Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Átok és fekete mágia

Átok és fekete mágia

Dátum: 13.08.2012

A átok és mágia fogalmáról és jelentéséről megoszlanak a vélemények az ezoterikus berkekben.

Sokan úgy vélik, csak egyféle mágia létezik és attól lesz fekete vagy fehér, hogy mire használják: jóra vagy rosszra. Az ezoterikus szakvélemény egy másik csoportja szerint a mágia alapvetően fekete, hiszen a mágia beavatkozást jelent, és ha valakinek a karmájába beleavatkoznak, akkor eleve rosszat tesznek ezzel.

Vannak dolgok, melyeket még ebben az évben meg kell tenned, ha pozitív változásokra vágysz. Nézd meg ITT, hogy mit!

következő élet

Na de mi van akkor, ha valaki eltért az előre eltervezett életútról és ahhoz, hogy visszataláljon arra az útra, amelyet karmikusan meghatározott magának, mágiára van szükség?

Vegyünk egy példát. Anna leszületése előtt megtervezi az életét: meg kell tapasztalnia fiatalon a szülei elvesztését, majd meg kell tapasztalnia a szenvedélybetegséget, végül példás családanyává kell válnia 35 éves korára. Anna elkezdi élni az életét, és a szenvedélybetegségnél leragad. Ahelyett, hogy a terv szerint, kigyógyulna és családanya lenne belőle, kábítószerfüggőként tengődik, és előreláthatóan még pár évig bírja, aztán feladja az életet.

Anna beavatkozás nélkül nem kerül vissza arra az útra, amelyet eltervezett magának, ezért aztán kezdheti az egészet elölről, egy újabb leszületéssel. Ezzel meghiúsítja a jövendő férjének is a karmáját, hiszen leszületésük előtt megegyeztek, hogy gyerekeket vállalnak együtt. Ilyenkor a mágus beavatkozik, és fehér mágiát végez. Anna abbahagyja a kábítószerezést, és megtalálja élete párját, majd megszüli a gyerekeit.

Lehet ebben az esetben azt mondani, hogy a mágus beavatkozott a karmájába és ezzel rosszat tett Annával? Határozottan: nem. A mágus tulajdonképpen visszaterelte Annát a saját karmikus sorsának útjára, segített neki megvalósítani azt, amit leszületése előtt eltervezett.

Abban az esetben, ha a mágus arra használta volna mágikus erejét, hogy Annát szerelmi kötés révén összehozza egy olyan férfival akivel leszületése előtt nem állapodott meg gyerekvállalásban és a mágia erejével összekötötte volna őket, akkor olyan mágiát végzett volna, ami új karmákat von maga után, tehát ezt nevezhetnénk fekete mágiának vagy negatív mágiának, még abban az esetben is így lenne, ha nemes szándék vezérli a mágust.

Anyagiakban szeretnél előrelépést? ITT segítünk egy hatékony gazdagság meditációval!

Jósaink kipróbált és működő rituálékat végeznek

Az átok fogalma

Átokból nincs jó és rossz, fekete vagy fehér. Az átok minden esetben „fekete”, hiszen egy olyan ártó, negatív energia, amelyet tudatosan vagy akaratlanul, többnyire akadályoztatás céljából küldenek egy másik emberre vagy annak környezetébe, aurájába.

Az átoknak több formáját is ismerjük. A sima egyszerű átok, a legártalmatlanabb, ez nem igényel semmilyen szertartást, elég hozzá egy szomszéd rosszindulatú megjegyzése, gondolata, és az átok máris ott van, annak az embernek az életében, akinek rosszat kívántak. Ezt az átkot sokkal könnyebb eltávolítani mint azt, amit külön szertartás keretében, szakember segítségével küldenek a célszemélyre.

Ezt már rontásnak nevezzük, ami kihat az élet miden területére, és komoly akadályokkal kell szembe néznie annak, aki ilyen típusú átkot vagy rontást kap.

 

Azt érzed, hogy semmi nem jön össze, egyre több az adósság, nem működik a párkapcsolatod, rossz az egészségügyi állapotod, anyagi helyzeted? Ez mind-mind utalhat arra, hogy rontást vagy átkot küldtek rád. Ne habozz! Lépj még ma, és tegyél meg mindent az életedért! Hívd Norbertet vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik kiváló átokszakértők! Igényelhetsz olyan védelmi szertartást is, amely ellenállóvá tesz a további rontásokkal szemben!

Külföldről is elérhetőek jósaink: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (6)

attila a 31.10.2013

nagyon erdekel es nagyon teccik

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Attila! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Lunczer Judit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke:935. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

JÁNOS a 23.01.2013

TISZTELT LOMINI ÚR SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI
HOGY NÉKEM KIAZ ŐRANGYALOM ÉS FELESÉGEMNEK.
ÉN JÁNOS .1960.AGUSZTUS.16. FELESÉGEM
ERZSÉBET.1961.NOVEMBER.16.
ALÁZATAL TISZTELETEL KÉREM ŐNT LOMINI ÚR
VÁLASZÁT ELKÜLDENÉ AZ EMAIL CIMEMRE.
ÁTYA ÁLLDÁSA SEGITÉSE LEGYEN ŐNNEL
LOMINI ÚR ÉS TÁRSAIVAL.

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves János! Veronika jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 546. Angyali üzenetek közvetítésével és kártyajóslással is foglalkozik . Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/ perc) .

Szilvia a 18.01.2013

Nagyon érdekel a műsor, és nagyon jónak tartom.

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Szilvia! Jázmin Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Keresse bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 522-es kódot beütve! Hívja most!

Hagyj hozzászólást

*