Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az energiaküldés

Az energiaküldés

Dátum: 09.04.2013

Azt a tudósok is elismerik, amit az ezoterikusok már régóta vallanak: minden energia. Akár élő, akár élettelen anyagról beszélünk, mindennek van rezgése, kisugárzása. Az egész Univerzumot átjárja ennek az energiának a hatása.

Éppen ezért, bármilyen helyzetre, betegségre lehet küldeni gyógyító energiát. Mindig célszerű hozzátenni, hogy ezt a gyógyító energiát az illető úgy hasznosítsa, ahogy az neki a legmegfelelőbb.

Az agykontroll, a reiki, a prána nadi illetve a legújabb technika, a kvantumgyógyítás, mind olyan energiaküldési technikák,amivel  kezelni lehet elváltozásokat, az aurát fel lehet tölteni, az aggodalmakat megszüntetni, a szervezetben beállt eltéréseket helyre hozni. Az energiaküldés hatására mindig a szervezet belső öngyógyító mechanizmusa lép életbe, ez indítja meg a változásokat.

Ebben a dimenzióban a távolság nem akadály. Az energia küldő személy élhet Európában,míg a kezelt személy a tengerentúlon. Kizárólag az adott személyre szükséges a figyelmünket irányítani. Bármire is kérjük az energiát, bármit szeretnénk rendbe tenni az életünkben hit nélkül nem működik, vagy csak nagyon lassan fog az eredmény megjelenni az életünkben. Nyitottnak kell lennünk a pozitív gyógyító energiára és  a változásokra amit a helyzet gyógyulása előidéz.

Ha nem tanultunk semmilyen technikát, akkor is tudunk energiát küldeni bárkinek: kérjünk az életére áldást. Ezt ő úgy építi be az életébe,hogy mi nem avatkoztunk bele, nem akartunk mindenáron változást, és a saját tempójában tudja megélni életének következő eseményeit és a döntéseit meghozni.

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

ilonka a 14.02.2014

szeretem azt az ,embert de nem tudom hogy ö akare meg engem .es varhatok e meg ra.

    Asztro Show a 23.09.2014

    Kedves Ilonka!
    Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Tarot kártyával foglalkozik és tisztánlátó. Segít Önnek, ha felhívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*