Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

oroszlán_aszcendens_horoszkóp

Az Oroszlán aszcendens jellemzői

Dátum: 08.04.2013

Az Oroszlán aszcendens  talán legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy tele vannak életerővel, tetterővel és  ami talán a legfontosabb a mi számunkra is, életörömmel. Így nem csoda, hogy sokan keresik a társaságát, Bár megosztó személyiség általában, hisz százszázalékosan önmagát kívánja adni, s nem titkolja, ha másfajta nézeteket vall, mint mi.

Ez sok emberben kelt visszás érzéseket. Nyílt őszintesége viszont nem bántó, mint néha a Kos aszcendensnél, tapintatosabb, ami mások iránti nagyobb felelősségtudatából adódik.

 

ITT fény derül arra, hogy mik a legrosszabb tulajdonságai aszcendense szerint!

Párkapcsolataiban és munkahelyi kapcsolataiban is képes arra, hogy minden körülmények közt hű maradjon önmagához. Legtöbb konfliktusa viszont ebből adódik. De önbizalma ezeken is átsegíti, mert képessé teszi a nagyvonalúságra, ezáltal a megbocsátásra. Méghozzá úgy, hogy eközben a másik fél önérzete sem sérül, mert mindemellett melegszívű is.

Optimista típus, hisz az élet szépségében, az emberi jóságban, de főként abban, hogy az élet vagy sors őt magát előnyökkel halmozza el. A szerencse fiának vallja magát, mindenben megtalálja a pozitívumot, de sokat is tesz azért, hogy álmait elérje. Ráadásul, amiért magával ragadó és vidám természetű, továbbá óriási ismeretségi körrel rendelkezik, minden segítséget meg is kap a barátai által céljai megvalósításához.

 

Számítsa ki SORSFORDÍTÓ dátumát IDE kattintva!

 

Azért az Oroszlán aszcendens is – mint minden archetípusnak – vannak rossz tulajdonságai is, amikre oda kell figyelni. Mivel ezeknél az embereknél a Nap az úgynevezett Egyes Házban van – vagyis az Én Házában -, ezért nagyon akaratosak és egocentrikusak. A párkapcsolatukban is nagy nehézséget okozhat, hogy minden róluk kell szóljon. „Nagyszerű vagyok!” életérzésük, ha sérül, azt nagyon nehezen viselik. Így a kritikát sem nagyon tűrik. Viszont elvárják a sok dicséretet, akár a hízelkedést is.

Házasságukban is megtartják a függetlenségüket, sőt elvárják, hogy önálló döntéseket hozhassanak magukkal kapcsolatban, vagy ami még rosszabb, egyedül döntenek a közös dolgokról megbeszélés nélkül. Ha akadályokba ütköznek, nem riadnak vissza az érzelmi zsarolástól, vagy az ostoba drámai fellépéstől sem.

 

Szülőként óvó és védő típus, aki törekszik jól irányítani a gyermekét. Sokat dicséri – főként mások előtt -, de gyermekei felett is általában igyekszik az akaratát érvényesíteni.

 

Szeretne egy teljesen személyre szabott asztrológiai elemzést kérni, amelynek során kiderülhet karmukus feladata is? Akkor hívja Lunczer Juditot vagy Etát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a legjobb asztrológusaink! Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Ismerje meg a többi aszcendens hatását is, ismerje meg embertársai rejtett viselkedésmintáit! –>

A kos aszcendens jellemzői

A bika aszcendens jellemzői

Az ikrek aszcendens jellemzői

A Rák aszcendens jellemzői

A Szűz aszcendens jellemzői

A mérleg aszcendens jellemzői

A skorpió aszcendens jellemzői

A nyilas aszcendens jellemzői

A bak aszcendens jellemzői

A vízöntő aszcendens jellemzői

A halak aszcendens jellemzői
Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*