Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az ezotéria az életcélról

Az ezotéria az életcélról

Dátum: 05.07.2012

Mit mond az ezotéria az életcélról? Először is, vajon mi lehet az életünk célja? Ezt a kérdést biztosan mindenki feltette már magának élete folyamán többször is. Amikor nem sikerül a belső hangunknak választ adnia erre a kérdésre, akkor sincs okunk nekikeseredni, mert további, magunknak feltett kérdésekkel nyomára lehet bukkanni célunknak, és így kis módosításokkal új irányt tudunk adni az életünknek.

Fontos a kis jelző, mert teljesen új irányt szabni az életünknek nagyon nehéz önállóan. Erre általában a sorsunk szokott rákényszeríteni, ha rossz úton haladunk. Épp ezért fontos, hogy megőrizzük bizalmunkat a felsőbb vezetésben, az úgynevezett életbe vetett hitünket, mert nem véletlen az a magyar mondás sem, hogy „minden rosszban van valami jó”.  Az ezotéria képviselői is mind azt tanítják, hogy a veszteségekre azért van szükség, hogy egy jobb vagy szebb érkezhessen. A pszichológia ezt úgy fogalmazza meg, hogy trauma nélkül nincs fejlődés, míg a buddhizmus szerint valaminek a halála után az újjászületés a következő lépés.

Ha nem hisz az ezotéria tudományában és a materialista világszemléletnél marad, akkor is megtalálható az a tétel, hogy ha házat építünk, s rosszul alapoztunk, vissza kell bontani az építményt az alapokig. S ha minden lélekkel – s nem lélekkel – foglalkozó tudomány vagy szemlélet ezt mondja, érdemes odafigyelni, hogy elkeseredés helyett az új lehetőségeket, utakat keressük az életünkben.

Az ezotéria szerint honnan is tudhatjuk hát, hogy a helyes úton járunk-e?
Erre a válasz az, hogy elégedettek vagyunk önmagunkkal, a sorsunkkal, a környezetünkben élő emberekkel, a munkánkkal. Ez biztos jele annak, hogy a helyünkön vagyunk, és még a jó irányt tartjuk.

Ha viszont már beavatkozott a sors az életünkbe, azzal a jó szándékkal, hogy visszakanyarodjunk a helyes irányba – ezt tartsuk szem előtt, mert lerövidítheti szenvedéseinket -, akkor előfordulhat, hogy elbizonytalanodunk, és nem találjuk a célunkat, vagyis a lelki fejlődésünk irányát, magát az életcélt.
Ilyenkor érdemes szakértő tanácsát igénybe venni, aki segít nekünk a helyes útra visszatalálni. Ebben igénybe vehetjük az ezotéria tudományát, az asztrológiát, az utat gyönyörűen megmutatja a személyre szabott horoszkóp, ahogy a számmisztika is láttatja a személyes célokat, de kérhetjük az angyalok segítségét is az útmutatáshoz.
Minden eseteben a legfontosabb a hit abban, hogy a célunk felé haladva egyre boldogabbak leszünk, a nehézségeink ellenére, és hogy bízzunk abban, hogy megkapjuk az erőt utunk közben a változások végrehajtásához, mert mindig küldenek fentről segítséget – ez lehet szerető társ, barát, új munkahely vagy egy tanácsadó -, akik átsegítenek minket (lélekben is) a nehéz időszakokon. Ezért fontos, hogy ne bújjunk ilyenkor falak mögé, továbbra is legyünk nyitottak és fogadjuk el a segítséget.

A felhasználók hozzászólásai (8)

Asztro Show a 16.09.2014

Kedves Mária!
Tisztánlátó Boszi Kata jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 340. Munkával és családdal kapcsolatos kérdésekben is segíthet Önnek.
Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Mária a 02.07.2014

Szeretném megtudni hogyan alakul a Vállalkozásom és mikor lesz unokám.
Mária 1959.12.20

Üdvözlettel

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Mária!
  Tisztánlátó Boszi Kata jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 340. Munkával és családdal kapcsolatos kérdésekben is segíthet Önnek.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Csillag a 18.06.2014

Kérem hívjon fel ha még nem oldódott meg azóta a párkapcsolata. Üdvözlettel: Csillag Kód:435

Mária a 12.09.2013

Mária vagyok Szeretném tudni mikor lesz nagyobb jövedelem bevételem .Köszönöm Mária 1955.07.05.

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Mária!
  Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Pénzenergiával is foglalkozik és anyagiakról is kérdezhet nála.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Csabáné a 15.05.2013

Ibolya vagyok.1975.07.23-án születtem.
Szeretném tudni,hogy hogyan alakul a párkapcsolatom?

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Ibolya!
  Margit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 469. Párkapcsolati témák a szkterülete és ezzel kapcsolatos kérdésekben segíthet Önnek.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*