Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Augusztusban születtél? Olvasd el szülinapi ingyen jóslatunkat!

Dátum: 26.07.2018

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Az ingyen jóslás erre a hónapra a legtöbb Oroszlán jegyében születettnek, ahogy neked is, egy viszonylag gondoktól mentes hónapot jelez előre, de azért nem lesz uborkaszezon! Pénzügyekben nem árt beosztanod azt, amid van. Az utóbbi időszakban egyre nagyobb jelentősége van nálad a pénznek. Nem csak az ingyen jóslás információit kell figyelned, ha komoly változást szeretnél elérni. Kérj tanácsot pénzügyekben egy szakembertől, aki a mágia segítségével még hatással is lehet az életedre! Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj tanácsot és ráhatást a szerencsédre!

 

Az augusztus szerencsét is hozhat számodra pénzügyekben, már csak az a fontos, hogy megfelelő helyen keresd a szerencsét. Nem csak a munkahelyi bevételeid segíthetnek ebben a hónapban, akár el is adhatsz sikeresen, ha már régóta nyakadon van egy ingatlan vagy egy gépjármű. Használd bölcsen az utolsó teljes nyári hónap áldásait, hiszen ilyenkor még a te jegyed van uralkodó pozícióban.  

 

Tudd meg, mi vár rád az esztendő hátralévő részében! Lehetsz akár te is az év legnagyobb nyertese? ITT megtudhatod a választ! 

 

A csillagjegyek közül neked tud lenni a legkiszámíthatatlanabb az egészséged, de azért augusztus folyamán nem számíthatsz komolyabb bajra az ingyen jóslás szerint. Szerelemben viszont nem árt óvatosan haladnod, mert az új kapcsolatok tiszavirág életűek lehetnek, ha túlságos hirtelen szeretnél mindent. Meglévő kapcsolat esetén, szintén a türelem teremtheti számodra a legtöbb boldogság érzetet.

 

Légy jobban képben, hiszen sok benned a kétség a jövővel kapcsolatban. ITT megismerheted a 2018-as esztendő legfontosabb jóslatait!

 

 

Szűz

Szűz jegy

Anyagiakban ebben a hónapban nem szabad kölcsönkérned, mert rossz karmát hozhat számodra. A csillagjegyek közül a te jegyed az, aki mindig segíteni szeretne bajba jutott barátain. Fogadd meg az ingyen jóslás tanácsát és most inkább te fogadj el segítséget, tanácsot barátaidtól!

Júliusban tízmilliószor nap lesz! Használd ki, hiszen erejével milliós összegeket is bevonzhatsz! ITT megtudod, hogyan!

 

Az augusztus nem lesz könnyű hónap számodra az pénzügyek területén. Érdemes megfontolnod, hogy mire költesz, mert nagy esélyed van a váratlan kiadásokra! Kölcsön adnod akkor sem szabad ebben a hónapban, ha jelentős megtakarítással rendelkezel. Munkádban nagyon komoly hajtásra számíthatsz, éppen ezért időben fontold meg és jelezd, hogy mikor szeretnél szabadságra menni. Ebben hónapban akkor is szerencséd lehet, ha éppen most keresed az új helyed, mert ebben az esetben komoly eredményre számíthatsz. A szerencse pénzügyekben viszont egy kis ráhatással tud leginkább működni. Pénzmágia, vagy kifejezetten egy szerencse mágia célzottan, akár a születésnapodig is hozhat komoly bevételeket. Hívd Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj nagy szerencse mágiát augusztusra, hogy elérhesd életed legnagyobb nyereményét!  

 

Születési dátumod alapján sok dolog előre megmondható. Most megtudhatod ITT, hogy mi vár rád 2018-ban, születési dátumod szerint!

 

Szervezeted érzékenyebb lesz a szokásosnál az ingyen jóslás szerint. Éppen ezért, kimerültebb lehetsz a meleg napokon, viharok előtt pedig enyhe fejfájásra panaszkodhatsz. Szerelemben ne legyél megalkuvó, most ha egy új randin baljós jeleket veszel észre, ne adj esélyt, mert könnyen találhatod magad egy rossz kapcsolatban! Ha viszont mindent rendben találsz, akkor megtalálhatod az igazit augusztus folyamán!  

 

Szeretnél részletes és személyre szóló jóslást? Akkor hívd fel Aurethielt vagy Marcus Mágust a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik kártyából minden kérdésedre választ adhatnak!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*