Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szerelmi jóslás angyalokkal

Az angyalok ereje a szerelemben

Dátum: 03.04.2013

Az angyalokkal többféle módon kommunikálhatunk. Vannak olyan segítők, akiknek, ha kérdéseket teszünk fel, hallják az angyalok üzenetét, és ők vagy elmondják nekünk szóban a kérdésünkre az angyali üzenetet, vagy papírra vetik, mivel írás közben is válaszolhatnak nekik. De kártyával is kérdezhetjük őket, sőt gyertyaégetés közben is üzennek közvetlenül – ha meghívjuk őket segíteni – viaszképekkel.

 

ITT megtudod, hogyan kell az angyalokat segítségül hívni!

 

Most itt erről az utolsó kettőről lesz szó, mert ezek otthon és önállóan is alkalmazhatók.

Általában kifejezett szerelmi jóslatokat közlő angyalkártyák nincsenek, de akkor hogyan olvassuk ki belőle az üzeneteket?

Ha kártyával kérdezzük angyalainkat, mindig gyújtsunk gyertyát ehhez, majd kérjük meg őrangyalunkat és a körülöttünk lévő segítőket, hogy támogassanak bennünket a szerelmi jóslás folyamán. Utána mindenképpen a pontos kérdés kidolgozásán érdemes elgondolkodni. Ebben is segíteni fognak már, sugallat útján. Ezután keverjük meg a kártyánkat és húzzunk egy lapot belőle. Fontos, hogy ne csak a kártyán olvasható üzenetet olvassuk le. Előbb figyeljük meg, hogy melyik angyal üzent. Például, ha Mihály arkangyal üzent (vagyis van a kártyánkon), akkor biztosan bátrabbnak kell lennünk, mint eddig voltunk a szerelmi kapcsolatunkban. Majd olvassuk el a kártyán lévő üzenetet, és értelmezzük a helyzetünkre, vagy a kérdésünkre. Ha úgy érezzük, az üzenet nem vonatkozik ránk (ez nem szokott előfordulni, legfeljebb nem látjuk be a hibánkat), akkor a kártyán található képpel együtt igyekezzünk értelmezni. Könnyebb a helyzetünk a szerelmi jóslásban, ha már használtunk angyalkártyát, és ismerjük a jelentését.

 

Kattints IDE és tudd meg, milyen jegyű társ illik hozzád!

 

Ha még nincs angyalkártyánk, akkor sem kell elkeseredni, hisz az angyalok mindig körülöttünk vannak, és segítenek bennünket, főleg, ha meg is kérjük őket. Így szintén gyújtsunk meg egy gyertyát, amit most ne tegyünk tartóba, hanem egy nagyobb lapos tányérba. Ha színes a gyertya – fehérbe, ha a gyertyánk fehér – lehetőleg egyszínű, de nem fehér nagyobb tányérra állítsuk, hogy a viasz szabadon csuroghasson, és jól lássuk is a formáját. Miközben ég a gyertya, hangosan tegyük fel a kérdésünket, és erre koncentrálva várjuk meg, míg legalább a gyertya fele leég. Amikor ez megtörtént, próbáljuk meg a lefolyt viaszt, mint egy kép nézegetni. Legjobb, ha a róla alkotott gondolatokat leírjuk egy papírra. Például, olyan, mintha egy mackó orrán táncolna egy kutya. Nagyon sokszor ezek a papírra vetett szavak segítenek a megoldásban, vagyis ismét az angyaloktól kapunk ihletet közben, és egyszer csak ráakadunk a válasz megoldására, vagyis megértjük az üzenetet.

 

Még keresed a szerelmet, vagy pedig meglévő kapcsolatodban szeretnéd megszüntetni az állandó problémákat? Akkor keresd fel Liliom vagy Ágnes jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik igazán hatásos angyal mágiáik egyikével fognak Neked személyre szabottan segíteni, akár a szerelem megtalálásában, akár a problémák eltörlésében!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*