Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Augusztusban születtél? Olvasd el szülinapi ingyen jóslatunkat!

Augusztusban születtél? Olvasd el szülinapi ingyen jóslatunkat!

Dátum: 25.07.2017

Az ingyen jóslás most neked is jár, ha augusztusban születtél, hiszen különleges küldetésed van és a rengeteg jó szándékod, amivel az embereknek segítesz. Most egy ingyen jóslással honoráljuk!

Azt már biztosan tudod, hogy ha augusztusban születtél, akkor azok közé a csillagjegyek közé tartozol, akiknek küldetésük van. IDE kattintva olvashatsz erről bővebben!

Amit még nem tudsz, az pedig az, hogy idén 2017.08.08-án az augusztusi születésűeknek szerencsés napjuk lesz. Ez az úgynevezett kívánság nap, amikor le kell adnod a kívánság listádat az Univerzumnak. Ezen a napon ugyanis különleges energiák szabadulnak fel, hiszen a nap dátumában kétszer szerepel a 8-as szám, ami a nagy pénz száma, és megjelenik a 7-es is, ami viszont a szerencse, nyeremény száma!

Az ingyen jóslásod szerint a hónap első felében nem szabad költekezned, csak olyan dolgokat vásárolj, amik feltétlenül szükségesek.
A hónap közepén, ha segítesz valakinek, akár csak 100 forinttal is, azt az Univerzum százezerszeresen adja vissza. Figyelj a környezetedre, és ha valakinek segítségre van szüksége, akkor rántsd ki őt a bajból. A sorstól a jutalom nem marad el!
Ha olvastad a karmikus feladataidat, akkor tudod, hogy az egyik fontos feladatod más emberek segítése. Ebben te jó vagy, és az égiek segítenek az utadon.

Még több információt megtalálsz magadról és jövődről ITT , a karma horoszkópodban!

Ha párválasztás előtt állsz, akkor augusztus utolsó hétvégéjén légy nagyon figyelmes, mert felbukkanhat az igazi. A kártya nagyon sok egymásra találást mutat, főleg az augusztusban született nőknek. Ha párkapcsolatban élsz, akkor figyelj a negatív, mérgező energiákra, amelyek a hónap utolsó napjaiban nagyon eluralkodhatnak a kapcsolatotokon.
Nézesd meg Xalennel a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) mielőbb, hogy nincs-e szellem az otthonodban, mert ez okozhatja most a legnagyobb problémákat!

Íme az árulkodó jelek, IDE kattints, hogy megtudd, van-e mitől tartanod!

Ha most jól sáfárkodsz a pénzeddel és jól fekteted be, már szeptemberben többszörösét kaphatod vissza. Xalen szintén elmondhatja, mit kell érte tenned!

szerencseszam_rtl_cikkbe

eg akarod tudni, hogy mit tartogat számodra a közeli vagy távoli jövő? Személyre szabott jóslásért hívd fel kiváló szakembereinket, akik sok negatív élethelyzetet segítettek már elkerülni és egy jobb életet bevonzani! Lulugyi vagy Tündér Lili jósnőktől keresd a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*