Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Augusztus havi egészség horoszkóp!

Dátum: 03.08.2017

KOS

Kos jegy

Az egészség horoszkóp augusztusra nem teljesen kedvező. Legkiemeltebb az emésztésed, amivel többször is meggyűlhet a bajod. Mellőznöd kell azt, hogy kapkodva egyél, valamint több gabonát, gyümölcsöt és nyers vagy párolt zöldséget kellene fogyasztanod. Amennyiben nem figyelsz az étkezésre, komolyabb gondok vehetik kezdetüket, mivel szervezted egy csomó energiát el fog használni a bevitt ételek megemésztésére. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), a pozitív energia, amit küldhet, most nagyon jótékony hatással lehet a szervezetedre!

 

BIKA

Bika jegy

Olyan bolygóhatások érnek az egészség horoszkóp szerint, melyek életörömmel és sok energiával töltenek fel augusztus folyamán. Komolyabb betegségtől nem kell tartanod, sőt, ha van meglévő egészségügyi problémád, állapotod javulásnak is indulhat. Maradj pozitív, menj sokat friss levegőre, ha teheted tengerpartra, mert az valóban gyógyító erővel bír most számodra. Ha gyanús jeleket tapasztalsz, vagy gondok lépnek mégis fel, hívd Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/p) egy átokvizsgálatért!

 

IKREK

Ikrek jegy

A legérzékenyebb szervek egészség horoszkópod szerint a kiválasztó szervek lesznek. Különösen oda kell figyelned arra, hogy ebben a hónapban kerüld az egészségtelen, cukrokkal teli üdítőket, az alkoholt. Szűrt vizet, méregtelenítő italokat fogyassz és gyógyteákat. Így megelőzheted a vesekő képződést, de lényegében bármilyen megbetegedést, ami a veséket érheti. Férfiaknál a prosztatával is gondok adódhatnak, urológushoz mindenképp érdemes elmenni és biztosra menni. Hívhatod Xalent is a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki megállapíthatja, milyen méregtelenítő kúra őrizheti meg az egészséged!

 

RÁK

Rák jegy

Az augusztusi hónap folyamán többször érhetnek új élethelyzetek, amik megviselhetnek lelkileg. A változások hónapja ez a Rákok számára, felborulhat az egyensúly, eltűnhetnek olyan dolgok az életedből, amiktől biztonságban érezted magad. Komoly problémák vehetik kezdetüket egészségedben, ha nem tudod megfelelően kezelni az újonnan kialakult szituációkat. Hívd Mattet a 0690633991-es számon (485 Ft/p), aki felkészít minden eshetőségre! Nem csak elkerülheted a rossz dolgokat segítségével, amik a hónap során várnak, de megnézheti azt is, hogy milyen betegségekre vagy hajlamos!

egészség horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

A kánikula lehet legrosszabb hatással a szervezetedre augusztus folyamán. Védekezned kell a hőség, a leégés és a kiszáradás ellen is. A szokottnál jóval több folyadékot fogyassz, de arra is vigyázz, hogy amit iszol vagy eszel, ne legyen túl hideg, mert akkor pedig a torokfájással kellhet megküzdened, vagy akár gyulladással. Fogyó Hold környékén azonban leszokni is sokkal könnyebben tudsz, ha van káros szenvedélyed. Ha van, hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy megnézze, szenvedélyed nem ment-e már az egészséged kárára!

 

SZŰZ

Szűz jegy

Nem leszel a legjobb formádban a havi horoszkóp alapján, az erőfeszítéseket a lehető legjobban oszd be. Ne ess túlzásokba, ami a munkavégzést illeti, könnyen lehetsz nagyon kimerült, ez az egészségedre nagyon rosszul hat most augusztus folyamán. Nagyon kell vigyáznod akkor is, ha veszélyesebb anyagokkal vagy tárgyakkal kell dolgoznod, valamint a közlekedésben is könnyen érhet baleset. Hívd Lulugyit a 0690633991-es számon (485 Ft/p), és előzd meg a bajokat a segítségével!

 

MÉRLEG

Mérleg jegy

A bolygóhatások augusztus folyamán nem a legjobbak, ha Mérleg a csillagjegyed. Jobb formába hozhatod magad, ha sok nyers gyümölcsből, zöldségből turmixot készítesz, és tölts minél több időt a szabadban, akár aktív mozgással. Minden egészségügyi problémát nagyon komolyan kell venned, bármilyen jelentéktelennek tűnik is, mert az apróbb jelek azért jönnek, hogy a későbbi nagy gondokat elkerülhesd! Az angyali üzeneted segítségével minden bajnak elejét veheted, kérd Ágnestől a 0690633991-es számon (485 Ft/p)!

 

SKORPIÓ

Skorpió jegy

Kerülnöd kell a szélsőségeket a hónap során. Kerülnöd érdemes a túl hideg italokat, a túlzott napozást, a koplalást vagy éppen a túlzott kalória bevitelt, akár a túlzott sportolást is. Ha megtalálod a mértéket, tested és lelked egyensúlyba kerülhet. Immunrendszered is legyengülhet, és a hónap utolsó felére komoly figyelmeztetést mutat az egészség horoszkóp. Tudd meg, pontosan mit kell elkerülnöd, hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/p)!

egészség horoszkóp

NYILAS

Nyilas jegy

A havi horoszkóp alapjában véve jó, nincsenek komolyabb problémákra utaló jelek. A hónap során inkább azon dolgozz, hogy elengedd a sérelmeket, a rossz érzéseket dolgokkal vagy más emberekkel szemben. Ha lelkileg teljesen stabilnak érzed magad, nincs az a komolyabb betegség, ami kifoghat rajtad. Ha mégis úgy érzed, nem tudod elfelejteni a múlt sérelmeit, és főleg akkor, ha lelkileg nem érzed magad jól, hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/p), kérd az elengedő mágiáját, ami sokaknak segített már a kiegyensúlyozott élet kialakításában és a betegségek megelőzésben!

 

BAK

Bak jegy

Kulcsfontosságú szerep jut a nyugalomnak az augusztusi hónap során. Igyekezz az életedet olyan irányba terelni, ami elégedettséggel tölt el. Vigyázz arra, hogy milyen társaságban forogsz és arra is, hogy párkapcsolatodban kerüld a vitákat, a feszültségeket, mert komoly nyomot hagyhatnak a lelkedben most más emberek. Pont ez az, ami a legnagyobb károkat okozhatja egészség szempontjából jegyednél. A legjobb, ha elkéred a leghatékonyabb védelmet Norberttől a 0690633991-es számon (485 Ft/p), hogy a betegség lehetőségét is elkerülhesd!

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

Olyan problémákra hívja fel a figyelmed az egészség horoszkóp, amik eddig még nem jelentkeztek az életedben. Lehet, hogy érzékenyebbé válik szervezeted, ki lehetsz téve különböző allergiáknak, krónikus betegségeknek. Még a rovarcsípések is nagyobb gondot okozhatnak, mint eddig bármikor. Fontos, hogy minden gyanús jelre azonnal reagálj, az egészséged legyen most az első! Ha kérsz egy személyre szabott egészség elemzést Zeusztól a 0690633991-es számon (485 Ft/p), megtudod, hogy rád milyen probléma várhat pontosan, és ez által el is kerülheted!

 

HALAK

Halak jegy

A legfontosabb a hónap során, hogy ne hajtsd túl magad. Neked ismerned kell a saját határaidat, és ha azt érzed, hogy azt már átlépted, fújj visszavonulót. Nincs az a helyzet, ami fontosabb lehet az egészségednél, ezért szánj időt a megfelelő mennyiségű pihenésre, és ha lehet, a szabadságodat is ebben a hónapban vedd ki. A túlhajszoltságból fakadóan nem is egy új probléma jelentkezhet, és ha esélyed sincs kipihenni magad, hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/p), jegyedre szabott mágiát végezhet el az egészséged megőrzéséért!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*