Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Átok levétel angyalokkal

Átok levétel angyalokkal

Dátum: 22.04.2013

Már sokszor foglalkoztunk az oldalunkon az átkokkal, rontásokkal, azzal, hogy hogyan lehet felismerni, valamint hogyan tudjuk magunkat megvédeni tőlük. Az átok nem más mint negatív energia, amit egy adott személy szándékosan vagy véletlenül felénk küld.

Különböző formái vannak az átoknak, egyesek nem annyira ártalmasak, míg vannak olyanok melyeket összetett szertartások által lehet előidézni.  Mivel az átok minden esetben a fekete mágiához tartozik, és mivel gátolja a pozitív dolgokat, energiákat az adott személynél, vagy annak a környezetében, a legjobb ha minél előbb megszabadul tőle.

Az átok levétel is különböző módon végezhető, de a legjobb, ha szakértő által végzi el, nem pedig saját magának, mert abból nagy baj is lehet.

Az átok valójában egy ún. “pszichikai támadás”, amely alkalmával törők, kések  vagy más éles tárgyak fúródnak a testünkbe, természetesen nem fizikailag sérülünk, hanem az aura az ami károsodik. Mégis ezek a támadások is képesek fájdalmat okozni, méghozzá gyakran a tudtunkon kívül. Ezért fontos az átkokat felismerni és a lehető leghamarabb eltávolítani azokat.

Az egyik módszer az átok levételére, ha az angyalok segítségét kérjük. A következő gyakorlatot akár egyedül is kipróbálhatjuk otthon. Mielőtt belekezdenénk ügyeljen arra, hogy a háta semmihez se érjen, feküdjön oldalra vagy hajoljon előre, helyezkedjen el kényelmesen.

Koncentráljon és hívja Rafael és Michael arkangyalt kérje a segítségüket. Eközben mindvégig végezzen légzésgyakorlatokat, vegyen mély lélegzeteket majd lassan fújja ki a levegőt. Ezután a képzelje el ahogyan egyenként elkezdi kiszedni a testéből a törőket, éles tárgyakat. Képzelje el ahogyan megszabadul a negatív energiáktól és a fájdalomtól. Ne lepődjön meg azon, ha az egyik pillanatban a képzeletében megjelenik az a személy aki az átkot Önre tette.

Próbáljon meg az átok levétel alkalmával a haragtól is megszabadulni amit a rosszakarója iránt érez, bocsásson meg neki. Amikor minden tőrt, kést eltávolított a képzeletében gondoljon az arkangyalokra akik ezután segítik a gyógyulását, és gyógyító folyadékkal kenik be sebeit, valamint pajzsot vonnak Ön köré ami megvédi majd a jövőben a negatív energiáktól.

Ha azt érzi teljes mértékben meggyógyult és megtisztult az átkok által Önbe szúródott tárgyaktól, mondjon köszönetet az arkangyaloknak a segítségükért és jelenlétükért.

Az átok minden életterületére kihat, a legkomolyabb stádium az, amikor már nem csak a sikerekre és a szerencsére van hatással, hanem az egészségére is. Az átok levétel ebben is tud segíteni, de ha nem biztos hogy magának elvégezni az átok levételét, keresse fel szakértőinket, akik arra specializálódtak, hogy megszabadítsák Önt az ártalmas mágiáktól.

Hagyj hozzászólást

*