Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az agykontroll

Az agykontroll

Dátum: 10.01.2012

Az agykontroll egy olyan módszer, ami segít jobban kontrollálni az agyunkat. Az agyunk olyan, mint egy számítógép, tárol, számításokat végez, információkat kategorizál, feladatokat koordinál.

A José Silva által kifejlesztett agykontroll módszer megtanít arra, hogyan használjuk ki az elménket, aminek köztudottan csak mintegy 2%-val gazdálkodunk. Az elménk is, mint a számítógépek többsége, kihasználatlan. Sokan csak szövegszerkesztésre használnak egy komputert, és nem is sejtik, mennyi mindenben segítségükre lehetne a gép, ha tudnák, hogyan kell használni.

Az agykontroll segít felfedezni tudatunk egy olyan szintjét, ahol sokkal hatékonyabban működhetünk. Ez a szint az Alfa szint, a módszer neve pedig az agykontroll.

Az „Alfa állapot”  elménk egy természetes állapota, és elalvás előtt minden alkalommal átsuhanunk ezen a fázison, még azelőtt, hogy mély álomba zuhannánk. Ezért egyáltalán nem nehéz reprodukálni ezt az állapotot, és könnyen tanulható ennek a tudatállapotnak a szinten tartása is.

Én Domján Gábortól tanultam az agykontroll technikát, vagyis azt, hogy hogyan kell Alfa állapotba jutni, és azt is, hogy mi mindenre képes az agyam tudatomnak ezen a szintjén. Bár akkoriban még nem múltam el tizenöt éves, még éppen elfogadtak a felnőtteknek szánt tanfolyamra.

Emlékszem, hogy csak annyit értettem az agykontrollból, hogy ha valamit el szeretnék érni és azzal nem ártok senkinek, akkor azt könnyedén elérhetem, mindössze csak annyit kell tennem, hogy Alfa állapotban kiszínezem a célomat.

Az agykontroll tanfolyam

A tanfolyamon létrehoztunk egy képzeletbeli laboratóriumot, ahol képzeletbeli tanácsadók segítettek a problémák megoldásában. Később rájöttem, hogy a képzeletbeli tanácsadóra azért volt szükség, mert nem hittem el azt, hogy a válaszokat és megoldásokat én magam is tudom, hiszen az univerzális tudáshoz mindenkinek van hozzáférése. A legegyszerűbb úgy elképzelni, hogy az információk mindenről és mindenkiről egy központi szerver gépen tárolódnak, ahonnan nem lehet másolatot készíteni, de helyben bármelyik fájl olvasható. Így aztán gyakran beültem ebbe az „olvasóterembe” és tudtam meg furcsábbnál furcsább dolgokat a múltról, a jövőről és a környezetemről.

A gimnázium első osztályába jártam, amikor megismerkedtem az agykontroll technikáival. Gyerek voltam még és gyerekes dolgokra használtam. Alkalmazhattam volna a tanulás könnyítésére is, de én inkább az iskolában való feleltetés elkerülésére fejlesztettem ki egy egyedi agykontroll technikát. A módszer lényege az volt, hogy óra előtti szünetben vagy az óra elején gyorsan lementem alfába és kiradíroztam a nevem a naplóból. Ezután már biztos voltam benne, hogy aznap nem feleltetnek. Leszámítva egy olyan alkalmat, amikor egy álmatlan éjszaka után, reggel az első órán gyorsan alfába mentem, hogy kitöröljem a nevem a naplóból. Sajnos nem tudtam megállni alfában, így bétában és nem sokára tétában kötöttem ki. A tanár gyorsan kiszúrta, hogy csendesen bóbiskolok  a padban, és a nevemet is pillanatok alatt megtalálta a naplóban. Az agykontroll technika egyébként működött, úgyhogy ezt használtam érettségi vizsga előtt is, és meggyőződésem, hogy az egyetemi felvételin sem a szerencse állt az én oldalamra.

Felvételi vizsga előtt azt programoztam be, hogy vegyenek fel arra a szakra, amit én kinéztem, de úgy, hogy ezzel ne ártsak senkinek, vagy, ahogy a tanfolyamon tanultuk, „mindenkinek jó legyen”, közben tudatában voltam annak, hogy ez sajnos nem lehetséges. Olyan játszma nincs, hogy a végén mindenkinek jó, mindenki nyer. Valakinek biztosan rossz lesz, például azoknak, akik veszítenek.

Sikerült a felvételim, és nem csak nekem, hanem mindazoknak, akik felvételiztek. Abban az évben először fordult elő, hogy éppen annyian felvételiztek, ahány helyet meghirdettek. Így, aki megfelelt a felvételi vizsgán, az mind bejutott az egyetemre.

A köztudatban az élt, hogy erre a szakra nagyon nehéz bejutni, többszörös a túljelentkezés, amikor gratuláltak, nem árultam el, hogy abban az évben mindenkinek sikerült a felvételi, és azt sem, hogy az agykontroll számomra már nem csupán technika, amit egy tanfolyamon tanultam, hanem egy életforma, ami nélkül élni ugyan tudnék, de úgy érzem, sokkal kevésbé tartalmas és kevésbé sikeres életet.

A Silva által kifejlesztett agykontroll technikák a legismertebb módszerek a világon, és egy önfejlesztő módszert jelképez az emberi agy fejlesztéséhez.

 

Ha már próbáltad elsajátítani az agykontroll technikát, de mégsem működik, akkor lehet, hogy negatív energiák áldozata lettél! Ha igen, akkor azt el kell távolítani, és egy védelmet kell felállítani, hogy a negatív energiák ne fogjanak vissza vágyaid elérésében! Vagy csak szeretnéd szakember segítségével megtudni, hogyan alkalmazd az agykontrollt? Akkor fordulj bizalommal Xalen vagy Virág jósnőinkhez a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és megtanítanak rá, valamint megszabadítanak minden negatív hatástól!

Keresd őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 23.09.2014

Kedves Lászlóné! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Tapasztalt szakértő. 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

lászlóné a 14.11.2012

Üdvözlöm Önöket szívesen olvasok és érdeklődök – e témában , én is foglalkozom jóslással már több mint 40 éve tenyér és kártya ( cigány, és Sybilla ) mindenkit tisztelek és üdvözlök : Évi boszi