Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az aszcendens az asztrológiában

Az aszcendens az asztrológiában

Dátum: 08.08.2012

Az aszcendens azaz az aljegy, az első és legfontosabb különbség, két azonos jegyű ember meghatározásában. A aszcendensünket a születésünk pontos ideje szerint számíthatjuk ki és szintén tizenkét csillagjegybe osztható be. Ez az a csillagjegy  a keleti horizonton jelentezik a születés pillanatában.

Az aszcendens az úgy nevezett felkelő jegyünk, mivel a születési kártyánk létrejöttének pillanatában határozódik meg, az a csillagjegy  az aszcendensünk, amely a megszületés pillanatában a horizonton található az adott pillanatban.

 

Horoszkópod elárulja, hogy mennyire lehetsz gazdag ebben az életedben! Kattints IDE és tudd meg!

 

Kattints és nézd meg a többi elérhető asztrológust!

Az aszcendens jelentése a szülési kártyán

Az aszcendens azt mutatja meg, hogy a körülöttünk lévő emberek és a környezetünk hogyan lát minket, azt hogy első látásar milyennek tűnünk mások szemében. E mellett az aszcendens a külső, fizikai megjelenésünkre is nagy befolyással lehet.

Kiemelkedő jelentőséggel bír azért, mert jelképesen leírja, ahogyan a világban megmutatkozunk, ellentétben a Nap jegyünkkel ellentétben, amely a szellemi, valamint lelki oldalunkat határozza meg. Mint már említettük, a kinézetünket is nagyban meghatározza. A testünk formájának a fő vonásait határozza meg az aljegy.

Van otthon egy pakli magyarkártyád? Akkor Te magad is végezhetsz sorselemzést IDE kattintva!

 

Az aszcendens a születési kártyánk kiindulópontja, erre épül fel az egész személyes horoszkóp, amelyből tisztán látszik a jellemünk teljes leírása, a múltunk, a jelenünk és a jövőnk, amely természetesen minden embert a leginkább foglalkoztat. A születési kártya segítségével belátást kapunk a sorsunkba, valamint a fő tulajdonságainkba, de olyan fontos kérdésekben is válasz adhat, hogy milyen típusú személy illik hozzánk, vagy milyen betegségekre vagyunk hajlamosak.

Az asztrológus feladata, hogy az értelmezése közben megfejtse a születés pillanatában az égboltra írt titkokat. A születési kártya avagy az élet horoszkóp, segíthet, hogy minél könnyebben átvészelje a problémás időszakokat, valamint, hogy minél jobban megismerje önmagát és a környezetét.

 

pénzmágia

Az aszcendens kiszámítása

Az aszcendensünknek a kiszámítása, egy kissé komplikáltabb matematikai módszer segítségével történik. A születési pontos idő  és hely határozza meg, egy napban általában kétóránként változnak a csillagjegyek. A pontos kiszámítás nagyon fontos, mert a jövő eseményeinek a meglátásához, a bolygók és az aszcendens kapcsolatát is kell elemezni.

 

Még nem tudod, mi az aszcendensed? Vagy csak egyszerűen szeretnéd tudni, hogy mi van megírva a sorsodban, a csillagokban? Bármilyen jellegű kérdésed is lenne – egészség, anyagiak, lehetőségek, szerelem -, az asztrológia pontos választ ad! Hívd Lunczer Juditot vagy Etát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc),akik elkészítik személyre szabott előrejelzésedet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*