Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szeretnéd tudni, vannak-e sötét erők hozzád tapadva, vagy az otthonodban? Hívd a 06 90 633 991-es számot (485 ft/p), és választ kapsz!

Az ördögűzők köztünk élnek!

Dátum: 12.04.2015

A kérdésre, hogy ördögűzés létezik-e, vagy csupán egy félelemkeltő és hatásvadász kitalációról van szó, már megkaptuk a választ, hiszen a Vatikán is elismerte a Nemzetközi Ördögűzők Társaságát. Ördögűzés tehát létezik, és az ördögűzők nagyon is hús-vér emberek, akik köztünk élnek. Ez nem egy olyan szakma, ami bekerülhet az Országos Szaknévsorba és elsajátítani sem lehet OKJ-s tanfolyamon.

Gál Péter pécsi plébános, az egyik ismert magyar ördögűző, HVG-nek adott interjújából kiderül, hogy nagy szükség van erre a tevékenységre, de nem lehet bárki ördögűző. Amellett, hogy komoly egyházi liturgikus ismeretekre van szükség, még a latin nyelv ismeret is kritérium.

Tamara, 513 kód, diplomás asztrológus, kártyajós, mágiák, anyagi segítség

Honnan tudhatod, hogy ördögűzőre van szükséged?

Általában az a személy, akinek ördögűzőre van szüksége, nincs olyan mentális állapotban, hogy felmérje, mire is van szüksége, sőt, éppen a benne munkálkodó démon miatt ellenkezni fog és elutasítja még a gondolatát is egy ördögűző szertartásnak. Szerencsére a démonok elűzéséhez nincs szükség a megszállott személy jóváhagyására, és tudtán, illetve akaratán kívül is elvégezhető a szertartás.

Az egyik jele annak, hogy valakiben ördög/démoni lélek lakozik, a szenvedélybetegség. Ezek az emberek gyakran drog- és alkoholfüggők lesznek, és sokszor olyan bűncselekményeket követnek el, amelyekre utólag nem is emlékeznek. Orvosi szakzsargonnal élve skizofréniának is nevezhetjük azt a mentális tudathasadásos állapotot, amikor a démon által megszállott személy saját énje és a démon által ráerőltetett személyisége váltakozik.

démon, démonűzés, ördögűzés, ördög, gonosz

Ha valaki egyik napról a másikra furcsán viselkedik, néha olyan dühkitörései vannak, mint korábban soha, olyan dolgokat tesz, mond, ami nem csak, hogy nem jellemző a korábbi énjére, de homlokegyenest ellent mond az addigi életszemléletének, akkor érdemes őt megnézetni egy szakemberrel. Ha az derül ki, hogy egy megszálló kerítette a hatalmába, akkor minél előbb keresni kell egy ördögűzőt, aki segíteni tud rajta.

Kollégáink a nap 24 órájában várják a hívásodat.  Ördögűzést telefonon keresztül nem tudnak végezni, de meg tudják állapítani,  hogy valóban démoni megszállottságról van-e  szó, és ha igen, akkor milyen stádiumban van, megtudhatod, hogy házi praktikákkal hogyan lehet segíteni és, hogy szükséges-e ördögűzőhöz fordulni.

A démoni megszállottság nagyon komoly következményekkel is járhat, főleg, ha nem ismerik fel időben. Ha van a környezetedben valaki, akire a fenti leírás alapján ráismersz, akkor csatlakozz a Facebook csoportunkhoz  ITT, és kérj neki segítséget, hogy újra teljes életet élhessen. A számunk 0690 633 991 (485 ft/perc). Várjuk a hívásod!

Szakembereinket külföldről is eléred: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*