Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az angyalok segítségével fogyhat is!

Az angyalok segítségével fogyhat is!

Dátum: 17.07.2012

Az angyalok létezéséről és segítségéről, az Atlantisz angyalai című könyv olvasásakor életünk minden területére találunk védő, gyámolító angyalt.

Ha már régóta meg szeretne szabadulni a kilóktól, már mindent kipróbált, és mégsem sikerült, akkor ajánlom Önnek  a legköltséghatékonyabb módszert a piacon az angyalok által. Semmi másra nincs szüksége mint egy mező-zöld gyertyára meg egy gyufára.

 

Az angyalok fogyókúrája

Ha beszerezte a gyertyát karcolja bele a következő jelet:

 

Ez Konfitiel angyal jele. Ő felelős az egészséges táplálkozásért és a diétáért. Mielőtt meggyújtaná a gyertyát vagy a mécsest mondja ki hangosan: „Konfitiel angyal segíts!” Gyújtsa meg a  zöld gyertyát és ne hagyja el a lakást amíg a gyertya le nem égett.

Ismételje meg minden nap, legalább három héten keresztül. Lehet, hogy már sokkal korábban tapasztalja a változást. A kilók természetesen nem maguktól tűnnek majd el. Emese(29) két évvel ez előtt 2010-ben fordult az angyalok és Konfitielhez segítségért. Akkoriban ismerte meg a párját Gergőt, és mivel gyerekkora óta súlyproblémákkal küzdött, úgy döntött segítséget kér ahhoz, hogy elfogadható külsőre tegyen szert. Először különböző készítményeket vásárolt, majd különböző vibrációs sportfelszerelésektől remélte a kilók apadását. Végül rájött, ha nem sportol és ugyanannyit eszik mint korábban, akkor nincs az a bogyó és az a csodagép ami eltüntetné a felesleges kilókat. Tornához semmi kedvet nem érzett, és az ételről sem tudott lemondani. Ekkor találkozott az angyalok kínálta lehetőséggel, és mivel az eddigi próbálkozások közül ez tűnt a legegyszerűbbnek, úgy döntött kipróbálja.

Hívta Konfitielt és a segítségét kérte. Egy héten keresztül minden este gyertyát gyújtott.

A következő hónapban kapott egy nagyon különleges állásajánlatot Thaiföldről. Az állás 6 hónapra szólt. Emese elutazott és hat hónap múlva amikor visszatért senki nem ismert rá az ismerősei közül. Elmesélte hogy egy 5 csillagos szállodában lakott. Mindennap úszott a szálloda medencéjében, számára külön diétás, finom ételeket készítettek, és reggeli után bringával tekert a munkahelyére. Az egészséges életmód olyan formában köszöntött be az életébe, hogy nem tudott rá nemet mondani. Nem szenvedett a diétától és a mozgástól, a kilók pedig észrevétlenül tűntek el.

Lehet, hogy Önnek más módon segítenek majd az angyalok és Konfitiel, de abban biztos lehet, ha az ő segítségét kéri, akkor záros határidőn belül búcsút inthet a felesleges kilóknak. Tegyen egy próbát, és majd meglátja.

Hagyj hozzászólást

*