Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az Inga tudománya és használata

Az Inga tudománya és használata

Dátum: 26.12.2011

Az inga jóslás ma még egy kevéssé ismert jövőbelátási módszer az egészségünk, fizikai állapotunk felmérésére. Megtudhatjuk általa, hogy milyen gyógyteát igyunk, hogy milyen ékkövet kell hordanunk, melyek a nekünk való színek, de még azt is, hogy éppen mi akadályozza az életben való érvényesülésünket. Az inga nem vallás, tehát nem hinni kell benne, hanem használni. Nagyon sok mindent megtudhatunk általa önmagunkról, másokról és a világról, sőt izgalmas önismereti feladatnak is felfogható.

Az inga története

Az inga az első és legnépszerűbb népi találmány, csak a használatát felejtették el az emberek. Fontos, hogy az inga csak a tulajdonosa által legyen használva, ha véletlenül más is megérintené, vízsugár alatt meg kell tisztítani! Az inga, a radiesztézia = sugárérzékelés legfontosabb segédeszköze.

Az ingával érzékelhetjük a körülöttünk lévő káros sugárzásokat, felderíthetjük az emberi és állati szervezet érzékeny pontjait, megállapíthatjuk a terhességet, s a születendő gyermek nemét. Az inga azt is megmutatja, hogy egy-egy gyógyszer használ-e nekünk, vagy inkább árt, bizonyos élelmiszer káros-e szervezetünkre nézve vagy tápláló. Az inga tulajdonképpen nem más, mint közvetítő eszköz a tudat és a tudatalatti között. Az inga mindenkinél más és más mozgást végez. Van, akinél körbe forog, másnál előre-hátra leng, de gyakori az elliptikus lengés is. Az igen és a nem válaszon kívül sokféle választ adhat. Ha Ön is szeretné használni az ingát, tegye meg, de figyeljen arra, hogy sohasem szabad válaszadásra kényszeríteni vagy a választ kierőszakolni, nem szabad tréfálgatni vele! Tudnia kell, hogy ha játszani akar, és buta vagy értelmetlen kérdéseket tesz fel neki, csakis ostoba válaszokra számíthat, azonban, ha komoly az Ön hozzáállása, akkor a legjobb útmutató lehet az élet minden területén.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 15.09.2014

Kedves Katalin! Happy Önnek is segít! Hívja bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) és üsse be a 354 kódot! Pénzenergia küldéssel és cigánykártyával is foglalkozik .

KATALIN a 13.08.2013

hogy lehet bőséghez jutni?

Hagyj hozzászólást

*