Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az álmok jelentése

Az álmok jelentése

Dátum: 25.07.2012

Az álmok jelentése mindegyikünket foglalkoztat, hisz minden ember álmodik, még akkor is, ha van, aki egyáltalán nem emlékszik reggel rá. Vannak kifejezetten kellemes álmaink, de előfordul, hogy rossz, aggasztó álmunk van, üldöznek, késsel kergetnek, vízbe fulladunk, bezárnak és az éjszaka közepén vagy  reggel csurom vizesen, rémülten  ébredünk fel. Előfordul, hogy ezek  az álmok vissza-vissza térnek makacsul.

Az álomfejtés szerint, rendszerint azon benyomások érzelmek, reakciók tükröződnek álmainkban, amelyek nappal tudatos, éber állapotban érnek minket. Megfelelés, helytállás, személytől, helyzettől való félelem, sérelmek, ezek lehetnek az ilyen álmok okozói.  Amikor ezekre a dolgokra nem tudunk megfelelően reagálni, éber állapotunkban, nappal, az álmok jelentése felnagyítja a helyzetet és figyelmeztet, arra mire ügyeljünk és milyen feladatokat kell igyekeznünk megoldani. A rémálmok legtöbbször életünk legstresszesebb  időszakában jelentkeznek.

Megoldás lehet pl: ha leírjuk az álmainkat álomnaplóba, minden reggel ébredés után, de akár éjjel rögtön, mikor felébredünk, így az álmok jelentését részletesen tanulmányozhatjuk. Próbáljuk meg behelyettesíteni az álmot, a jelenlegi helyzetünkkel. Lejátszhatjuk rémálmunk ellenkezőjét, is pozitív  formában, és a végét is jó megoldással elképzelve.

 

A negatív  álmok jelentése:

 

Zuhanás: Instabilnak érzed az életed jelen helyzetét.

Nem tudunk beszélni: ilyenkor nem tudsz hangot adni a vágyaidnak, a saját elképzelésednek, úgy érzed senki se hallgat meg.

Menekülés: nem nézel szembe a jelen helyzettel, nem keresel rá  megoldást.

 

 

Segíti az éjszakai alvásunk minőségét, ha este már nem eszünk nehéz zsíros ételeket, a TV-t messze elkerüljük, legfőképpen a híradókat, rémfilmeket, horror-filmeket. Az alvásra is készülni kellene, mindennapi szertartással, lehetőség szerint ugyanabban az időben, nyugtató fürdővel, elsötétített szobával, kényelmes ággyal.

 

Az álmok jelentése és rémálmaink üzenete fontos, valamint azok tartalmát mindig komolyan kell vennünk, mert általa jobban megismerhetjük önmagunkat, és életünket sikeresebbé, könnyedebbé tehetjük.

A felhasználók hozzászólásai (2)

ANNA a 14.09.2013

mivárám a párkacsoladban mikor leszek boldog koszonam szepen ,,,

    Asztro Show a 30.09.2014

    Kedves Anna!
    Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Szerelmi jóslással is foglalkozik, párkapcsolat szakértő is.
    Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*