Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

2018-as nyári pénzhoroszkóp

Az öt leghatékonyabb pénzvonzó mantra

Dátum: 12.06.2019

“Örömmel és könnyedén vonzom a pénzt.”

 

A leghatékonyabb pénzvonzó mantra, éppen ezért az egyik legismertebb. A legtöbb ember sikerre vágyik. Sokan azt hinnék, hogy a szerencse az, amire szükség van, de ez nem igaz. Neked sem igazán a szerencse kell, hanem az a fontos számodra is, hogy abban légy boldog és sikeres, amit szeretsz. A pénz a legfontosabb alapfeltétele ennek, ami akkor jó igazán, ha siker útján éred el.

 

 

Gazdagság mantrát találsz ITT!

 

 

 

“Mindent könnyedén kifizetek, amire szükségem van, és amit szeretnék.”

 

A pénzvonzó mantra önmagáért beszél. Valóban ez a legjobb cél, amit csak el tudunk érni. Mindent kifizetni, amit ki kell fizetned ahhoz, hogy boldog lehess! A mantra csak akkor működik, ha egyensúly van a szövegben. Figyeld csak meg – “amire szükségem van” -, mondja a mantra. Tehát minden tényleges szükségleted. A gazdagság mítosz a mantrák tana szerint, de a boldogság elérhető!

Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mennyire működhet, és melyik mantra hozhat nálad eredményt!

 

“El tudom fogadni az életembe áramló pénzt.”

 

Igen, sokszor ezzel is baj van. Valaki nem akarja elfogadni a jólétet, valakinek bűntudata van, ha jól érzi magát. A pénzvonzó mantra szépen fogalmaz és tanít. Fogadd el végre a jót is! Sajnos a legtöbb embert úgy nevelték fel, hogy a jót meg kell érdemelni. Már rég megérdemled a jót, dolgoztál már eleget! Értékeld át a mantrát és fogadd el a sorsodba áramló boldogságot!

 

ITT találod azt a védelmi mantrát, ami megóvja a pénzedet, pénztárcádat!

 

 

 

“Pénzmágnes vagyok.”

 

Az vagy? Amennyiben képesnek érzed magad a sikerekre, hiszel abban, hogy talpraesett vagy, akkor használd ezt a mantrát. Légy pénzmágnes, legyen végre önbizalmad! Ez a mantra bizony az önbizalomról szól és a szerencséről. A pénzvonzó mantra népszerű, de csakis bátor, akadályokat könnyen venni tudó személyiségeknek ajánljuk!

Milyen a lelki alkatod? Sokat számít, hidd el, hiszen ez alapján dönthetsz, melyik mantrát is választod! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, milyen a lelki alapod, milyen spirituális alaptöltés van benned!

 

penzugy_rtl

 

Erősítsd meg a hited a pénzben az Univerzum segítségével! Tudd meg ITT, hogyan juthatsz általa több pénzhez!

 

 

“Jól bánok a pénzzel, tudok bánni a pénzzel.”

 

A pénznek is van szelleme és lelke a legtöbb ezoterikus tanítás szerint. Éppen ezért meg kell győznöd a pénzszellemeket, hogy jó helyen vannak nálad. Erről önmagad is meg kell győznöd. A pénzbevonzó mantra mélyen a tudatodra hat, sőt, a tudatalattidra is! Így a használata miatt akár valamilyen pénzügyi szakmára is válthatsz egy idő után. Kifejezetten jó gazdálkodó lehetsz. Sikert és gazdagságot hozhat ez mantra, talán ez a legjobb, de a legtöbb alapbölcsességet is ez a mantra igényli!  

 

Tudd meg, nálad melyik mantra működhet! Egy rövid mantra képes változtatni az életeden, de ezt neked is el kell hinned! Hívd Xalent vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc), akik segítségével nagyobb összeghez is hozzá juthatsz hamar!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*