Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az Ikrek aszcendens jellemzői

Az Ikrek aszcendens jellemzői

Dátum: 21.03.2013

Az Ikrek aszcendensű emberek egyik erőteljes belső késztetése a nyugtalanság. Ez a temperamentumukból és a velük született adottságukból adódik össze. Az egész életvitelükre jellemző a keresés, a megtalálás, az újrakeresés, de ami a legfontosabb talán, a hírvivés.

Ehhez viszont ismeretségekre kell szert tenniük, tehát nagyon nyitott barátságos típusok, akik könnyen ismerkednek. Olyanok, mint a méhecske, mely virágról virágra száll, csak nem a virágport gyűjtik és viszik tovább egy másik virágra, hanem új információkat szedegetnek össze és azokat közvetítik mások felé.

 

A születési dátumod is sok mindent elárul rólad! Kattints IDE!

 

Viszont ebből adódóan, kissé felszínesek is a kapcsolataik, hisz sok emberrel kell tartaniuk az ismeretséget. A kapcsolatok építéséhez viszont nélkülözhetetlen a kommunikáció, így sokan közülük remek észbeli és szónoki képességgel rendelkeznek. Talán sokak számára, akik visszahúzódóbbak, olyan „minden lében kanál”-típusúnak tűnhetnek. Rosszabb időszakukban kissé szétszórtak, s ha nem jutnak minőségi információkhoz, kissé pletykásnak is mondhatók. Sőt szeretik összekuszálni a dolgokat, és amikor megtapasztalják, hogy már körülöttük senki nem ért semmit, magukban jól elszórakoznak ezen, s végül segítenek kibogozni a lényeget.

 

Még keresed a szerelmet? ITT egy otthon végezhető szerelmi mágiát találsz!

 

Mindent tudok!  Ezt a képet szeretnék lefesteni magukról másoknak, míg önmagukban azt gondolják, „minden izgalmas, amit nem tudok még, de igyekszek mielőbb azt is megismerem”.

Párkapcsolatban jobban megnyilvánul az Ikrek aszcendens hatása, vagyis az, hogy két lélek lakozik bennük. Vágyakoznak az ideális partner után, aki megszépíti az életüket és meghozza a nyugalmat. Pihenést biztosít és megnyugvást a számukra, de mégis, ha ezt megtalálják, újból nyughatatlanná válhatnak. Hisznek a sorsszerűségben, ezért nem váltogatják a partnereiket, sőt hírük ellenére hűséges társak maradnak a megfelelő partner mellett.

De milyen is legyen ő? Legyen kiegyensúlyozott és megnyugtató, aki mellett azért egy Ikrek aszcendens lélekben szabadnak érezheti magát, de legyen szellemileg nyitott és befogadó az újdonságokra, hisz az új értesüléseket a partnere elsőre vele szereti megosztani. És ami a legfontosabb, érdeklődéssel figyelje partnere mondandóját, ne sokat kritizálja a megosztott információit.

 

Ikrek aszcendensű személy a kiszemelted, vagy csak egyszerűen szeretnéd tudni, hogyan tehetnéd boldoggá és kiegyensúlyozottá a párkapcsolatodat? Szakembereink nem csak kiváló szerelmi tanácsadók, de segíthetnek az igaz szerelem bevonzásában is, vagy akár egy személyiség elemzéssel, hogy felfedezhesd rejtett tulajdonságaid és lehetőségeid! Keresd bizalommal Ágnest vagy Igazgyöngyöt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Nézze meg a többi aszcendens jellemzőit:

A kos aszcendens jellemzői

A bika aszcendens jellemzői

A Rák aszcendens jellemzői

Az Oroszlán aszcendens jellemzői

A Szűz aszcendens jellemzői

A mérleg aszcendens jellemzői

A skorpió aszcendens jellemzői

A nyilas aszcendens jellemzői

A bak aszcendens jellemzői

A vízöntő aszcendens jellemzői

A halak aszcendens jellemzői

 

 

Utoljára módosítva: 2013.12.10.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Anikó a 26.08.2014

Sajnos nincs anyagi lehetőségem felhívni jelenleg Önöket. Sokszor próbálkoztam,de nem sikerült Müller Rózsával beszélnem. Már több mint egy éve özvegy vagyok,és nem volt hagyatéki tárgyalás. A férjem előző házasságából született lánya teljesen ki akar semmizni,pedig 33 éve az apja semmi nélkül költözött az én kétszobás,berendezett lakásomba. Abból kezdtünk mindent anno. Az éhenhalás köszöbén vagyok. Tisztelettel: Anikó 64 éves

    Asztro-Show a 09.09.2014

    Kedves Anikó!
    Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Pénzenergiával és sorsfordítással is foglalkozik.
    Hívja most! 0690 633 991 (485Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*