Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

yin yang

Az 5 leghatékonyabb pénzhozó tipp a Feng Shui segítségével

Dátum: 04.07.2014

 

A Feng Shui önmagában a térrendezés tudománya, melyet keletről egyre többfelé vesznek át nyugaton is, mert számos életterületre pozitív hatással tud lenni. Nem csak a lelki békét, vagy a családi harmóniát képes megteremteni, hanem alkalmas arra is, hogy pénzhozó mágiaként tekintsünk rá. A Feng Shuival való pénzbevonzásnak több módja is van, de nézzünk most meg itt ötöt a leghatékonyabbak közül:

 

  1. tipp:

 

A Feng Shui a pénzhez a sárga, illetve az arany színt társítja. Érdemes ezért ezeket a színeket kiemelni, elsősorban a konyhában, illetve a spájzban, ami a bőség helyszíne. Túlzásokba azért ne essünk, hiszen ha túl sok a sárga szín a házban, a pénz nem fogja tudni hova menjen, ezért a szerencséje is elaprózódhat. Érdemes tehát apró tárgyakkal, képekkel kiemelni a pénz helyét, hova szeretnénk belőle többet. A hálószobába nem érdemes ezt a praktikát használni, mert csak megzavarja az álmot.

 

A sikernek és a bőségnek vanna akadályai is, amiket könnyűszerrel győzhetsz le cikkünk segítségével ITT!

pénzmágia

  1. tipp:

 

A hatékony pénzbevonzás alapfeltétele az is, hogy a yin és a yang erők egyensúlyban legyenek. Nálunk ezt a Menny és a Pokol helyének nevezik, és a szemmel is jól látható harmóniának követelménye. Ne legyenek túlzsúfolt helyek, polcok az otthonunkban, és legfőképpen ne legyenek egymással szemben elhelyezkedő ajtók. Ha mégis van ilyen a lakásában, könnyen megeshet, hogy ami az egyiken bejön, olyan gyorsan távozik a másikon is. Ugyanez igaz akkor is, ha ablak áll szemben az ajtóval.

 

  1. tipp:

 

Érdemes használni a szimbólumokat is a pénzbevonzáshoz, melyeket az idők folyamán kabalaként már kitapasztaltak. Ilyenek többek között a felfelé álló ormányú elefánt, a vitorlás hajó, vagy éppen a teknősbéka. Kevesebben ismerik, de szintén hatékony szimbólum az úgynevezett yuen pao, azaz a kínai szerencsepénz is.

 

ITT egy titkos gazdagság meditáció, ha biztosra szeretnél menni!

felálló orrmányú elefánt, szerencse, pénzbevonzás

 

  1. tipp:

 

A színeken és a szimbólumokon kívül még a csillogó tárgyaknak is van jelentőségük a Feng Shuiban. Aki pénzbevonzással szeretne foglalkozni, annak javasolhatom, hogy a konyhában vagy a nappaliban, a legészakabbra mutató sarokban helyezzen el valamilyen természetes anyagból készült tálat, perselyt, és ebbe gyűjtse az aprópénzeket. Ez azért is jó, mert a pénztárca teher mentesül alóla, így ha könnyebb, az is vonzza a pénzt. Pénztárcánkat érdemes pirosas színben megválasztani!

happy_sarjos_ashow 

  1. tipp:

 

Az otthonrendezésben hatékony mostani utolsó tippünk a növények okos elhelyezése. Ez az egyetlen pénzhozó taktika, amit a hálószobában is érdemes, sőt, ott a leginkább jó alkalmaznunk. Még jobb, ha van valamekkora terasz, vagy konyhakert. A fűszernövények az ablakban megvédenek az ártó hatástól, míg a széles levelű növények a hálószobában segítenek abban, hogy megmaradjon a szerencse. A vállalkozó kedvű olvasók megpróbálkozhatnak bonsai nevelésével is, mely a leghatékonyabb a pénzbevonzás terén.

 

Személyre szabott és igazán hatékony pénzvonzó praktikákat szeretnél? Szeretnéd tudni, hogy Neked mi segít abban, hogy folyamatosan áramoljon hozzád a pénz? Akkor kérdezd a legjobb szakembereket ebben a témában, Ágnest vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és élj bőségben!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*