Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

átok

Az átok rád tapadhat környezetedből

Dátum: 25.08.2016

Annak ellenére, hogy az átok és a rontás nem érintés és cseppfertőzés útján terjed, mint az influenza, nagyon könnyen rád kerülhet a környezetedből, még akkor is, ha direkt nem neked szánták. Lehet, hogy máris egy ilyen átok áldozata vagy.

Ha nem ismered a jeleit, akkor IDE kattintva kiderítheted, hogy van-e mitől tartanod!

 

Ahhoz, hogy megelőzd azt, hogy a kóbor átkok rád tapadjanak, a következő helyszíneket és szituációkat kerüld el, ha teheted:

 

  1. Ne menj veszekedő, csúnya szavakat (szitkokat) kiabáló emberek közé, mellé. Tarts legalább 10 méter távolságot tőlük, mert súlyos átok kerülhet rád.

 

  1. Ne menj olyan ember sírjához, temetésére, akit nem kedveltél, vagy akivel nem voltál jó viszonyban.

 

Szeretnéd tudni, van-e pálmalevél jóslatod? Akkor kattints IDE

átok

  1. Ne fogadj el ajándékot (pl. csokit) olyan személytől, akiről tudod, hogy nem szeret téged. Ha az ajándékot át is vetted, semmiképpen ne edd meg és ne hordd magadnál.

 

  1. Ha azon kapsz valakit, hogy hosszasan bámul téged, csettints az ujjaddal, és mondd hangosan: Szemmelverés nem fog rajtam, amit adtam, szívből adtam!

 

  1. Esküvőkön kerüld a vőlegény társaságát, mert faluhelyen gyakran kerül átok minden lányra, aki a vőlegénnyel beszélget, és csinosabb, mint a menyasszony.

 

  1. Ha a párod elhagyta érted egy korábbi szerelmét, akkor ne érintsd meg azokat a személyes tárgyakat, amelyeket ő a párod lakásában felejtett.

Tudd meg, hogy van-e rajtad szerelmi kötés, és hogy ez egészen pontosan mit jelent, IDE kattintva!

átok

A felsorolt élethelyzetek csak néhány kiragadott szituációt szemléltetnek, amelyben teljesen véletlenül átok tapadhat rád, úgy, hogy ezt a negatív energiát nem is konkrétan neked szánták.

Számos más ilyen helyzet adódhat, ezért legyél mindig felkészült, legyen mindig erős védelmed a negatív energiák, szellemek és démonok ellen! Könnyebb kivédeni a támadást, mint megszabadulni egy olyan sötét erőtől, amely már megtámadta az életed.

 

Ha úgy érzed, hogy semmi sem sikerül, pedig Te mindent megteszel a siker érdekében, akkor valószínűleg gátolnak téged, mégpedig olyan negatív energiák, amiktől minél előbb meg kell szabadulnod! Machita és Karma Emma segítségével meg tudsz szabadulni ezektől a negatív energiáktól, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*