Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Atlantisz 12 angyala – Melyik a tiéd?

Dátum: 07.07.2016

Atlantisz angyalait is hívhatjuk, ha elakadtunk életünk valamelyik területén. Atlantisz angyalai nem csak a fő, három életterületen nyújtanak segítséget, hanem vágyaink elérésében, legyen bármiről is szó.

Számold ki az angyalszámod ITT, és bátran alkalmazd!

Lássuk, ki az a 12 angyal, akit Atlantisz angyalai néven ismerhetünk, és hogy melyik angyal segítségét kérd!

 

 1. Az Örökkévalóság angyala

Az Örökkévalóság angyala a nehézségek leküzdésében támogat. Segít felhasználni a bolygók energiáit arra az életterületre, ahol elakadtál, és rájönni, hogy valójában ki is vagy, miért születtél le a Földre. Az egódat a lelkeddel hozza összhangba, hogy tudd, merre is haladj az utadon. Ha nem találod a helyed a világban, nem tudod, mi az életfeladatod, akkor ő a te angyalod Atlantisz angyalai közül. Szeretnéd tudni, hogyan hívhatod őt? Angyalkommunikátoraink elmondják!

 

 1. A Föld angyala

A Föld angyalát akkor hívd, ha egészségügyi gondjaid vannak. Segíti tested sejtjeinek megújulását, regenerálódását a földenergiák átalakításával. Szeretnéd tudni, hogyan hívhatod? Angyalkommunikátoraink elmondják!

atlantisz angyalai

Az angyalok hozták vissza a halálból! Olvasd el James történetét ITT!

 

 1. A Kreativitás angyala

Ez az angyal abban segít, hogy kiélhesd művészi hajlamaidat. Megáld téged a kreativitás képességével, minek köszönhetően érvényesülhetsz abban a szakmában, melyre áhítozol, melyet szívesen végzel, és mellyel megteremtheted magadnak és családodnak az anyagi biztonságot. Munkanélküli vagy? Esetleg nem vagy megfizetve eléggé, és még a munkádat se szívesen végzed? Akkor ő a te angyalod. Hogy hogyan hívhatod magad mellé, angyalkommunikátoraink elmondják!

 

 1. Az Élet angyala

Képességet ad számodra arra, hogy életerőt tudj meríteni. Ha már sok rossz történt veled, amik miatt nem tekintesz többé pozitívan a jövőbe, akkor ő az az Atlantiszi angyal, akit magad mellé kell hívnod. Segít meglátni az élet apró örömeit, a lehetőségeket, és elhoz számodra egy élhetőbb életet. Nem tudod, hogyan hívd magad mellé? Angyalkommunikátoraink elmondják!

EZEN az 5 képen igazi angyal látható!

atlantisz angyalai

 1. A Harmónia angyala

A Harmónia atlantiszi angyala elhozza számodra a harmonikus jövő lehetőségét. Segít megbékélni önmagaddal, másokkal és nem utolsó sorban, ha hívod, bevonzhatod mindazt az életedbe, ami a boldogságot jelenti számodra. Ha a harmóniára törekszel, ő a te angyalod. Szakembereinktől pedig megtudhatod, hogyan hívd őt!

 

 1. Az Öröm angyala

Ha nyugalomra vágysz, belső egyensúlyra, akkor az Öröm angyala fog hozzásegíteni téged. Ha reményvesztett vagy, elfelejtettél már nevetni, mosolyogni, az Öröm angyalát kell hívnod, mert csak olyan dolgokat hoz az életedbe, amik boldoggá tesznek. Ne felejtsd el megkérdezni angyalkommunikátorainkat, hogy hogyan hívd magad mellé!

 

Atlantisz angyalai, és a többi angyal is persze, a legszorultabb helyzetben is mellettünk állnak, azonban segíteni csak akkor tudnak, ha megkérjük őket rá! Tanuld meg, hogyan tudsz segítséget kérni tőlük több élethelyzetben is! Tündér Lili vagy Virág jósnők segítenek a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy megtanuld, hogyan kell hozzájuk fordulnod!

Külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

 

 1. Az Erő angyala

A kozmikus erőket az idegrendszerünkbe vezeti, hogy minden életterületen megszüntethessük az akadályokat. Hogy önerőnkből meg tudjunk tenni olyan dolgokat, melyek az életminőségünk javulását szolgálják. Úgy érzed, valamilyen erő visszahúz? Semmi se úgy sikerül, ahogy kéne? Akkor az Erő atlantiszi angyalát hívd, szakembereinktől megtudhatod, hogyan!

atlantisz angyalai

 1. A Nap angyala

A Nap angyala segít kihozni belőled a gyógyító erődet. Ezt az erőt felhasználhatod saját célra, ha betegséggel küszködsz, de segíthetsz másoknak is a gyógyulás útjára lépni. Ha ez a célod, akkor ezt az atlantiszi angyalt kell hívnod. Szeretnéd tudni, hogyan? Angyalkommunikátoraink elmondják!

 

 1. A Szeretet angyala

A Szeretet angyala abban segít, hogy érzelmi téren magasabb szintre juss, hogy megtapasztalj olyan új érzéseket, melyek segítik szellemed fejlődését. A magasabb érzelmek rezgéseit vonzhatod tulajdonképpen magadhoz, hogy ezt egyetemes szeretetként másoknak, minden élőlénynek továbbadhasd. Ha azt szeretnéd, hogy béke legyen körülötted és szeretet, hogy szeretve legyen mindenki, aki magányos, akkor hívd őt. Tudd meg jósainktól, hogyan!

 

 1. A Víz angyala

Ez az Atlantiszi angyal a fájdalmaid csökkentésében, és vérkeringésed szabályozásában segít. Ha már-már elviselhetetlen fájdalmakkal küszködsz, vagy keringési problémáid vannak, hívd a Víz angyalát. Még nem tudod, hogyan? Angyalkommunikátoraink elmondják!

atlantisz angyalai

 1. A Bölcsesség angyala

A telepátia képességét kaphatod meg tőle, és megérzéseidet olyan szintre tudod emelni általa, hogy betekintést nyerhetsz a jövődbe, akár mások jövőjébe, és megelőzhetsz jövőbeni buktatókat, elkerülhetsz veszteségeket. Erre vágysz? Kérdezd meg jósainkat, hogy hívd a Bölcsesség angyalát magadhoz!

 

 1. A Levegő angyala

Képességet ad arra, hogy megtalálhasd a helyed a világban, hogy erőt meríthess fontos döntések, fontos dolgok előtt, vagy, hogy túl tudj lépni valamin. Ha valamit nem tudsz lezárni magadban vagy döntéshelyzet előtt állsz, kérdezd szakembereinket, hogyan hívd a Levegő angyalát!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*