Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szerelmi horoszkóp

Augusztusi szerelmi horoszkóp

Dátum: 06.08.2014

Marcus Mágus, kód 993, kártyajós, sorselemzés

Kos

 

Legyen nyugodt, párjának most csak több a munkája, azért figyel kevésbé Önre. Ahogy lesz ideje, bizonyítani fogja Önnek, hogy mennyire fontos neki és azt, hogy csak Ön számít a világon egyedül. Ha esetleg virágot venne, figyeljen majd a színére, mert az rendkívül kifejező lesz. Pár nélkül viszont kerülje a hónap első felében a randikat, főleg a vak randikat. Mindig mellé fog nyúlni, olyan személyiségekkel akad majd össze, akik meg sem közelítik az Ön elvárásait. A szerelmi horoszkóp augusztus végére jövendöl pozitív változást a magányos Kos jegyűek részére. Akkor viszont egy teljesen új ismerkedés okozhat kellemes meglepetést.

 

 

Bika

 

Mikor mindent alaposan előkészít, utána szokott következni a pofára esés. Sosem sikerül igazán társa kedvében járni, hiába minden igyekezete. Valójában társa nem vár el semmit, csupán csak azt szeretné, ha több időt lennének együtt. Hiába díszes vacsora, vagy éppen az odaadó romantika, ha hét közben Ön kizárólag csak a munka felé fordul. Ideje változtatni! Magányos Bikaként, a hónap idusán, feltűnik egy régi ismerőse, aki most valahogy mélyebb benyomást tud Önre gyakorolni. Ne felejtsen majd el telefonszámot kérni, mert bánni fogja, ha csak egy röpke találkozás lesz, hiszen a szikra nagyon erősen ott lesz Önök közt!

 

 

Ikrek

 

Már megint valami olyat mondott, amit nem akart, ezért aztán vezekelhet partnere előtt. Az augusztus első hete biztosan engeszteléssel fog zajlani, amit egy hirtelen elengedett mondat, vagy éppen szó okoz majd. Pedig jegyére az ilyen viselkedés nem jellemző, de mostanság nem képes visszafogni magát. Szerencsére ez nem lesz mindig így, mert a Mars energiái módosulnak majd a hónap végére. A párját kereső Ikrek szülött, ebben a hónapban csak barátokra lel majd. Ezek a barátok viszont elvezethetik az igazihoz. Talán valakinek a testvére lesz az, akit hamarosan bemutatnak majd Önnek.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó  

Rák

 

Jellemző Önre, hogy viselkedésével nem ad okot a féltékenykedésre, ami nyugodt és stabil kapcsolatot képes eredményezni. Aztán vannak időszakok, a szerelmi horoszkóp szerint az augusztus is ilyen, amikor kissé kicsapong és olyan flörtökbe megy bele, ami párját az őrületbe kergeti. Vigyázzon, ha nem akar sok vitát és kellemetlen szurkálást, fogja vissza magát mert partnere nem biztos, hogy jól fog reagálni változó viselkedésére az ellenkező nemmel. Ha partnert keres, színes hónapra számíthat. Az igazit nem most ismeri meg, de kalandban lesz része. Érdemes kicsit visszafogni energiáit, mert könnyen keveredhet most rossz kapcsolatba, olyan személlyel akivel egyáltalán nem illenek össze!

 

 

Oroszlán

 

Az augusztust különösen kedveli egy Oroszlán szülött, ilyenkor nem tud boldogtalan lenni. Úgy fest, hogy az idill egész hónapra ki fog tartani. Szerelmét képes lesz a tenyerén hordoznia, ami természetesen fordítva is igaz lesz. Sok esemény vár Önre és partnerére, ezért ha teheti, szánjon majd időt a pihenésre is. Ez az időszak, akár egy új élet születését is megalapozhatja majd! A szerelmi horoszkóp azon Oroszlánoknak akik egyedül vannak, nem jósol most változást. Érdemes ennek ellenére a barátokkal menni, kimozdulni, mert a következő hónap szerencséjét, most alapozhatja meg. Igaz, szerencse a szerelemben nincs, mert a boldogság, nem múlhat a szerencsén. Folytassa a keresést, pezsegjen és éljen, nem fogja megbánni!

 

 

Szűz

 

Vannak ígéretek, amelyeket be kellene tartania. Önnek alkatilag nem áll jól, ha csak a munkára koncentrál. A társa unatkozik, csak azért, mert Önnek dolga van. Persze ez a dolog is halasztható lenne, de Ön ismét szőnyeg alá szeretné seperni a bajait. Nem lesz ez így jó, beszélni kell arról, ami bántja, még akkor is, ha ennek nagy ára van. A társkeresés, ha még magányos, viszont szerelmet hozhat, különösen a hónap második felében. Érdemes most több energiát fektetnie az ismerkedésre, mert az igazi nagyon közel lesz. Gond akkor adódhat, ha több igazi is lesz, de azért csak képes lesz arra, hogy rendezze majd a gubancos szálakat.

Happy, 354 kód, jósnő, cigánykártya, rontásvizsgálat  

Mérleg

 

Nagyon türelmetlen, szinte alig képes figyelni társára, ami miatt könnyen alakulhatnak ki félreértések. Próbáljon meg több figyelmet szentelni partnerére, mert később rengeteg idejébe fog kerülni, hogy kiengesztelje az esetleges félreértések miatt. A hónap optimális lesz Önöknek egy közös utazásra, akár nyaralásra is, de egy hétvége is megteszi, ha másra nincs lehetősége. A szerelmi horoszkóp a társát kereső Mérlegeknek sok ismerkedést jósol, de valahogy semmi sem fog szerencsésen alakulni. Elmaradt randik és események jellemzik a hónapot, ezért inkább a spontán dolgokat kellene megragadnia. Most szerelemet a véletlen hozhat Önnek, akár élete párját is megismerheti így.

 

 

Skorpió

 

Sokszor akaratos, valamikor meg béketűrő és érzelmes. Párja nehezen tud alkalmazkodni Önhöz, különösen a hónap első felében. Figyelnie kell magára, mert kiszámíthatatlan lesz, amit nem is fog látni magán. Képesnek kell lennie mérsékelni szeszélyeit, mert aktuális hangulata rányomhatja bélyegét kapcsolatuk minőségére. Ne felejtse el, Ön szereti a párját, és nem akar vele kiabálni, akaratoskodni! Párkapcsolat híján, a hónap kedvezően hat majd az ismerkedésre. A szerelmi horoszkóp a hónap végére jelez új ismeretséget. Inkább barátokra lelhet, de lesznek olyanok is a Skorpió jegy szülöttei közt, akik most találják meg életük szerelmét.

 

 

Nyilas

 

Egy régi vágya látszik teljesülni, fontos, hogy az örömökbe majd vonja be társát is, mert akár még a hobbijára is féltékeny lehet. Nincs ezzel gond, egyszerűen Ön képes valamit nagyon lelkesen csinálni, kizárva a külvilágot. Vonja be társát játékaiba, még akkor is, ha látszólag ez untatja őt. Nem fogja megbánni, mert kellemetlen időszak következhet akkor, ha bárki is úgy érzi a kapcsolatban, hogy el van hanyagolva. A szerelem már a hónap elején megtalálhatja azokat, akik magányosak. Legyenek óvatosak az érzésekkel, mert a Nyilas jegy számára, könnyen jöhet most viszonzatlan és reménytelen szerelem, ami sok energiáját elveheti. Inkább ismerkedjen egészen addig, míg meg nem találja az igazit, aki nem ad kosarat.

 

Xalen jósnő, 453 kód, legjobb jós, életvezetés, agykontroll

Bak

 

Az augusztus nem mindig a kedvenc hónapja, különösen akkor, ha nagy a meleg. Most sem repdes az örömtől, de a meleg miatt ne legyen hűvös a hangulata. Ne feledje, Ön kapcsolatban van és párjának fontos az, hogy lássa Önt mosolyogni. Ha ad egy mosolyt, sok gyönyörben lesz része, ha viszont bosszankodik, akkor párja menekülni fog Öntől, azonnal valami sürgős dolga lesz. Az ismerkedés viszont jól fog menni. Ha egyedül van, több lehetősége is lesz megismerni valakit. Erre különösen jó lehetőséget ad majd a munkahelyén szervezett vacsora, ahol lehet másnap már párkapcsolatban fogja magát találni. Már csak kérdés az, hogy kivel és hogy viseli majd el természetét, hiszen egy Bak mindig tartogat meglepetéseket.

 

 

Vízöntő

 

Ne bosszankodjon még mindig a múlthéten elhangzottakon. Viták mindig is voltak és sajnos lesznek is. Ha sokat rágódik a semmin, akkor az egész hónapját megbélyegezheti, hiszen párja hamar megunhatja a zsörtölődését. Inkább értékeljen, ismerje el a saját hibáit és kérjen bocsánatot, ha van miért, majd legyenek boldogok, majdnem egész hónapban!  Ha ismerkedni akar, most azt inkább érdemes valamilyen nyugodt, csendes helyen tennie. Könyvtár, múzeum, mindkét hely alkalmas arra, hogy megtalálja párját. A csillagok alapján, nagyon közel lesz hozzá, ezért minden esélye megvan arra, hogy kapcsolata legyen. Ne feledje majd, könyvtár vagy múzeum, mert más helyen csak bakot lőhet!

 

 

Halak

 

Többször is összegezte már a kapcsolatban Önre háruló feladatokat és rájött, hogy túl sokat vállalt. Ezért nem szólt, viszont hajlamos párját piszkálni, ami nem túl szép dolog. Mielőbb beszélnie kell vele, hogy rossz a munkamegosztás, Ön nem bír el ennyit egyszerre. Ne játssza az áldozatot, inkább legyen boldog és kiegyensúlyozott! Társkeresésben a hónap közepe hozhat pozitív eredményt. A vizes helyek, strand, uszoda vagy vízpart adhatnak otthont annak a véletlennek tűnő találkozásnak, amit Ön már rég szeretne. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hiszen ritkán írnak ilyet a csillagok. Lépjen, éljen, pezsegjen és találja meg élete szerelmét, aki ott várja egy vízparton, az augusztusi melegben!

 

Kérjen teljes asztrológiai párkapcsolat elemzést  az ország legjobb asztrológusaitól ITT.

Hagyj hozzászólást

*