Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

akasha

Az Akasha krónikák titkai

Dátum: 19.05.2016

Az Akasha krónikát úgy kell elképzelned, mint egy titkos könyvtárat, ami az Univerzumban létezik, a földi szem számára láthatatlan, mégis ebben a könyvtárban vannak a titkok a múltról, a jelenről és a jövőnkről. A lét minden egyes másodperce rögzül itt, beleértve a növényeket, állatokat és természetesen az embert.

 

Ha érdekelnek a világ titkos energiamezői, ezt a cikket nem hagyhatod ki. Kattints IDE!

Az Akasha krónikák leginkább energiamezőkhöz hasonlítanak. A lélek számára látható és megérthető szimbólumok, képek, formák alakjában őrzik az Univerzum összes történésének minden pillanatát. Ezeket az információkat csak Isten, vagy más magas rendű lény, például angyalok birtokolhatják teljes egészében.

akasha krónika

Ha érdekel az asztrológia ajánlom figyelmedbe legolvasottabb cikkeinket. ITT megtudhatod, mi az aszcendensed, ITT pedig 5 árulkodó jelet olvashatsz a csillagjegyekről.

 

Lehet, hogy sokan nem tudják, de mi emberek bepillantást nyerhetünk ezekbe az információkba. Vannak tanácsadóink, jósok, akik tiszta információt hívnak le az Akasha krónikákból, de nagyon gyakori, hogy álmunkban, jelekben, sugallatokban hozzánk érkezik egyenesen az információ. Kérdés, észrevesszük-e a jeleket, és tudjuk-e, hogyan kell felhasználnunk az információkat?

Az Akasha krónikákkal kapcsolatosan nagyon sok merész találgatás és feltevés hangzik el hosszú évszázadok óta, és a mindennapokban is sokszor vitatott téma.
Bennem van a világmindenség és én a világmindenségben vagyok. (Guido Huber)

 

Rudolf Steiner – a könyvtár egyik engedélyezett „látogatója”, aki munkásságához az Akasha krónikából merítette a tudását. Szerinte az Akasha-könyvtár  valamiféle energiamező megtestesülése, amely nem csupán az emberiség életében megtörtént és bekövetkezésre váró történéseket, de minden gondolatot, érzelmet és vágyat is tükröz – az idők végezetéig.

Érdekes dolog ezzel kapcsolatosan, hogy Steiner állításait a világ minden tájáról független médiumok tucatja igazolta vissza, jobbára olyanok, akik nem ismerték sem Steinert, sem ezoterikus munkásságát.

akasha krónika

S hogy megfejtik-e valaha e misztikus könyvtár titkát?

A válasz mindannyiunkban ott lapul, hiszen a lelkünkkel, érzéseinkkel, álmainkkal és vágyainkkal teremtjük a jövőt. Az Akasha-krónikák pedig megőriznek mindent, amik egykor voltunk, amelyek vagyunk, és amik leszünk vagy lehetnénk elkövetkező életünkben.

 

Szeretnéd megtudni, hogy éltél-e egy előző életben? Ki voltál és van-e negatív blokk, amit magaddal hoztál abból az életből? Ha igen, akkor hívd Ágnes vagy Tamara jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segíthetnek Neked ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*