Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az 5 leghatásosabb pénzmágia 2018-ra!

Dátum: 22.02.2018

Sok pénzmágiát végeztél már, de egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket 100%-osan?

Végezd el 2018. TOP 5 leghatékonyabb és leggyorsabb mágiáját!

 

Tudd meg először is ITT, mekkora esélyed van az igazán nagy gazdagságra, csillagjegyed szerint!

 

1.

Ezt a pénzmágiát akkor végezd, ha nincs sok időd, és hirtelen egy nagyobb összegre van szükséged. Vigyázat, ez a mágia nem alkalmas arra, hogy folyamatos bevételt vonzz be vele.

Ehhez a mágiához szükséged lesz egy fehér gyertyára, pénztárcára (bármilyen színű) és 5 db országodban legnagyobb címletű bankjegyre. Ha nincs ennyi pénzed, nyugodtan kérhetsz kölcsön a mágiára, de fontos, hogy előtte avattasd be a pénzt Ágnessel a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

betegségek lelki okai

Gyújtsd meg a fehér gyertyát, és várj 10 percet. Ha már 10 perce ég, egyetlen mozdulattal tedd be az összes pénzt a pénztárcába, majd hagyd leégni a gyertyát. Másnap délig ne add vissza a pénzt, ha kölcsönkérted, illetve ne vedd ki a tárcádból.

Bár a pénzmágiához mindegy, milyen színű pénztárcát használsz, a hétköznapi életben nagyon fontos, hogy milyen színű tárca birtokában vagy!

 

ITT olvashatsz arról, hogy neked melyik színű pénztárca vonzza legjobban a pénzt!

 

2.

Ezt a mágiát akkor végezd el, ha többször kisebb bevételt szeretnél. Egy papírfecnire írd fel: Folyamatos pénz, folyamatos bevétel. Ebbe a papírfecnibe csomagolj be egy pénzérmét, majd dobd be egy hídról a hozzád legközelebb eső folyó vizébe.

 

Teliholdkor írj egy listát azokról a dolgokról, amikre vágysz. Írd fel a papírra azt az összeget, amit szeretnél. Égesd el a papírt, és a hamut ereszd szélnek. A gyertyacsonkot oszd négy részre és helyezd el a nappali szobád 4 sarkába. Ha a pénzmágia elvégzése után 5 napon belül nem jön be egy kisebb összeg sem, akkor hívd mindenképp Megmondót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy megnézze, mi akadályozza a pénz áramlását az életedbe!

Kérheted az Univerzumot is az ITT leírt módon, hogy anyagi javakhoz juthass!

 

Az angyalok segítségét is kérheted, ezért ha az angyali pénzmágiát végzed, mindenképpen szerezz be egy zöld színű gyertyát. Emkiel atlantiszi angyal siet a segítségedre, ha egy stilizált V betűt vésel a zöld gyertyába, de az is elég, ha beleírod az angyal nevét, vagyis: Emkiel. A gyertyát azután gyújtsd meg, hogy a nevet vagy a jelet belevésted. Miközben meggyújtod, mondd halkan: Emkiel segíts, anyagi helyzetem erősítsd! Semmi mást nem kell tenned, csak hagyni, hogy a gyertya csonkig égjen. A gyertyát ne fújd el, és ne hagyd el az otthonodat, amíg ég a láng.

 

Ehhez a mágiához szükséged lesz az angyali számaidra, amit Virág jósnőtől tudhatsz meg a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc). Ez az év legerősebb mágiája, hiszen a személyre szabott számaiddal végzed el azt.

Szükséged lesz továbbá egy papírpénzre, amit szintén tanácsos beavattatni, egy gyertyára és egy hajszáladra.

Az angyalszámaidat vésd a gyertyába, a papírpénzt tedd a gyertya alá. Ne legyen nagy címlet, hogy ne sajnáld, ha ráfolyik a viasz, ugyanis a pénzt a ráfolyt viasszal együtt el kell tenned.

A hajszálad akkor égesd el, amikor indítod a mágiát, vagyis meggyújtod a gyertyát. Nem kell végig ott lenned, amíg leég a gyertya, de ha teheted, ne hagyd el hosszabb időre a helyiséget.

 

Szükséged van anyagi segítségre? Hosszú ideje nélkülözöl, és már mindent megpróbáltál, de nem tudsz a nehéz helyzetből kilábalni? Kérj pénzbevonzó mágiát profiktól! Hívd Tündér Lilit vagy Matt Médiumot a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*