Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az aura megjelenése

Az aura megjelenése

Dátum: 17.05.2012

 Az aura egyfajta energiamező,  ami a test életerejéről tesz bizonyságot. Régebben az emberek rendelkeztek az auralátás képességével. Olyan nagy mesterek körül mint Jézus vagy Buddha  látható volt egy aranyszínű kontúr vagy glória, ezt jelenítette meg számos képzőművész alkotásaiban. Amikor megszületünk és kisgyerekek vagyunk, akkor látjuk minden ember, állat, tárgy körül az aurát, de mire felnövünk, a racionális világ kineveli belőlünk ezt a képességet. Csak kevés ember tartja meg az aura látását felnőttkorára is. Sokunk tapasztalta már, hogy a kicsi gyerek minden ok nélkül sírni kezd egy látszólag kedves ember társaságában, vagy széles mosollyal üdvözöl valakit, akit még sose látott. Ő látja és érzékeli az adott ember auráját, valódi természetét, betegségeit.

Az aura látásának képessége

Nem ördöngösség  megtanulni, felidézni újra ezt a képességet, bár szükséges hozzá némi gyakorlás, kinek-kinek rövidebb-hosszabb ideig. Orosz tudósok még a múlt században kikísérleteztek egy fényképezési technikát, amivel le tudják fényképezni aura színeit ez a Kirlian fényképezés, mely lehetővé teszi növények és állatok aurájának fotózását is

Aki látja az aura színeit, annak láthatóvá válik a másik ember jelleme, betegsége, sőt a tisztátlan szándéka is. Mindenkinek van aurája, de a legtöbb embernek gyenge, beteg és olyan sérüléseket mutat, melyek a racionális, materialista életszemlélet lenyomatai.

Ha valaki fehér fal előtt ül, akkor láthatunk egy fényes kék csíkot körülötte. Ha az illető Harmadik szemére nézünk, akkor ez a csík szélesedik, pulzál. Ez lehet az első megtapasztalásunk, az aura jelenlétéről. Megfelelő gyakorlással láthatóvá válnak a színek, és az is ahogyan változnak a színek, ha betegek vagyunk, vagy haragosak.

Az újra felfedezett képességünk segíthet abban, hogy eligazodjunk az emberek viselkedésében, a szavak mögött meghúzódó, rejtett mondanivalóban, esetleges problémál feltárásában. Képesek leszünk egy finomabb energiát is érzékelni, fejlődik a Harmadik szem belső látása, fejlődik a megérzésünk is.

A felhasználók hozzászólásai (2)

merci a 19.11.2012

Nagyon jol jöt a hàzifelabathoz

    Asztro Show a 23.09.2014

    Kedves Jakab Merci! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Tapasztalt szakértő.
    Hívja most! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*