Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Átok van az otthonomon?

Átok van az otthonomon?

Dátum: 14.03.2013

Ha az alábbi kérdések zömére, vagyis ötven százalékánál többre, igen a válasza, akkor nagy a valószínűsége, hogy átok vagy rontás van az otthonán. Végezze el a tesztet és válaszoljon az alábbi kérdésekre igennel vagy nemmel.

szellemekkel suttogó

 

 • Sokat vitatkoznak, veszekednek családtagjaival ?
 • Egy ideje folyton fáradt, enervált és ingerlékenynek érzi magát az otthonában?
 • Pihenőnapokon sem találja a helyét, sehol nem érzi jól magát a lakásban?
 • Az ágyában sem tud jól aludni, folyton felriad álmából?
 • Tapasztalt furcsa fizikai tüneteket, mint például fejfájás, hátfájás, hőhullám, a torok, gyomor vagy a szívszorító érzés? Ezeket többnyire csak a lakásában érzékelte az utóbbi időben?
 • Jelentkeztek-e kényszer képzetei az otthonával kapcsolatban? Racionálisan nem megmagyarázható alaptalan félelmei?
 •  Érez  furcsa, ok nélküli félelmet lakása, otthona elvesztésének, megrongálódásának lehetősége miatt?
 • Sűrűsödtek a rémálmai  az utóbbi időben és szokott csapdába esésről, megkötözésről álmodni?
 • Volt rá eset, hogy úgy érezte, hogy otthonában, vagy azzal kapcsolatban nem tud tisztán gondolkodni, egy ideje nehezebben koncentrál?
 • Tűntek már el  tárgyak, vagy esetleg tűntek fel újabbak a lakókörnyezetében?
 • Érzett már tompaságot, kellemetlen érzést bizonyos helyeken, vagy tárgyak mellett a lakásában?
 • Romlottak el  sorozatosan  műszaki berendezései, vagy tapasztalta már azt, hogy a környezetében a tárgyak folyton eltörnek, megrongálódnak?

Kérje Mihály arkangyalt családja és az otthona védelméért! ITT megmutatjuk, hogyan!

 

szellemekkel suttogó

Az átok egy olyan energia, aminek a célja a másik ember életének megnehezítése, vagy akár tönkretétele. Ez irányulhat egy adott személyre és hatással lehet annak egészségügyi állapotára, anyagi helyzetére, vagy párkapcsolatára, de irányulhat egy  tárgyra is, mint például valaki otthonára. Minden esetben az energiák igen erős befolyással, hatalommal rendelkeznek. Ezek valójában egyfajta mágikus támadások.

 

Egy mágia, ami egyszerre hozza el a bőséget minden életterületre! Kattintson IDE!

 

Egy egyszerű rossz kívánság is működhet átokként, sokszor elég, ha valaki azt kívánja egy embertárásnak, hogy „légy földönfutó”, „égjen le a házad”. Ellenségünk minél többször gondol ezekre a negatív dolgokra, annál nagyobb hatással lesznek ránk, vagy otthonunkra  ezek az energiák. A rosszakaró szemei előtt ilyenkor meg is jelennek áldozata otthonának képei, és vizualizálja annak tönkretételét. Gyakran megtörténtként látja és élénken vizualizálja a másik tönkremenetelét, vagy konkrét balesetet képzel el.

De jó hír, hogy minden átkot és rontást meg lehet törni, és valószínűleg azok, akiket érint sokféle technikáról olvastak már. De ezzel a problémával nagyon  nehéz egyedül, mindenféle gyakorlat nélkül megbirkózni, érdemes szakemberhez fordulni, még mielőtt olyan nagy lesz a baj, hogy az anyagiak mellett egészségünk is megromlik. Tisztítás után fontos le is védetni az otthonunkat, hiszen ez életünk legfontosabb színtere ez, ami a biztonságot adja meg az életünkben.

 

Úgy érzi, átok vagy rontás áldozatává vált? Kérje a legjobb szakemberek segítségét, hívja Happy vagy Xalen jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert akár Önön, akár az otthonán van negatív erő, sikerrel távolíthatják el, ezáltal elindítva Önt a szerencse és a sikerek útján!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*