Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az álomfogó készítése

Az álomfogó készítése

Dátum: 27.11.2013

Az Ojbiwa törzs tisztelte a természetet, annak ellenére hogy vadásztak, csak az álomfogó miatt, nem ejtettek el egy madarat sem. Olyan tollakból kell állnia a jó fogónak, amelyeket a madarak maguk adtak nekünk.

Ha meg van a megfelelő állom csapdánk, akkor következik az álmok irányítása, amihez kihasználjuk a háló felületét. Minden állat megtestesít valamilyen emberi tulajdonságot, amit a tolla képes szimbolizálni. Ha bölcs tanácsra van szükségünk, nem tudunk kiigazodni életünk ösvényein, akkor a bagoly elhullajtott tollát érdemes az álomfogónk hálójába helyezni éjszakánként, egészen addig, míg meg nem érkezik a várt álom. Természetesen nem árt előtte egy keveset relaxálni, agyunkat abba az irányba terelni, hogy ő maga is együttműködjön és ráhangolódjon az álomfogó által keltett mikrorezgésekre. Ha egészségünkért aggódunk, szeretnék azzal kapcsolatban tudni valamit, akkor kiváló eszköz lehet a sirály, galamb, de akár a gólya tolla is, bár azzal vigyázni kell, mert a kultúránkban a termékenységet, gyermekáldást is az segítheti elő. Ha munkánkban, vagy a vállalkozásunkban szeretnénk sikeresek lenni, akkor páva, vagy a fácán lehet jó választás.

Az álomfogó segítségével a jövőnkről is foghatunk be álmokat, erre a célra leginkább alkalmas a varjú, de még jobb a holló tolla, igaz, ehhez látni kell a madarat amelyik elhagyja a tollat. Az Egyesült Államokban lehet kapni kifejezetten álomfogóba való tollakat, nálunk sajnos marad a toll gyűjtés, de kárpótol minket miatta, a természetben eltöltött idő. Ha győzni szeretnénk valamiben, ha azt akarjuk, hogy sikeresek legyünk egy adott eseményen, ehhez kérjük az álmok segítségét, akkor a sas, vagy valamilyen ragadozó madár tolla a helyes választás. Szerelmi ügyeinkkel kapcsolatos segítséghez, leginkább a színes tollak felelnek meg. Apró énekesmadarak, kivéve a veréb, mert az a pletykát testesíti meg. A vízimadarak tolla abban segít, hogy szeretteinkről, családtagjainkról álmodjunk, itt érdemes kiválasztanunk a családtag lelkialkatához leginkább illő madarat. Ez módszer segíthet akár eltűnt személy keresésénél is. Vízimadarakkal kapcsolatban kiemelném a hattyút, tollának segítségével művészi ihletett, illetve bensőnkből sugárzó szépséget kaphatunk, ha megérkezik az áhított álom.

Számtalan madártoll, és emberi gond merülhet még fel, ahol szeretnénk az álmainkat segítségül hívni. Szinte minden gondra megvan a megfelelő toll, vagy azoknak kombinációja. Ha valami újat akarunk kipróbálni, érdemes egy álom szakértő véleményét kikérni, például az Asztro Show vonalnál. Ha nem akarunk másokat bevonni bajainkba, akkor viszont érdemes kutató munkába fogni, hogy a népi bölcsesség, mit is gondol az adott madárról. Még a végén egyszer leírnám, hogy sosem szabad a madárnak ártani, a toll miatt, így csak is a természetben elhullott tollakat szedjük erre a célra, vagy más mágikus célra.

Mielőtt belekezdene az álomfogó készítésébe, olvassa el a mágiájának történetét, itt.

 

Hagyj hozzászólást

*