Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az önsors rontás

Az önsors rontás

Dátum: 19.06.2013

Az önsors rontás nagyban függ a kialakított és megtanult hitrendszertől. Ha gyerekkorban nem szerették, megalázták, ugyanúgy fog bánni másokkal, ezáltal ez visszahat és bele kerül egy ördögi körbe. Ha gyerekkorban azt hallottuk: mindenért meg kell küzdeni, mi nem vagyunk a szerencse gyermekei, nekünk ez jut,- akkor sajnos az életben mindent úgy fogunk alakítani, hogy ez a tanult hitrendszer visszaigazolást nyerjen, mert a tanárok, szülők nem tévedhetnek, ugye? Erre még mi magunk is rá tudunk tenni, a szenvedéssel, milyen jó erről hosszan, órákig beszélgetni és nem vesszük észre, hogy éppen ezzel teremtjük meg a további „rossz sorsot”, a változás megélése helyett.

Van otthon egy pakli magyar kártyád? Akkor végezhetsz magadnak sorselemzést. ITT megtudod, hogyan!

 

rtl_szellem

A Földön szinte nincs olyan ember, aki – hacsak bele nem született a luxusba – ne azt mondaná, hogy, szeretne gazdag lenni, harmonikus párkapcsolatban élni, legyen sok pénze és jól fizető munkája. Csakhogy ez sok embernél vágyálom marad, egyrészt azért, mert a sorsában nincs benne, másrészt pedig hajlamos az önsors rontásra.

 

Mit is jelent ez a rontás?

Sokszor ismétlődő ugyanolyan helyzetet például, amiből ki lehetne lépni, ám mégis mindig belemegyünk. Alkoholista embertől végre elváló hölgy, aki ugyanolyan embert talál, újra és újra, sőt még az agresszió is megjelenik esetleg, mégsem lép ki a saját mókuskerekéből és ezt mondja: mit csináljak, úgy látszik, nekem ez jut…

Párkapcsolat, amiben mindig a 3. személy szerepét alakítjuk és elhisszük, hogy majd értünk elválnak, csak várunk, várunk, szenvedünk.

 

Az angyalok eközben is vigyáznak rád. ITT megtaláld ennek a 3 fontos ismertető jelét!

 

Tündér Lili

Miért dohányzunk és takarjuk el a füsttel a külvilágot, miért bújunk el mögé? Ezekhez a dolgokhoz szinte foggal-körömmel ragaszkodunk, és ha valaki azt mondja- mondj nemet, lépj ki, hihetetlen szókinccsel tudják megmagyarázni, miért nem teszik meg. Sokan sajnos ezt már igen magas fokon űzik és roppant drámaian és szenvedve tudják a környezetükben élő embereknek elmesélni a fájdalmat. Hiába kapnának a sorstól jobb állást, nem fogadják el, mert mondjuk, félórával többet kell utazni. Vagy elkezd szépen elindulni az életben valami, megvan a jó munka és a jó fizetés, akkor azt mondjuk: nem hiszem el, hogy ez nekem sikerült, hogy ilyen szerencsém van. El is kezd minden romlani egy idő után.

A sorsunkat tudjuk alakítani, ám ehhez a folyamatos változást kell megtapasztalnunk és felismerni, hogy bizonyos dolgok ismétlődése az életünkben blokk, elakadás, amit, ha nem oldunk fel, nem tudunk haladni, csak nagyon döcögve. Olyan ez, mintha egy szekérnek nem kör alakú kerekei lennének, hanem kocka alakú. Lehet vele menni, de nem egyszerűbb lecserélni kör alakúra?

Sajnos nem mindenkinek. Egyrészt megszokta, hogy összerázza, másrészt dolgoznia kellene a helyzettel. És akkor még boldog is lehet. Igaz, arról nem lehet sokat és hosszan beszélni. Csupán a jelenben élvezni az életet.

 

Bármibe fogsz, semmi se sikerül? Szeretnéd végre, hogy minden úgy menjen az életedben, mint a karikacsapás? Akkor Ágnes vagy Xalen jósnőket keresd fel a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), sok éves tapasztalattal segítenek az életedet a jó kerékvágásba terelni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Hajnalka a 30.04.2014

szeretném tudni hogy a jövöbe együt leszek e a mostani szeelmemel??

    Asztro Show a 17.09.2014

    Kedves Hajnalka!
    Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Párkapcsolati szakértőnk aki személyiségelemzéssel is foglalkozik .
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*