Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Auretiel angyal

Auretiel angyal

Dátum: 26.02.2013

Auretiel angyal a gyógyítóknak és a gyógyulásnak az angyala. Színe a narancssárga, ezért ha hozzá fohászkodunk, vagy őt hívjuk segítségül gyógyításhoz, vagy betegségünkben közvetlenül fordulunk hozzá, lehetőleg sárga gyertyát gyújtsunk eközben, vagy vegyünk magunkra sárga ruhát.

Igaz a közismertebb angyal Rafael (a szentek közül Pio atya), legtöbben hozzá fordulnak betegségek esetén, hisz Auritel angyal kevésbé ismert), de Auritel is nagy erővel bíró angyali segítő, aki kifejezetten a betegek, betegségek, gyógyulási folyamatok, gyógyítók, orvosok, ápolók, sőt a kórházi ellátással kapcsolatos dolgok segítője. Mivel a testi, lelki, szellemi erő angyala is, ha úgy érezzük fogytán az erőnk, nyugodtan hívjuk őt segítségül, biztos, hogy szeretettel fog nekünk segíteni.

 

Ima gyógyítóknak:

Szent Auretiel angyal és az áldás angyalai szólunk most hozzátok! Kérünk, hogy igaz szívetekkel lássátok, halljátok! Isteni Áldást közvetítünk néktek, és kérünk benneteket, hogy befogadjátok és nyissátok ki mindannyiunk szívét!

 

Ima betegeknek:

Szent Auretiel angyal! Segíts a betegségemben! Te, aki tökéletes vagy és rendelkezel azzal a lehetőséggel, hogy tökéletességedet az én földi testemre is kisugározd, kérlek segíts nekem a földi porhüvelyem!

 

Nagyobb műtétek, betegségek idején természetesen mindhárom segítőt – Rafael és Auretiel, Szent Pio – kérhetjük, akár egy időben is.

 

Hagyj hozzászólást

*