Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az auralátás tudománya

Az auralátás tudománya

Dátum: 12.12.2012

Elsőként vizsgáljuk meg, mit is jelent  az aura? Mint köztudott a világegyetemben  minden rezgésekből áll. Az összes elemi részecskétől a gondolatainkon át a levegőig mindennek van rezgése. Ezért leginkább úgy határozhatjuk meg az aurát, mint egy rezgés, amely minden anyagi tárgyat körülölel. Az emberek körüli aurát részben egy olyan elektromágneses sugárzás alkotja, ami egyes orosz aurakutatók szerint a mikrohullámútól az infravörösön át egészen az ultraviola fényig mozog.

Az alacsony frekvenciájú mikrohullámú és infravörös részek színképei utalnak a testhőmérsékletre, és a testünk alapvető funkcionális működésével vannak összefüggésben, akárcsak a DNS-szerkezet, anyagcsere, keringés , stb. A magas frekvenciájú hullámok, mint például az ultraviola, inkább a tudatos tevékenységeinkkel állnak kapcsolatban, úgy mint a gondolkodás, érzelmeink, kreativitás, szándékaink, humorérzék. A már említett orosz tudósok szerint, a DNS-ünk megváltoztatható a mikrohullámú aura módosításával, ami hatással van a magas frekvenciájú ultraviola részre is, hiszen a látók ezen keresztül észlelik a betegségeket. Vagyis ez utóbbi aurarész az, ami egyes emberek, és főleg a gyerekek számára akár puszta szemmel is látható

De miként érzékelhetjük, és vajon az auralátás megtanulható-e? Biztosan sokan megtapasztalták már, hogy egy másik ember fizikai jelenléte erős benyomást tett rájuk. Ez leginkább negatív élmény esetén tudatosul bennünk, amikor igyekszünk  kellő távolságban maradni valakitől, bár nincs okunk félelemre, soha nem tapasztaltunk tőle bántó szándékot, mégis vele kapcsolatban szükségünk van egy bizonyos fizikai távolság megtartására.  Ebben az esetben valószínűleg az aurája árulkodik helyette. Velem is előfordult már, hogy kínszenvedésnek éltem meg egy közös autózást, miközben csupa kellemes témáról beszélgettünk a számomra különös aurával rendelkező utasommal.

De vajon mit érzékelhetünk ilyenkor? A ember aurája folyamatos mozgásban, átalakulásban van. Egymásba áthatoló rétegekből áll, amelyeknek speciális jelentése van. Mérete, sűrűsége és színe energiaállapotunktól függően változik.  Aki látja az aurát, az a színéből érzelmi-indulati állapotokat is ki tud következtetni. De aki nem látja is képes ezeket érzékelni, mert az aura sok információt tárol és közöl érzelmekről, hajlamokról és betegségekről. Nem árt tudni, hogy bizonyos dolgok negatívan hatnak az auránkra, mint például a tartósan rossz gondolatok, negatív érzelmek – irigység, félelem, düh -, a felzaklató események és a tehetetlenség érzése. De rombolhatja auránkat a rossz táplálkozás és a  káros földsugárzásnál vagy elektromos készülék közelében való huzamosabb tartózkodás.
És most térjünk rá egy egyszerű gyakorlatra, amely már az összes ilyen témájú írásban megtalálható. Forduljunk egy fehér fal felé, lehetőleg félhomályban,  és helyezzük a két kezünket, szét nyitott ujjakkal kb. ötven centiméterre a szemünk elé. Utána ne fókuszáljunk kezünkre, csak nézzünk meredten magunk elé pár percig. Azok, akik még rendelkeznek a látás képességével (nyitva van az úgynevezett harmadik szemük), egy idő után megláthatják az ujjaikat körülvevő halvány burkot. Ha ez sikerült, érdemes naponta gyakorolni, mert ez erősíti az auralátó képességüket. De annak sem kell elkeserednie, aki ezt elsőre nem látja,  léteznek nagyon hatékony technikák és jógagyakorlatok a harmadik szem kinyitására is.

A felhasználók hozzászólásai (2)

gergő a 21.06.2014

nagyon szeretem a szellemeket,és a szellemes dolgokat.

    Asztro Show a 17.09.2014

    Kedves Gergő!
    Shanti jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 891. Nagyon sok technikával foglalkozik, kiválló szakértő és Önnek is minden kérdésére válaszol.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*