogy semmi sem sikerül, elakadt az életünk, nem kielégítő az egészségünk, veszekedés ütötte fel a fejét a családban, elveszítjük a jól fizető munkánkat. Ilyenkor a legtöbb ember semmi rosszra nem gondol, csak egy pech-sorozatra. Igen, van amikor „csak” ennyi.

Ha azonban tovább lépünk, akkor észrevesszük, hogy sokkal rosszabb a helyzet, mint azt egy pech-sorozat indokolná. Ilyenkor szinte biztos, hogy valaki átkokat, vagy rontást tettek ránk. Sőt, a negatív energiát saját magunk is bevonzhatjuk: az örök vesztes, lúzer, „én egy rakás szerencsétlenség vagyok” megtisztelő szavaival.

Bárki is teszi ránk az átkokat, az beleivódik az auránkba. Lehet éles szilánk, kés formájú vagy sötét folt, ami ránk ül, de lassan és biztosan megteszi ártó hatását. Nemcsak a jelenben vehetjük magunkra, hanem hozhatjuk előző életünkből, vagy generációról generációra örökítjük át ezeket a negatív, ártó hatású energiákat, átkok sorozatát, amiket látni nem lehet, csak érezni. Amit tehetünk az, hogy szakemberhez fordulunk, aki el tudja távolítani mindezt a rosszat, ami rányomja bélyegét mindennapjainkra. Van mód arra, hogy rendbe jöjjön a párkapcsolat, fellendüljenek az anyagiak,egészségünk helyre álljon.

Az irigység csak egy ezen negatív energiák közül, ami nagy hatással bír, és legalább olyannyira ártani is tud. Minden kimondott szónak, gondolatnak hatása van. Nagyon fontos, hogy ügyeljünk, arra mit mondunk, gondolunk, milyen jeleket, érzelmeket küldünk a másik ember felé.

Ha nincs kiút akkor a szakember elvégzi az átkok levételét, a szertartás végén pedig védelmet is tesz ránk, ami pár hónapig távol tartja az ártó gondolatokat, negatív energiákat.

Ezzel persze nem szabadulunk meg a rontásról egy életre, de egy bizonyos ideig elkerül bennünket a rossz. Hogy ezt az időszakot megnyújthassuk, célszerű 3-4 havonta ellenőriztetni magunkat. Nem mindig vagyunk jó formában, fáradtabbak vagyunk és ilyenkor újra megtalálhatnak bennünket a negatív gondolatok.

Ki is lehet ez a szakember, aki segít nekünk megszabadulni az átkok  negatív energiájától? Akik leveszik a rontást, átkot? Lehet valaki, aki gyógyítással foglalkozik, tanácsadó, masszőr, látó, jós. Ő az a szakember, aki nagyon jól ismeri ezeket az ártó energiákat és jól tudja kezelni őket, hiszen nagyon sok negatív energia közelében dolgozik. Számára a védelem szertartásának elvégzése igen gyakran kötelező, hogy hatékonyan végezhesse a segítségnyújtást! Bízzon benne, nincs nála alkalmasabb személy arra, hogy az Ön életét megtisztítsa, rendbe tegye és lelki békéjét megteremtse.

A felhasználók hozzászólásai (2)

JÓZSEFNÉ a 14.05.2013

1938.10.29. ( JUSZTINA ) SZERETNÉM MEGTUDNI HOGY VAN -E ÁTOK RAJTAM ? MEG LESZ-E SZERENCSÉM A LOTTÓN ? MEG ANYAGI HELYZETEM MILYEN LESZ A KÖVETKEZŐ HONAPOKBAN . EGÉSZSÉGEM .

    Asztro Show a 30.09.2014

    Kedves Jusztina! Lunczer Judit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 935. Asztrológiával és energiaküldéssel is foglalkozik. Átokviszgálatban is segíthet Önnek.
    Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*